Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
avatar
(4239) -
Mükemmel şekilde klişelere maruz kalsa da yine de üslubunu bozmadan akıcı şekilde ilerliyor. Göze batan olumsuzluklar fazlasıyla göze çarpıyor ancak film yerden yere vurulacak kadar kötü değil ama iyi hiç değil. Kötü ile iyinin arasında bir şey. Bu haliyle hafif kaçmış olduğu rahatlıkla söylenebilir. Oyunculuklar sırıtmıyor ancak mekan seçimini hiç beğenmedim. Özellikle enfeksiyon, virüs gibi filmleri sevenler için bir alternatif olabilir.
5


default avatar
(9) -
Sürprizbozan: Göster


avatar
(998) -
güzel film son zamanlarda bayağı saçma film izlemişim arada bu iyi geldi 10 / 7
7


avatar
(1248) -
Yer yer sıkan, yer yer heyecanlandıran ortalama, sıradan bir yapım olmuş. İzleyecek film bulamazsanız ve elinizde bu varsa, o zaman izleyin. Berbat değil ama iyi de değil...

Son çare, günü kurtarmak için izlenebilecek filmler arasında. Oyuncu sayısının azlığı, gelişen olayların yavaşlığı biraz sıkıyor ama yine de filmi tamamlıyorsunuz.

Alternatif yoksa izlenmeli yoksa gerek görmüyorum.
5/10
5


avatar
(715) -
İzleyeli uzun zaman oldu. Tesadüfen gördüm, yorum yazayım dedim..Bence; salgın filmi severler (benim gibi) bir şans verin..Abartıldığı kadar asla kötü değil..Ben film sonunda "zaman kaybı" diye düşündüğümü hatırlamıyorum..
7


avatar
(820) -
Afişiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan sığ bir salgın filmi. Benzeri çok daha kalitelileri var.
3


avatar
(270) -
Beklenti başrol beklediğimiz insanın yan rolde çıkmasıyla boşa çıktı belki ama filmin bir anlamda sürprizide olmuş "thing" filmine çok benzemesiyle yapılan masrafları boşa çıkartmış biraz daha özgün senaryo ile daha iyi bir iş çıkabilirdi.
5


avatar
(649) -
Orta halli bir film. Yalnız filmi Val Kilmer için izleyecekseniz tekrar düşünün. Çünkü filmde çok az görünüyor..
5


avatar
(68) -
konu işleyiş orta seviyedeydi.tek güzel yanı insanların mahvettiği doğa hakkındaki düşüncelerdir.
10/5
5


default avatar
(23) -
eh ne güzel ne kötü.izlenebilir bence


default avatar
(5) -
bnce zamn kybı .. Utandı
4


default avatar
(71) -
Klişe.
5


avatar
(546) -
Bence güzel bir film.Az bütçe ile güzel bir film çıkarılmıs.10 üzerinden 8-9 luk bir film diyorum
8


avatar
(66) -
film izlerken baymıyo ama filmden çokta şey beklemeyin 5-6lık bir film
6


avatar
(70) -
sysl arkadaşıma katılıyorum pek para harçanmamış. konu canalıcı ama biraz daha para ve daha iyi oyuncularla muhteşem olabilirdi. bu filme 4 vereceğim. fxm indirmiştim altyazı uydu görüntü güzel.
4


avatar
(15) -
Pek de sürükleyici değil.
1


avatar
(205) -
ilk yorum benden olsun.ilk önce alt yazı gayet başarılı.arkadaşı tebrik ederım.fılem gelırsek.dusuk butcelı ve ufak bılgısayar efektlerıyle kurtarılmaya calısılmıs ama idare eder denılebılecek vakıt gecıırılebılecek bır fılm.fena degıl.10 uzerınden 5-6 arası
6


avatar
(60) -
Filmin ana temasını söylemek doğru olmaz sanırım,açıkcası farklı birşey umuyordum filmde ama tahminimden çok daha farklı bir filmmiş..herneyse sonuç olarak vasat bir film diyorum ben..vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.filmde klasik ama kimsenin elini cebine atmadığı bir mesaj var...Val Kilmer için izledim dersem yalan olmaz..fakat filmde oldukça az karede var bence..bu filmin bütçesi nedir bilmiyorum ama fikrine yatırım yapsa daha hatrı sayırlır olurmuş..saygılar.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film