Giriş Kayıt

Cloverfield Yolu No:10 (2016) Yorumlar - Sayfa 4


10 Cloverfield Lane

Yorumlar (118)
avatar
(1012) -
Şimdi ilk filmin psikolojisi ile bu filminki apayrı.İlki toplumsal panik bunda dar alanda yaşanan çıkmazlar ve sonuçları.O yüzden bu filmde footage olmazmış zaten .Neredeyse tek mekanda geçiyor çünkü.Üstün körü geçilmemiş bazı güzel şeyler vardı filmin içine girebeileceğin.O yüzden türünün iyi bir örneği diyebiliriz.
7


avatar
(101) -
Film gerçekten gizemi bize hissettiriyor. Filmin müzikleri de bu konuda gayet başarılıydı bence. Konusu güzeldi işleniş,oyuncular da da bi sıkıntı yoktu göze batan ama sonu çok aceleye mi getirilmiş ? Yani biraz daha dışarıyı görmek bir şeyler keşfetmek isterdim. Yine de kötü olmamış gayet keyifle izledim. Film tek mekanda geçiyor ve gayet de iyi bir mekandı.

* Canavar adlı ilk filmi izlemedim ama yorumlara göre bağımlı değilmiş. İlk filmi izlemeden de izleye bilirsiniz

İyi Seyirler.
8


default avatar
(10) -
Allahı var izlettiriyor kendini. Senaryo açısından da fena fikirler bulunmamış değil mamafi sorunda esasen burda bence herşeyden biraz koyalım derken bütün hikayeler güdük kalmış,tamamlanmamış efem... Olsa nolur olmasa nolur ama john goodman iyidir.
6


avatar
(178) -
Etkileyici!! İlk filmle çok ince bir bağlantısı var ama format değişik kardeşim.. Gülücük boşuna o beklentiye girmeyin izlerken derim. fakat güzel bir gerilim.. 7 ve üzeri puanlı filmler sıralamasında kendine bir yer bulur Gülücük
7


avatar
(130) -
Bu filmden bir şey anladıysam arap olayım Gülücük vaktiniz bol ise izleyin.. tavsiye etmiyorum maalesef izlediğime pişman oldum.
2


avatar
(2674) -
Oyunculuklar ve seyrederken "acaba mı" dedirten hikaye örgüsü, sizin ilginizin hep üst düzeyde kalmasını sağlıyor
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(276) -
İlki gayet iyiydi. Bundan olsa olsa senaryosu mezarına tüküreceğim serisi olurdu gibi. Yönetmen nabız yoklamış ilk filmde, ona göre yapmış.
Gerilmek istiyorsanız buyrun.
5


avatar
(240) -
Filmin ilk 50 dakikasında merak var acaba neyin nesi diye kafanda bişeyler kurguluyorsun.. Merakın içinde gerilimi güzelce tattırmış yönetmen bu süreç içerisinde... Ama son 50 dakikasında o merak ve gerilimden eser kalmıyor.. Yerini son 10 dakikanın saçmalığına bırakmış resmen..
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(6) -
Sürprizbozan: Göster
4


default avatar
(11) -
Hersey cok guzel giyordu, taki son 10 dk kadar. Abi biraz kafa patlatsaydiniz sonu ile ilgili senaryoda.

Editoryal; Yorum yazarken, her cümle için bir satır kullanmak yerine yukarıda düzenlendiği gibi paylaşınız.
1


default avatar
(12) -
Film sonuna kadar acaba nasıl bir sürpriz bizi bekliyor diye his bırakıyor fakat son bölümde tam bir fiyasko.
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (1)
avatar
(178) -
Sürprizbozan: Göster
7


0
| Bildir


default avatar
(18) -
Değişik kafalar bunlar, yavan ekmek olmaz yanına da bi baş soğan kırak demişler.. Sonra da sofradan zengin kalkışı yapmışlar. öyle bi senaryo yani..
6


avatar
(220) -
Gayet başarılı bir film olmuş. Oyunculuklar iyi. Negatif yorumlara aldırmadan direkt izleyin.
10


avatar
(4242) -
Beğendim... !

Hayatta kalma psikolojini gayet güzel anlatıldığını düşünüyorum. Serinin ilk filmine göre biraz farklılıklar olsa da yinede amacından sapmamış güzel bir bilim kurgu güzel bir gerilim oldu.

İzleyecekler sıkılmadan  gönül rahatlığıyla izleyebilir.
7


avatar
(548) -
Yani, ne diyeceğimi bilemiyorum. Filmin gidişatıyla, sonunu düşününce, izleyiciyi şoka sokucam diye film tarihindeki en kötü kurguya imza atılmış.

Velhasıl, bu sene iyi film izleyemeyeceğiz anlaşılan.

İyi başlayan, vasatlaşan ve sonu saçmalayan tam anlamıyla ortada, vasat bir film.
5


avatar
(3699) -
Seyretmesi keyifliydi. Sahnelerin can alıcı ve rollerin filme katkısıyla güzel bir yapıt çıkmış ortaya. Aynen filmde de olduğu gibi '' yok artık'' dediğimiz zamanlar olmadı değil. İyi seyirler.
5


avatar
(37) -
Filmi az önce bitirdim. Kesinlikle kötü bir film değil. Gerilim ve gizemini sonuna kadar taşıyor. Bunun yanında bütçesini göz önünde bulundurursak iyi bir yapım olduğunu anlarız. Ne var ki filmin repliklerindeki zayıflık ister istemez göze çarpıyor. Kısaca iyi bir çerez film olarak izlemeniz tavsiye olunur. imdb puanı biraz abartılı olmakla 10/7 yeterli diyebilirim.
7


avatar
(231) -
Gizem ve sürükleyicilik açısından gayet başarılı. John Goodman rolünün hakkını çok iyi vermiş. Filmi o taşıyor.
7


avatar
(20) -
Gerilimi yuksek bir film
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
default avatar
(59) -
Dostum, sonunu bu kadar açık etmeden yazaydın iyiydi


1
| Bildir


default avatar
(6) -
Bir yoruma bazen eksi puan verilebilir tabii ki anlaşılır bir şey. Çok muazzam bir film vardır da haksızlık ediliyordur, ciddi derecede ukalalık yapılıyordur. Tartışmalı zor filmler vardır. Zaman zaman olabiliyor. Ama biri "beğenmedim, çok bekledim çıka çıka bu çıktı" dediyse bunu eksiye boğmak çok abuk bence...
Eksici lobisiyle karşı karşıyayız sanırım.

Filme gelince, normalde kötü eleştirilerde bulunmamaya dikkat ediyorum ama bu kadar güzel başlayıp bu kadar saçmalayan film sayısı azdır. Hele sonları evlere şenlik.

İzlettiriyor mu evet, üzdü mü evet.

Buna da eksi basılacak Gülücük
6


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film