Giriş Kayıt
Yorumlar (23)
avatar
(6203) -
Çok uzun süredir bir türlü izlemediğim bir filmdi. Gerçek olaylardan esinlenen yavaş tempoda ilerleyen seyirlik bir film. Açıkçası paranın ve gücün mutluluğu getiremeyeceği yönünden bakıldığı zaman başarılı buldum denilebilir. Eğer gerçeklere biraz bağlı kalındığından beklentileri karşıladığını pek sanmıyorum.Yinede Ryan Gosling ve Kirsten Dunst'ın hatırına izlenir.....
6


default avatar
(138) -
Vasat bir film.
6


avatar
(1418) -
Film 1972-2002 yılları arasında yaşanmış bir hikayeyi anlatıyor.

David o dönemin başarılı ve zengin işadamlarından birinin oğlu. Kız daha sıradan bir aileye mensup. Aşık olarak evlenirler yalnız David'in geçmişten gelen psikolojik sorunları vardır...

Güzel ve etkileyici bir gizem-gerilim filmiydi. Heyecan hep üst düzeydeydi. Film gibi film deriz ya işte öyle.
8


avatar
(150) -
Sonrasında The Jinx ( belgesel dizi ) izlenmeli. Tamamlanıyor Çok Mutlu
8


avatar
(8407) -
Gerçek hikayelerden esinlenilmiş... Tatlı bir romantik komedi olarak başlıyor sonra gerilim ve psikoloji devreye giriyor. Güzel bir suç filmi olmuş kendi adıma sevdiğim oyuncuların bulunması ayrı bir artı. Ben şans verin derim, iyi seyirler olsun.


avatar
(1234) -
Ben beğendim. Gizem,gerilim,dram,suç gayet güzel işlenmiş. Daha güzel olurmuydu. Evet yani sonuçta bir baş yapıt değil ama en azından izlerken sıkılmazsınız. 7 puan.
7


avatar
(2066) -
Kirsten Dunst'un seyredilir oyunu dışında birşey olmayan boş bir yapıt. 5.


avatar
(338) -
İyi başladı ama sonlara doğru sıkmaya başladı. Gerilim-gizem-romantik üçlü açısından iyi bir film fakat biraz ağır işliyordu. Makyajlar çok güzel olmuş, hiç sırıtmıyordu.
Ryan Gosling çok iyiydi. Kirsten Dunst ise genel olarak pek beğenmediğim için yine bana vasat geldi.
En güzel artısı, süresinin kısa olması. Biraz daha uzasaydı işkence gibi gelecekti bana. İzledim pişman değilim ama bir daha izleyeceğimi sanmıyorum.
6


avatar
(17) -
Psikolojik yönü ağır basan bir film olmuş. Oyunculuklar iyi, senaryo kaliteli. Yalnız olaylar arasında boşluklar var, oraları tahminle siz dolduracaksınız.

Ryan Gosling de Kristen Dunst da harika oyunculuklar sergilemişler. Onların yaşadığı olaylarla sizin de ruhunuz daralacak, artan gizemle aklınızda soru işaretleri oluşacak. Gerçek olaylardan esinlenilmiş olması, kendi kendinize reel hayatla bağlantı kurmanıza yol açacak. Bu yüzden zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız Okeyy

Kendinize vakit ayırdığınız bir günde, sakin kafayla izleyebilirsiniz. Ama arkadaş ortamında büyük beklentilerle izlemeye başlamayın... Tiryaki Saygılar
7


avatar
(334) -
- çok konuşmayan aktörümüz ryan gosling yine iş başında...

-bana göre izlenebilir bir film... ortaya karışık türden olmuş...
6


default avatar
(5) -
enterasan bir film.romantik gibi basliyor gerilimle devam ediyor gizemle bitiyor ve siz bittigiyle kalıyorsunuz.Birseyler eksik filmde tam olmamış.vasatı gecememis.


avatar
(153) -
Gerçek bir haberden yola çıkılarak anlatılan filmlerden birisi daha. Film bütünüyle kendisini çok sıkmadan izlettiriyor. Bir yere kadar gizemini de koruyor. Oyunculuklar bence iyi fakat filmde tam oturmayan daha doğrusu ekisklikler var.

Ryan Gosling'in canlandırdığı karakterin neden, nasıl o hale geldiği, babasıyla arasındaki mesafeli ilişki tam anlatılamamış. Aynı şekilde filmin ortasında ve sonunda geçirdiği değişimler iyi yansıtılamamış. Haliyle bence vasat bir film.

