Giriş Kayıt
Yorumlar (20)
avatar
(396) -
Filmin 55 dakikalık kısmının gerilimi, olayların birbirine girmesi çok iyi. Senarist oraya kadar güzel getirmiş, ama çözüm kısmında ne yapacağını bilememiş. O noktadan sonra deli saçması yerlere gitmiş.
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(8394) -
Tuhaf karakterlerin yolları bir şekilde kesişir; ateş, barut, benzin velhasıl patlayacak ne varsa bir araya gelmiş gibi… Kara komedi, suç… Kısa süresi ve verdiği keyif ile muhakkak izlenmeli der, iyi seyirler dilerim.


avatar
(163) -
Genç olan soyguncu hariç, çok iyiydi, saçmalamadan, sıkmadan bu kısır döngüyü böyle sınırlı mekanda çok iyi yansıtmışlar, kaçırmayın mutlaka izleyin derim.
7


default avatar
(7) -
Bastan sona kadar zevkle seyrettik. Oyunculuklar, cekim cok guzel. 60 lar Amerikan kirsali gayet guzel yansitilmis.
8


avatar
(64) -
Senaryoda derinlik vs arayanları pek cezbetmeyecek bir film. Fakat karakter ağırlıklı, aniden sapıtan olaylar silsilesine sahip tek mekan film türü için başarılı bir örnek.

Her şey bir tarafa, dekor itibariyle az işlek benzin istasyonundaki western vari sarı ortam bile insanı bir moda sokuyor. İzlenebilir bir yapım.
6


avatar
(49) -
Konusu, işlenişi, renkleri ve oyunculuklarıyla "film gibi film." Francis Galluppi hem senaryosunu yazmış hem de yönetmiş; üstelik ilk uzun metrajlı filmi. Ayakta alkışlıyorum.
8


default avatar
(208) -
bu gün hayatımın son günü,bu sonu hak etmişmiydim,kısa film gibi,aslında kısa film,richard blake iyi oyuncu,çünkü gerçekten acı çekerek ölmesini istediğiniz bir karakter yaratmış,charlotte ve sarah rolundeki sanatçılarda hakkını vermişler rollerinin onlar için üzülüyorsunuz,geriye aptallar kaldı,onlarda başarılı,yönetmende başarılı,düşük bütçeyle seyredilebilir bir film çıkarmış ortaya,incelemedim ama filmin bütçesinin kaç para olduğunu,soyulan bankadan çalınan miktar olabilir,şaka bir yana bu yönetmene butçe versen iyi bir iş çıkartablir mi,yoksa paranın altında ezilir mi,700 bin doların insanları ne hale soktuğunu gördük


avatar
(4230) -
Konusu itibariyle çok dar bir senaryoya sahip olmasına rağmen yönetmenin dokunuşu kendini hissettiriyor. Gerçekçi üslubu yanında biraz da kara komedi harmanlaması çok iyi olmuş. Son dönemde eli yüzü düzgün çıkan filmlere iyi bir örnek.
6


default avatar
(6) -
Bu kadar basit bir hikayeden bu kadar izlenebilir bir film çıkarmak gerçekten büyük bir başarı. Ayrıca filmin Yönetmeni, senaristi, ve editörünün aynı kişi olması ve yönetmenin 2. filmi olması daha da dikkat çekici. İzleyip izlememe konusunda tereddütte kalan kişilere kesinlikle izlemelerini tavsiye ederim.


default avatar
(7) -
Yönetmenin ustalığını gösteren bir yapıt. Konu sıradan gelebilir ama çekim metotları ve akış filmin soluksuz bir şekilde izlenmesini sağlıyor.
8


default avatar
(99) -
Karakterlerden sadece hırsızlardan yaşça küçük olanın biraz abartılı olduğu, tek mekanda çekilmiş sayılabilecek, oyunculukları , senaryosu güzel ve işlenişin dozu "konusuna göre" gayet güzel ayarlanmış bir film bence.Tek mekan filmlerinde ilgiyi sonuna kadar ayakta tutmak başlı başına bir başarıdır. İzlenilesi bir yapım olmuş bence. Puan; 6.8
7


avatar
(805) -
Kara komediden, tuhaf insan tiplerinden, dozunda gerilimden hoşlananlar bence kaçırmasın. Durağan giderken filmin finaline doğru havanın ısınacağını, şaşırtıcı ani şokların yaşanacağını tahmin ediyorsunuz. Film beklediğinizi veriyor.
7


avatar
(1028) -
Güzel işlenişi ile en başından itibaren ekrana bağlıyor. Büyük çoğunluğu fırtına öncesi sessizlik kıvamında geçiyor. Gerilim ve merak duygusu iyi verilmiş, epey bir süre iyi gidiyor. Finalde biraz bocalıyor. Kovalamaca yönünden de eksik kalıyor.

Pek bir aksiyonu yok ama ilgi çekici ve gerçekten belli bir kaliteye sahip. Bıçak satıcı adam fazlasıyla iyi. Hatta filmdeki en iyi şey. Bu adamın beta testi filmini de izlemiştim. Ona da bir bakın derim.

Bu filmin babasını nefret sekizlisi olarak görüyorum. Filmden aldığı zevki 10'a katlamak isteyen varsa The hateful eight izlesin. İzlediyse bi daha izlesin.
6

Cevaplar (1)
avatar
(92) -
aynen, ben de yorumumda tarantinodan bahsetmiştim ve bahsetme sebebim özellikle hateful eight filmiydi. 3-4 kez izlediğim, tarantinonun en harika filmidir bence.
7


1
| Bildir


avatar
(535) -
Ilk yarı durağan geçse de sonradan hikaye canlanıyor ve gerilim dozu artiyor. Nerdeyse tek mekan ama izleyeni çiviliyor. Tahmin edilmeyen olaylar zinciri ve enteresan, siradisi bir final.


avatar
(6195) -
Gerçekten baştan sona beni ekrana bağlayan bir film oldu. Filmde lüzumsuz uzatmaların olmadığı hızlı şekilde gelişen olaylar olunca zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Belki üst düzey bir konu yok ama işleyişi akıcıydı. Yalnız benim takıldığım tek olay
Sürprizbozan: Göster
O kısma ayar oldum.
İzleyecek arkadaşlar öyle çok büyük beklenti içine girmeden şans verilir
7


avatar
(92) -
çok düz, çok yalın ve net bir film. beklemediğim şekilde başarılı çıktı. hikayenin geçtiği ıssız ortamlara ekstra hayranlık duyan biri olduğum için daha da zevk aldım filmden. sevimsiz bir kuru aksiyon kaygısından uzak bir şekilde, anlatılası bir olayın gelişme ve sonuçlanma sürecindeki olağan gerilimi yeteri kadar yansıtmayı başarabilmiş. beğendim.
7


default avatar
(43) -
Sinematografisi çok iyi.El Royale'de Zor Zamanlar havası var.Kesinlikle izlenir.
8


avatar
(86) -
Sürekli gerilim içinde "şimdi ne olacak" diye beklediğiniz, senaryo, görüntü ve oyunculukların mükemmele yakın olduğu, nev-i şahsına münhasır kaliteli bir film. Tavsiye olunur. 8/10
8


avatar
(204) -
fragmanına bakınce seyretmek istedim. Şaşırdım. Bu kadar basit ama kaliteli olacağını sanmamıştım. Türden hoşlanıyorsan kesinlikle bakın.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film