Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(8407) -
Tiyatroyu sevenlere ziyafet, senin benim gibi ortalama sinemasevere eziyet! Büyük kadrosuna rağmen durum bu, tavsiye etmiyorum.


avatar
(3699) -
Sanki bir hamlet oyunundayım ve ne zaman bitecek diye sabırsızlıkla bekliyorum.. Filmi seyrederken ruh halim tamamen böyle idi..

Şiirsel söyleyişilerden hoşlananlar bu filmi kaçırmasın.. Ama konuda aramayın.. İyi seyirler .. yakaladım
3


avatar
(161) -
yok böyle sıkıcı bir film,nedir bu ya aman Allahım,okadar gereksiz cümleler var ki boş boş konusmalar resmen beynim durdu,bukadar mı sıkıcı konusmalar olur bukadar mı basit bir film olur,içim daraldı
3


default avatar
(78) -
begenmedim. izlerken sıkıldım. ve sıkılmamın sebebi shakespeare vari dialoglar degil senaryonun bana gore sacma olusuydu...


default avatar
(141) -
Shakespeare'in dilini ve eserlerini beğenenler için izlenilir yoksa çekilmez
Oyuncuların çoğu da tiyatro kökenli bu filmde.

Görsel olarak güzel olmuş, kostüm dalında Oscar adaylığı var

Helen Mirren'ın performansı çok başarılı.
7


avatar
(1) -
Bu kadar çok laf kalabalıklığı olan bir filim görmedim.

boş vakti bile değerlendirecek bir filim değil izlemeye değmez..
1


avatar
(181) -
Shakespeare'i sevmeyip begenmeyenler, indirmesinler bile bence. uzun ve süslü cumleler ile dolu farklı bı fılm olmuş. Bence Shakespeare ve oyunları tıyatro eseri olarak kalmalı sinemada sıkıcı oluyo .. İyi seyirler.
6


avatar
(240) -
Filmin künyesine bakmadan seyrettim, afişine bakaraktan diyelim daha doğrusu. Filmde ilk dikkatimi çeken şiirane diyaloglardı.Shakespeare koktu bir an ki filmi izledim ve künyesine baktığımda Shakespeare'i görünce; filmde ki o akıcılığı sadelik altında verilen derinliğin ; aşkın,nefretin,ihanetin ve entrikanın nasıl işlendiğini görüyoruz.Bir sanat eseri gerçekten iyi işlenmiş.Oyunculuklar çok iyi tiyatrosal bir hava esiyor ister istemez filmde.Film için ekleyebileceğim bir başka bilgi ise genel kesime hitap etmemesidir.Afişine bakıp çok fazla şey bekleyenler için sıkıcı gelecektir genel izleyici kesimine ama bu değildir ki film kötü; günümüz izleyicisinin beklentilerini veremeyecek bir film.Bu film için bu kadar iddialı bir afiş yapılması ise çok riskli bir seçenek; tamamen tribüne oynanmış adeta.Dediğim gibi çoğu izleyici derinliği yakalayamayacak ve sıkıcı bulup filmi kötüleyecektir.Sonuç olarak genelde iyi bir film her yönüyle ama genele hitap etmeyeceği için "karar sizin" kategorisinde.
7

Cevaplar (1)
avatar
(175) -
Tiyatrosal değil tiyatral


0
| Bildir


avatar
(61) -
Enteresan bir kadrosu var filmin.Ancak fragman pek izlenebilir havası vermiyor.


avatar
(446) -
İzlemeyi düşündüğüm bir yapımdı ama imdb'de hakkında okuduğum yorumlardan sonra vaz caydım.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film