Giriş Kayıt
Yorumlar (22)
default avatar
(65) -
çok güzel bir dizi. su gibi akıp gitti. j.renner yine hakkını vermiş ve yakışmış.
8


default avatar
(2) -
Uzun zaman sonra bir sonraki bölümlerini merakla beklediğim bir dizi oldu ve beklentilerimi karşıladı. Bu diziyi izlemenizi öneririm ve ''pitiko'' çevirilerin gerçekten harikaydı emeklerin için sonsuz teşekkürler, tüm çevirmen arkadaşlar iyi ki varsınız sağlıcakla...


avatar
(38) -
Acımasız, kasvetli, heyecan verici... Kingstown'da içinde 20.000 kişiyi barındıran yedi hapishane var. Dizi, kasabayı gayriresmi manada yöneten McLusky ailesini konu alıyor. Mike McLusky (Jeremy Renner) polisler, cezaevi ve sokaktaki çete liderleri ile dengeyi sağlamaya çalışan ve başı sıkışan herkesin kapısını çaldığı bir nevi sorun çözücü rolünü oynuyor. Bence birinci sınıf bir polisiye/drama dizisi olma potansiyeli var.
8


avatar
(6198) -
2 Sezonunu Da bitirmiş oldum. Bazı bölümler ortalam ilerlesede 10. bölümde istenilen aksiyonun çek geç geç gelmesini eleştirebilirim. Aslında çok daha heyecanlı bir final yapılabilirdi. Bu arada son sahnede
Sürprizbozan: Göster
[/spoil] Eğer 3. Sezon devam ederse yine takipçisi olurum...
.2.SEZON --10 BÖLÜM
(02.sezon için)
8


avatar
(6198) -
İlk 3 bölümü yine aynı keyifle ve 2. Sezonda bıraktığı yerden başladı. Gerçekten kaliteli devam ediyor ama bu sefer
Sürprizbozan: Göster
. Kalan bölümleri altyazı düştükçe izlemeye devam....
2. SEZON
8


avatar
(501) -
2. sezondan 2 bölüm yayınlandı şu ana dek önceki sezonu yarıda bırakmıştım bunları izlemeden onu bitirmiştim ki son 2 bölümü muazzamdı ilk sezonun ne de olsa TAYLOR SHERIDAN imzası var altında. Güzel dizi tavsiye ederim baya sert ve sağlam akıcı gidiyor.
(02.sezon için)
8

Cevaplar (2)
avatar
(6198) -
Samy dikkat ediyorum benden önde gidiyorsun. Gülücük
8


1
| Bildir
avatar
(501) -
sezon finali yapmış eski dizilerden ziyade böyle haftalık yayınlanan dizileri takip etmek daha çok hoşuma gidiyor hatta bazısında 2 haftada 1 falan izliyorum. Godfather of Harlem var onu da tavsiye ederim şu anda 3. sezonu yayında izlemedi isen şayet bir göz atabilirsin abi. saygılar.
8


0
| Bildir


default avatar
(10) -
Çevirmene sevgilerimle. Her bölümü çevirmesini sabırla bekleyip öyle izledim. Dizi için söylenecek pek bir şey yok puanı ortada zaten. Bir oturuşta bitirmek yerine ara ara izlediğim için ekstra bir tatmin oluşturdu bende.
9


avatar
(6198) -
İlk bölümünden beri ilgiyle izlediğim bir dizi oldu. Ortalarda dizi biraz durağan ilerlese de 9. ve 10 bölüm tek kelimeyle muhteşemdi. Şimdi 2. Sezonu izlemek için sabırla beklemek zorundayız. Bu arada çevirmen arkadaş '' PİTİKO '' kardeş sözümü tuttum ve bitirdim. Gönülden teşekkürler eğer sağ olursak 2. sezonda tekrar görüşmek dileğiyle.....Gülücük
8


avatar
(1039) -
4.bölüme kadar izledim ama hala olayı çözemedim
Sürprizbozan: Göster
neden ? ayrıca Jeremy Renner eline ok ve yay vermek ? ne desem bilemedim

