Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(235) -
Ne mantıkla çekildiği, ne vermek istediği belli olmayan şahsım adına sakıncalı bir yapım. Biraz halüsinasyon, biraz dini ritüel, biraz ''hepimiz toprak olacağız'' bakışı, biraz bulaşıcı hastalık, biraz arzu endam biraz, biraz, biraz... Basit efektlerle süslenmiş, nereye çekersen orada bırak tarzı, ortaya karmaşık bir film çıkmış. Sanrılarınız size, izlememek bize kalsın deyip geçmek lazım.


avatar
(8404) -
Orman ve nehir manzaraları, tersten çekim başlangıç, müzik ve fragman beni izle diye çağırıyor adeta... Tarzı bana biraz Natalie Portman-netflix yok oluş filmini anımsattı. Kayıktaki adamın isyanı ne kadar haklıydı, tam bir beyaz adam gibisin serzenişi... Müziklerle sürekli gerilim havası oluşturulması çok kötü olmuş. Zaten hikaye tam kafaya oturmuyor. Düşük bütçesine rağmen birşeyler yakalanabilirmiş lakin bir çuval incir berbat edilmiş. Gerek yok derim.


avatar
(444) -
Gaia. Bir yönetmenin hezeyanları. Alt metin yok, karakterlerin derinliği yok, amaçları yok. Filmde gerilim yok, dram yok, korku yok. Tam bunları hissedeceğim diyorsun, bir bakıyorsun bonzayi çekmiş gibi davranan kadın karakterin rüya alemiymiş. İnanın zaman israfı bir film. The Last of Us çakması fantastik yaratıkların hiçbir orijinalliği de yoktu.
1

Cevaplar (2)
avatar
(6201) -
İzlersem namerdim


4
| Bildir
avatar
(444) -
Son günlerde verdiğin en isabetli karar diyebilirim. Saygılar
1


3
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film