Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(105) -
The Stranger sizi sonuna kadar şaşırtmaya devam edecek gerilimli, üzücü bir suç draması ama aynı zamanda her zaman göründükleri gibi olmayan, biri geçmişteki seçimlerinin getirdiği şeytanlarla boğuşan, diğeri ise kimliğini saklamaya çalışırken suçluluk duygusuyla sakatlanan iki adamın tamamen sürükleyici, karşı konulmaz karakter çalışması. Bu karakterlerin ortak noktası, her ikisinin de son derece yalnız insanlar olması ve bu yavaş ilerleyen filmde, hayatın karmaşıklığından empati ve bağlantının önemine kadar, görünenden çok daha fazla keşfedilecek şey var. Kaçırılmaması gereken bir film.
7


avatar
(235) -
Konusuz bir başlangıç ile başlıyor. Biraz sabredince hafiften kıpırdanıyor ve bir karmaşanın içine sokuyor. Sormaya başlıyorsunuz ‘’Neler oluyor?’’ diye ve izlemeye devam ediyorsunuz. Bu karmaşanın ampulünü film ikinci çeyrekte yakıyor. Belki biraz geç yaksa daha iyi olurdu. Film, bu açılardan baktığımda kendimce izlenebilir bir tarafı var. Ancak her şey son buldu derken Netflix virüsü boş durmuyor ve son bir sahne ile tüy dikiyor: ‘’Bil bakalım, bul bakalım, acaba bu neydi, şimdi bu ne?’’ vs.vs. (Burada biraz giydireyim: Yahu adam mı seçiyorsun dalga mı geçiyorsun? Gerçek uyarlamada bari bunu yapma. Arkası yarın mı bu birader. Yahu Sinema insanda soru işareti bırakır ama sonunu sana bırakmaz. Bulmaca mı bu. İşin iyice şeyini çıkarttınız yani.) Neyse döneyim oyunculara. Sean Harris kalitesi aşikar, ancak Joel travmatik tarafları çok iyi beceremiyor. İşleniş sırasını karıştıran filmler hoşunuza gider ise bir bakın. İyi Seyirler…
5


avatar
(570) -
Özellikle başrol aktörlerinin mükemmele yakın performansları, hafif gerilim dokunuşları ve özenle yazılmış diyaloglarla süslenmiş, konusunu gerçek bir olaydan alan, Avustralya sinemasının yeni yönetmenlerinden Thomas Wright'ın çektiği başarılı bir suç draması.

Türün sevenleri, müzikleri ,minimalist ve karanlık çekimlerle bezenmiş kendisine has bir tarz yakalamış bu filme bir şans verebilir.
8


avatar
(2674) -
Öncelikle film gerçek bir hikayeyi; Avustralya polisinin 2003 yılında 13 yaşındayken kaçırılıp öldürülen Daniel Morcombe'nin katilini bulma çalışmasını anlatıyor. Aslında güzel ve ilginç bir hikaye ama süresi iki saat olup görüntülerin çoğu karanlık, üstüne bir de temposu ağır olunca bitirmekte oldukça zorlandım.

Bir izleyici olarak kanaatim; bu proje ehil ellerde olsaydı çok daha etkileyici olurdu. Başarılı oyunculuklara yazık olmuş.
5


avatar
(6204) -
Başlarda çok dikkatle izlemeye başladım ama süre ilerledikçe yavaş temposuyla sıkılır gibi oldum. Gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yapılmış. Açıkçası beni fazla açmadığı içim çok keyif alamadığım gibi bitsin diye baktığım filmlerden oldu. Tarzı sevenlerin ilgisini çekebilir....
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film