Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
default avatar
(6) -
aman tanrım bu dizi nasıl kaçmış yıllarca gözümden. efsane bir hbo yapımı daha. katrina sonrası, müzik ortamı üzerinden new orleans'ın tekrar düzene oturmasını anlatıyor.
new orleans'ın kültür ve müziğine doyuyorsunuz. her bir bölümde blues brothers filmi kadar müzik var ve çoğu da canlı müzik tadında. The Wire, Sopranos, Six Feet Under, Breaking Bad gibi slow burning dizileri sevenler eğer müzik ile de ilgililer ise 10/10 vereceklerine eminim..
10


avatar
(1684) -
Birinci bölümü izledim 1s.10dk bölüm itibariyle yazacaklarım şöyle olacaktır.
İzlediğim en kötü başlangıç bölümlerindendi; anladığımız kadarıyla bir kasırga gelmiş ve kasabayı silip süpürmüş, insanların çoğu evsiz ve işsiz, kimisi evini yada iş yerini toplamaya çalışıyor kimisi de hayatını sürdürebilmek için iş arıyor. Buraya kadar problem yok altından çok iyi bir drama çıkacağı görüşündeyim ama bir HBO yapımı olduğu için çok fazla ana karakter var ve çok fazla diyalog var ki kimisi yersiz konuşmalar. Şimdi aklıma geldiği kadarıyla 7 ana karakterimiz var ve dizi bunların etrafında dönecek. İlk bölüm itibariyle bu karakterler hakkında bilgi edindik o kadar. Umarım daha iyi bir yerlere gelir; sezon finali sonrası ne kadar geliştiğini buraya yazarım. Saygılar
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film