5/10

Ama asıl takıldığım konu, Amerikalılar bu işi iyi biliyorlar. 3.sayfa haberlerinden bir sinema filmi çıkarma işini güzel yapıyorlar ve de bunu iyi satıyorlar. Benzerleri bizde neden yapılmıyor anlamıyorum? 3. - 5. sınıf komedi, aşk meşk, aksiyon filmleri yapacaklarına benzer şekilde büyük ses getiren skandal, haberlerden yola çıkıp film yapabilirler.
5


avatar
(382) -
Güzel bir cinayet filmi. Oyunculuklar kötüydü.
7


avatar
(705) -
Başrollerinde sevdiğim iki oyuncu olunca konusuna‚ türüne bakmadan indirmiştim. Açıkçası Romantik Komedi diye düşündüm ama izleyince gördük ki Gizem Gerilim türünde bir yapımmış‚ gerilim yönü eksik olsa da gizem olgusu ağır basmakta.

Başta;
" gerçekte yaşanmış olaylardan esinlenilmiştir " diye bir bilgi karşılıyor bizi. Giriş bölümünden sonra da film başka bir havaya bürünüyor.

Genel olarak bakarsak kötü olmamış.
Ryan Gosling özellikle böylesi donuk/sorunlu tipleri başarıyla canlandırıyor zaten‚ Kirsten Dunst ile de güzel ikili olmuşlar‚ keza Kirsten´in performansı da gayet yerindeydi.

Filmin akışı da iyi diyebiliriz ama;
genel olarak her şey çok oldu bittiye getirilmiş gibi hissettim. Girişten sonra‚ son sahneye kadar hep bir belirsizlik hakim (şimdi tek tek sahneleri söylemeyeceğim tabii ki de) bazı önemli noktaların hemen üstünden geçmişler. Bahsi geçen aile‚karakterler biraz daha irdelenebilirdi. Böylesi bir senaryonun da film süresi biraz daha uzun olmalıydı bence.

Kısacası şahane bir film değil ama vakit ayıracak olan varsa da bunaltmayıp‚ başından kaldırmayacağına eminim.

6‚5 / 10
6


default avatar
(41) -
Hikayenin haber olması ve gündemden 18 yıl düşmemesi anlaşılabilir,bizde de örnekleri var ama filmin sonu tamamen bilinen şekliyle bırakılmamalıydı bence, yorum katmalıydı senarist, fikrini öne sürmeliydi. David'in suçlu olduğundan % 100 emin değiliz, ki görgü tanıkları da bir perukla bile kandırılmış olabiliyo sonuçta. Hikayenin basitiğinin yanında, sıradan ve çözülmemiş olması yüzünden bu filmin niye çekildiğine anlam veremedim. Hikayenin tümü bilinebilse belki de çok sıradan olabilir sonu, ya da aksine dahiyane bir plan olabilir. Ama final bize bunun ikisinden de mahrum bırakıyor. 3/10
NOT: Filmin altyazısı bazı can alıcı yerleri başarıyla çevirebilmiş değil henüz, Katie'nin ağzından yemeği neden çıkardığını anlayamadım, David ''annem ..... '' dedi. Katie ağzındakini yutamadı ve lokmasını tabağa çıkardı. Adam şizofren mi, hasta mı arkadaş!!!

Cevaplar (1)
avatar
(338) -
Sürprizbozan: Göster
6


1
| Bildir


avatar
(3699) -
Yargılama sonucu olaylar ortaya çıkmış ama kimin yaptığı henüz bulunamamıştır.. Psikopat bir adamın hikayesi değişik bir şekilde yorumlanmış.. İzlenneli.. Hıhı
6


default avatar
(2) -
filmi izleyen arkadaşlara bi sorum olacak. (ben mi gözden kaçırdım acaba diyorum)

Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (2)
avatar
(2) -
Olaylar tamamen gerçek değil. Yani, "gerçekleşmiş olaylardan esinlenilmiştir" diyor film başlarken. Senarist alıp değiştirmiş anlaşılan.

Hem kurguda da bazı eksiklikler var zaten...
6


5
| Bildir
default avatar
(104) -
David Marks ismi de uydurma.. gerçek adı Robert Durst.
Zaten gerçek isimleri kullansalar rahatça bunun katili şu, şu şunu şöyle öldürdü vs. diyemezlerdi. Film yeterince açıklayıcı olmadığı için çok vasattı,

Sürprizbozan: Göster


0
| Bildir


avatar
(161) -
gerçek hayatta bu tarz olayların yaşanıyor olması beni üzdü.Film güzel
6


avatar
(326) -
Çocukken yaşadığı bir travmayı ömrü boyunca üzerinden atamamış, psikolojik dengesi hiç de yerinde olmayan bir adam David Marks. Önceleri gayet güzel giden bir evlilik yapıyor, ancak sonrası ilk günlerdeki gibi güzel olmuyor. Enteresan bir film. Ben beğendim. Gerçek bir hikayeden alınması ilgi çekici. İzlenebilir.


default avatar
(36) -
İzleyen arkadasLar yokmu film hakkında biLgi alsaydık iyi oLurdu ..


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film