Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(404) -
Mükemmel bir ispanyol filmi daha; 1 günde hayatınız nasıl zindan olur? Düşmeyen temposuyla, güzel konusuyla izlemeyen pişman olur.
9


avatar
(8) -
Hapishane filmleri herzaman iyidir ama bu baska bir güzel. zeki bir adam ne kadar aklını kullanırsa film bunu gösteriyor içindeki dram unsuruda çok iyi bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film kesinlikle


default avatar
(7) -
Malmadre süper rol kesmiş. Film ispanyolca olmasaymış izlenmezmiş bence. Sonları dramatik. İnsanın hayatı birdenbire nasıl değişir süper anlatmış film. 9/10
9


Yorumlar (73)
avatar
(502) -
9/10 bazı sahneleri biraz tesadüflerin bu kadarı da dedirtse de esas olarak film ilerledikçe diğer klasik hapishane, aksiyon vb filmlerden bir yönü ile ayrılıyor. İspanya içinde siyasi de denebilecek kaos ve düzene dayalı orijinal bir film olmuş. İçerisinde bir de ağır drama barındırıyor aslında ama özünde verilmek istenen mesajı finaldeki duygu ile vermişler bence filmi diğerlerinden ayıran bir özellik de bu final.
9


avatar
(353) -
ispanyol sinemasının güzel örneklerinden biri..her ne kadar izlemekte geç kalsam da bazen bazı filmleri keşfetmek zor olabiliyor pekçok seçenek arasından..luis tosar'ın muhteşem oyunculuğuna alberto ammann da güzel eşilk etmiş..gerlimi sonuna kadar devam ettirip fazla uzatmayan tadında bırakan bir film olmuş..izleyiniz efendim..
8


avatar
(57) -
Filmimiz aksiyon,dram ve suç türünde bir hapishane filmi.Eski gardiyan adayı yeni mahkumumuz Juan Oliver ve Malamadre bütün adalet sistemini malamat ettiler.Hayaller düşler bir anda, kader yüzünden mi diyelim kötü insanlar yüzünden mi diyelim, zindana düşüp yok oluyor. Hayat bir döngüden ibaret tıpkı uzakdoğuluların Ying Yang ı gibi. İşe başlamanın ve baba olacak olmanın heyecanıyla güne başlayan Juan Oliverin macerasında suçlu kim? 211 nolu hücrenin mahkumu filmin başında bütün filmi özetliyor. Juan işe erken gitmeseydi,silah patlamasaydı,kafasına birşey düşmeseydi, müdür karısına olayı düzgün anlatsaydı,gardiyan coplamasaydı.....bunlar hep boş sistem baştan sona hatalı biz de bir anda mahkum olabiliriz. zaten mahkumların isyanda istedikleri gardiyanların insan gibi davranmaları.Genel olarak senaryosu orijinal ve mesaj dolu.Oyunculuk etkileyici.Müthiş bir İspanyol filmi.
Senaryo 9
Oyunculuk 9
Sinematografi 8
8/10
8


avatar
(741) -
bahsedildiği kadar varmış film.. ben gibi gec izlemeyın..lıstenızın baslarına ekleyın.. hapishane film denince aklına sadece aksıyon- kaçış gelenlere göre degıl.. onlara recep ivedık firardayı tavsiye etmek gerek..
8


avatar
(144) -
Başından sonuna kadar soluksuz izleyeceğiniz efsane bir film. Oyunculuklar, kurgu, senaryo çok çok başarılı. Filmi ispanyolca izlemek de keyifliydi. Verdiği alt mesajlar ve hikayenin gücü insanı çok etkiliyor. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Film konusu gereği çok yoğun argo içeriyor, izleyecek kişiler göz önünde bulundurmalı.

Film üzerine yazılmış şu yazıyı filmden sonra kesin okumalısınız:
http://www.haberveriyorum.net/haber/film-incelemesi-celda-211-hucre-211
9


avatar
(10) -
Bazı filmler vardır akıllara kazınan unutulmayan bu filmde öyle bir film. Sıradan hapishane filmlerinden farklı, işlenişi güzel arşivlik filmlerden
8


avatar
(1418) -
Tamamı İspanya’da bir hapishanede geçen heyecan dolu bir film Hücre 211.