Cevaplar (1)
default avatar
(5) -
Sürprizbozan: Göster
8


0
| Bildir


avatar
(14) -
İlk iki bölümü seyrettim. Dizideki karanlık atmosferi çok beğendim. Eğer hapishane ve ceza systemi ile ilgili konuları işleyen dizilere ilgi duyuyorsanız kesinlikle tavsiye ederim


avatar
(96) -
Final bölümü dışında kaliteden yoksun bir içerik izledim. Konusu ilk bölümde ilginç geldi. Belki bir iki farklı noktadan daha iyi bir yere gidebileceğini düşünmüştüm boşaymış. İzlenir mi evet ne kadar iyi bir diziydi; izlenebilecek kadar iyi derim.
5


avatar
(6198) -
10 bölümlük olan dizinin ilk bölümü şimdi izledim ve çok beğendim. Jeremy Renner'ı izlerken resmen insana keyif veriyor. 2. bölümü de indirdim ve beklemede . Eğer çevirmen arkadaş altyazıyı ihmal etmezse kesinlikle devam etmek isterim. Daha ilk bölümünden kalite olduğu belli ediyor. PİTİKO kardeş çevirirsen söz diziyi bitireceğim ve herkese de tavsiye ederim...
8


default avatar
(12) -
Jeremy Renner başrol. Oyunculuk yaptığı hangi film , dizi kötü olabilir sizce? Elbette hiç biri. Yine mükemmel, muazzam güzel bir konu. Sürükleyici, sağlam bür konusu var. Akar gider bu yapım. Çok beğendim. Mutlaka izleyin, altyazı çevirisi için sevgili Pitiko’ya yeşekkürler. Umarım tüm bölümleri çevirir. Herkes izler.
10


avatar
(122) -
Dizideki oyuncular güzel hapishane temalı bir dizi.Yani kime ne ifade eder bilemiyorum ama sizi sürükleyecek pek konusu yok özgün bir yanını göremedim.
7


default avatar
(21) -
ilk iki bölüm,konu ve karakterleri tanıtma açısından gayet iyiydi.Merak uyandıran,seyir zevki yüksek bir dizi.Sonraki bölümleri,sabırsızlıkla bekliyeceğim.
8


avatar
(501) -
Yayınlanan ilk 2 bölüm itibariyle dizi akıcı ve sürükleyici diyebilirim. Gereksiz detaylar vs uzun uzun sahneler yok. Özellikle ilk bölümü gayet iyiydi 2.de klasik: karakterler ortaya çıkmaya başlıyor. Aslında Jeremy Renner böyle sert bir karakter için yüz olarak pek uygun değil gibi sanki, fakat sanırım Taylor Sheridan ile araları gayet iyi olsa gerek. Bakalım bizi gelecek bölümlerde neler bekliyor izleyip göreceğiz. Ben beğendim tavsiye ederim açıkçası, sıkıcı değil bilakis akıcı ve sürükleyici. İyi seyirler.
8

Cevaplar (3)
avatar
(6198) -
Dizinin tamamı 10 bölüm yayınlanmış bilgin olsun. Fakat ben indirmedim altyazı düştükçe devam edeceğim. İyi akşamlar....
8


1
| Bildir
avatar
(501) -
bu ara epey aşırı yoğunum abi inan 1 filmi bile 2-3 günde dizi gibi ancak izleyebiliyorum Gülücük ben de bu diziyi erteledim bir de yellow jackets var ikisini art arda tüm bölümleri yayınlandıktan sonra seri izlemeyi düşünüyorum. şu anda tek haftalık takip ettiğim 1883 var.
bu diğer iki dizinin de beğeneni çok aklında olsun bir araştır istersen Gülücük
teşekkür ederim hatırlatma için
8


1
| Bildir
avatar
(6198) -
Samiy abi Yellow Jackets bitirdim ama beğenmedim. Çünkü çok gereksiz sıkıcı ergen muhabettler vardı . !883----5 bölüm izledim takipteyim ama bir türlü aradığım heyecanı bulamadım. İyi akşamlar abim.
8


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film