Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(59) -
İlk filmden aylar sonrasını anlatan filmimize, havalı birkaç karakter daha ekleniyor. Öncelikle en büyük üzüntüm, Sugihara Makoto'nun saçlarının kesilmesi oldu... İlk filmde hayran kaldığım saç stilinin bu filmde değişmesi üzdü. Sonuna kadar Suzuran'ı desteklesem de, Housen'deki havalı karakterlere de değinmesem olmaz. Housen lideri Narumi Taiga, eski Housen liderinin kardeşi Bitou Tatsuya ve elindeki şemsiyesiyle ikonlaşan Urushibara Ryo... Ryo, 2. filmdeki favori karakterim oldu. Uzun ve güzel saçları ile kavga ettiği sahneleri izlemek etkileyiciydi. İki okulun kavga sahnelerini izlemek, yine seyir zevkinin bol olduğu dövüş koreografileri sunuyor bizlere. Adrenalin cidden yüksek seviyede. İlk filmi aratmayan bir devam filmi olmuş. İlk filmi sevenler, yüksek bahis bunu da sevecektir. Açılış sekansının mükemmeliği ile büyüleyici bir film izleyeceğimi daha ilk dakikalarda hissettim. The Street Beats'in I WANNA CHANGE şarkısını bu filmde de, bu açılış sekansıyla görmekteyiz. Mangasına da erişip okuyacağım mutlaka.

Doyasıya dövüş, doyasıya soundtrack, doyasıya Uzak Doğu Sineması, Teşekkürler Takashi Miike...
10


default avatar
(339) -
İlk filmde olduğu gibi bunda da derinliği ve ruhu hissediyorsunuz. Sanki biraz daha az ama yine de var. Suzuran'a kayıt yaptırmayanlar acele etsinler...
8


default avatar
(236) -
Mad max aksiyonuyla bir anime estetiği birleşirse ancak bu kadar iyi olur. Takashi Miike da olunca tadı daha da iyi olmuş. Müzikler zaten şahane. Her şeyiyle ben aykırıyım ama bana bayılacaksın diyen bir film.
9


avatar
(104) -
Bu tarz filmlerden hoşlanalar aksiyonu bol birinci filmi de izlemeden geçmesinler.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film