Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(161) -
Birakin turkiyeyi, belkide dünyanin en iyi drama dizilerinden, oyunculuk, senaryo, kurgu tavan yapmış
10


default avatar
(6) -
Ayy harika ya daha önce hiç dizi izlememişim gibi edebiyat, aşk, saplantı, kitap, hastalık, bunalımlar hepsi hayatımızda olan çözümünü bulamadığımız problemler.. hepsi hepsi benim hayatımdan senin hayatından bir parça. Daha iyi bir şey izlemedim cidden herkes izlese keşke herkesss
9


default avatar
(43) -
Tek kelime ile muhteşem. Oyuncular, ses, ışık, resim ve müzik tam olması gerektiği gibi. Sanat yönetmenini özellikle tebrik ediyorum. Senaryo 3-4 sezonu rahat çıkartır ancak ben tek sezonda bitireceklerini düşünmeye başladım. Üzülüyoruz ve gülüyoruz ama çok seviyoruz. Yürekten tebrik ediyorum emeği geçen herkesi.
10


avatar
(522) -
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı mezunu Psikiyatri Uzmanı Gülseren Budayıcıoğlu nun hastalarının anıları ile oluşturulmuş bir dizi, 2 veya 3 hastasının durumu birleştirilmiş ve içine biraz aşk hikayesi de eklenmiş, lakin Masum, Behzat Ç, Şahsiyet vs. dışında benim ilgini çekmeyen Türk dizileri seviyesini farklı bir yere getirebilmiş dizi. Oyunculukların da iyi olmasının buna çok katkısı var. Şans verilmeli.

youtube vs gibi portallarda yayınlanıyor, süre uzunluğu tabii ki sıkıntılı, zaman zaman x1,25 veya 1,5 hızları uygun oluyor.
8


avatar
(6) -
Türk dizilerinin genelinde olduğu gibi süresinin uzunluğundan kaynaklı problemler mevcut. Ezgi Mola'nın oyunculuğu mükemmel. Karakteri çok iyi yansıtmakta. Genel anlamda başarılı bir dizi.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film