Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(540) -
Bitmesini istemedim. Oldukça dokunaklı dramatik bir filmdi. Pierce Brosnan makyaji harika olmuş. Fonda çalan parçalar ise hikayeye inanılmaz duygu yüklüyor. Her karesi güzel duygusal bir yol filmi.


avatar
(8408) -
P. Brosnan çok iyi oynamış, ayrıca makyaj hiç sırıtmıyor. Buradaki kadroda gözükmüyor ama cesur yürek filminde idam edilen kadının babası Sean McGinley, yaşlı adamı rahatsız eden gençleri kovalayan rolde… John Amos, yılların eskitemediği yan rollerden… Sakin, sessiz ama derdini tatlı bir şekilde anlatan, kitap tadında bir film ve hatta yol filmi!…


avatar
(6205) -
Şimdi ismini hatırlayamayacağım aynı konulu bir film daha izlemiştim. Yalnız burada farklı olarak içinde kendini affettirmek için yaşanan bir dram var. Öncelikle yapılan yaşlılık makyajıyla Pierce Brosnan rolünü muhteşem, mükemmel oynamış. Arada bir çalan müziklerde kulağa hoş geliyordu. Filmin Bir sahnesinde Normandiya çıkarmasındaki düşmanlar yıllar sonra bir otobüste birlikte olması savaşın ne kadar anlamsız olduğu ortadaydı. Kısacası sıkılmadım. Bence izlenir..
6

Cevaplar (2)
avatar
(540) -
The Great Escaper, Michael Caine'in filmi.


1
| Bildir
avatar
(6205) -
Evet sen yazınca hatırladım. Teşekkürler...
6


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film