30 yaşında Juan Oliver evlidir ve eşi 6 aylık hamiledir. Bir hapishanede gardiyan olarak iş bulmuştur. İşe başlamadan bir gün önce görev yerini tanımak için hapishaneye gider. Yetkililer ile dolaşıp bilgi alırken, tesadüf eseri kafasına bir taş düşer ve yaralanır. Yanındakiler , baygınlık geçiren Juan’ı doktor gelene kadar boş olan 211 numaralı hücreye koyarlar. O sırada azılı mahkumların başı Malamadre bir gardiyanı öldürür ve tüm kilitleri açarak isyan başlatır. Yanındakiler Juan’ı o hücrede bırakıp kaçarlar.

İsyancılar tarafından öldürülmemek için Juan mahkum gibi davranır ve Malamadre’nin güvenini kazanarak onun yakın adamı olur. Juan bu isyan sırasında çok zor durumda kalır çünkü dışarıda da mahkum yakınlarının isyanı varken eşinin ağır yaralandığını öğrenir.

Film tamamıyla akıcı ve senaryosu gerçekçi yazılmış, iyi yönetilmiş bir film. Çok hareketli ve heyecan dolu. Finali sabırsızlıkla bekleniyor ve hayal kırıklığı yaşatmıyor. Bazı yerleri oldukça sert.
9


avatar
(33) -
Buradaki yorumlara normalde güvenirim yine yorumlara bakarak izledim. Film aksiyon filmi değil öyle düşünüyorsanız izlemeyin ben de aksiyon olmadığını fragmandan anlamıştım. Ben yorumların kesinlikle abartıldığını düşünüyorum film en fazla 10 üzerinden 5 alır.
5


avatar
(1248) -
Luis Tosar harika oynamış. Film hiç bekletmeden hızlıca başlıyor, sıkmıyor ve öylede devam edip bitiyor. Böyle filmler nadir bulunur. Benim için en iyi hapishane filmi'dir. Kesinlike izleyin, tadını çıkarın Gülücük
8


avatar
(370) -
Film, akış olarak başarılı olsa da içinde bir çok saçmalıklar barındırıyor. Malamadre'yi canlandıran aktörün hakkını vermek gerek yalnız.
6


avatar
(83) -
konusu çook güzel bu tarz filmlerde ilk defa gördüm ama kameradan tut da oyuncuların oyunculuğuna ve filmin gidişatını beğenmedim
7


default avatar
(6) -
alışılagelmişin dışına çıkan filmlerden, olayların akışını klişelerden kurtarmışlar, çok başarılı


avatar
(163) -
Çok iyi bir filmdi. açıkcası bukadarını beklememiştim Çok Mutlu filmi izlerken bir noktada da düşünmeye başlıyorsunuz acaba daha kötü olan polisler mi suçlular mı diye
10


default avatar
(7) -
Filmin konusu çok ilgi çekici ve yaratıcı. Bir o kadar da güzel işlenmiş. Oyunculuklar, akış ve final harika. Güzel bir Avrupa filmi. İzlenilmeyi fazlasıyla hakediyor.
7


avatar
(422) -
İspanyolca filme değişik bir hava katmış. Senaryo desen çok iyi, kurgu desen çok iyi, oyunculuklar desen çok iyi... Dramı ve gerilimi çok iyi yansıtmışlar. Herkese tavsiye ederim. Saygılar
7


default avatar
(1723) -
Film insanı etkileyecek türden. Oyuncular çok iyi filme katkıları müthiş..Seyredilmesi gereken filmlerden.
8


default avatar
(83) -
Türünün başyapıtlarından bir film olmuş. Her anını izletiyor ve hiç sıkmıyor. Şiddetle tavsiye edilir.
8


avatar
(112) -
10 numara 5 yıldız, hızlı, vurucu ve etkileyici. Başından sonuna koltuğa çiviliyor. Arşivliktir bilginize.
10


avatar
(31) -
Film bittikten sonra keşke ikinci filmini de çekseler dedim kendi kendime . Malamadrenin tipi ,konuşması ,façası tam bu film için biçilmiş kaftan.Film bence birazda psikolojik bir film. İnsanın hangi şartlarda neler yapabilceğini sınırlarını ne kadar zorlayabilceğini gösteren bu film kendini izlettirmeyi iyi biliyor .Sıkılmadan izlenir.
8


avatar
(6) -
Etkisinden kurtulmam zaman aldı. Tahmin edilemez senaryosu ile soluksuz izleyeceksiniz. 8/10


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film