Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(50) -
Uzun zamandır Olga nın filmini izlememiştim.Hadi hazır Netflix e gelmişken izliim diye düşündüm.
Direk zaman kaybı...4/10


avatar
(462) -
Konu işleyişi başarılı genel olarak tempo yüksek, bu tarz çok film izlediğimiz için biraz ezber sahneler olsa da zaman zaman özgünlüğe ulaşmış bu açıdan iyi. Bu yönleriyle sıkılmadan izleniyor yine de bir şeyler eksik aynı konu ve aynı oyuncu kadrosuyla çok daha iyi çekilebilirmiş. Son olarak Olga rolünde sırıtmıyor hakkını veriyor demek lazım.
6


avatar
(317) -
Eskiden tv kanallarında bolca verilen türden "eski asker veya polis kötü adamlara karşı" filmi.
İzlemeseniz de olur.
4


avatar
(6204) -
Evet çok iddialı olmasada izlediğimiz bir çok zaman kaybı olan filmlerden daha iyiydi. Genelde beğendiğim Olga Kurylenko'nun olduğu iyi veya kötü tüm filmlerini izlerim. Her ne kadar askeri kıyafetlerin içinde sert görünümlü de olsa yinede ayrı bir güzelliği var benim için. Bana göre çok beklenti içinde olmadan heyecan olsun diye bakılabilir...
4


avatar
(8407) -
Biz çocukken çok çıkardı bu tarz yapımlar, asker rolünde başrolümüz, bir yakını şiddet ya da tecavüze uğrar, intikam peşinde koşulur. Karşısında ya zengin bir psikopat ya da mafya bağlantılı birileri olur. Ara ara erorik sahneler olmazsa olmazdır! Ama başrolde erkek kullanılır genelde, bu sefer Olga hatun geçmiş. Velhasıl vasat bir Netflix yapımı daha der, siz bilirsiniz derim.

Cevaplar (2)
avatar
(882) -
Özellikle 80'lerde video kaset dönemi "Cannon" çok yapardı böyle 3.sınıf aksiyon filmleri.


2
| Bildir
avatar
(8407) -
Cannon yazısı görünce çocukluğum gelir aklıma zaten Gülücük


1
| Bildir


avatar
(882) -
Bayağı kötü. Konu klişe, oyunculuk berbat, aksiyon yok olanı da amatörce. Mantık dışı sahneler. Gereksiz bir film. Sakın bulaşmayın.

Cevaplar (1)
default avatar
(12) -
Aynen kardeşim.Depresyona girdim.Bu kadar mantık hatası olamaz.Film bitti kendime gelemedim.


1
| Bildir


default avatar
(140) -
Olga hatrına zar zor da olsa bitirdim, fakat gerçekten oluru yok.Bir Tv filminden bile daha amatör bişi çıkmış ortaya.Bilindik konu, kötü oyunculuklar, gereksiz diyaloglar,çok kötü action sahneleri, her yanıyla çok kötüydü.
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film