Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(898) -
Dizi yaşanmış gerçek bir olayı anlattığı için dikkatimi çekti ve izledim.Merak unsurunu son bölüme kadar canlı tutmayı başarıyor.Siyah beyaz çekim tekniği oldukça başarılıydı.Dönemi oldukça iyi yansıtmışlar... Saygılar
7


default avatar
(37) -
Her bölüm farklı tekniklerle çekilmiş. Anlattığı zamanın film teknikleri kullanılmış imajı verilmiş. sanki 1950 de çekilmiş bölümler.
8


default avatar
(3) -
Sürprizbozan: Göster
Çeviren arkadaşın eline emeğine sağlık. Dizi kendini izletti, her bölümün çevirisini sabırsızca bekletti.
(01.sezon için)
7


default avatar
(193) -
Dyatlov olayı hakkında birçok teori üretildi. Esrarengizliği hala çözülememiş bir olay. Dizi bunun bir versiyonunu ele alarak çekilmiş hali. dizinin açıklayamadığı daha farklı olaylar da var tabi. Ancak dizi sadece bu olay üzerine yoğunlaşmamış. Savaşın çirkin yüzünü güzel anlatmış. Eski izlediğim filmlerin verdiği bir tat vardı. oyunculuklar, olay örgüsü, müzikleri ve çekimleri çok güzeldi.
9


avatar
(306) -
Dizi sürekli merak uyandıran gizemiyle insanı içine çekmeyi başarıyor, hele dönem atmosferine diyecek söz yok. Gerçek bir hikayeden uyarlama, işin içine kurgu katıldımı bilemiyorum ama şu ana kadar güzel gidiyor. 6. bölümdeyim, çevirmen arkadaş yeni çeviri paylaştıkça izliyorum. Bu arada gördüğüm en akıcı çevirilerden biriyle izlemek seyir zevkimi katladı bu nedenle MeKsA'ya teşekkürler!


default avatar
(19) -
Çok iyi bir dizi. Karakterler, kurgu ve hikayenin iyi bir elden çıktığı belli. Hikaye bilindik aslında. Daha önceden filmi de çekilmişti. Ama dizide çok daha genişletmişler öyküyü. Ama tür gizem denebilir. Yanı sıra gerilim, dram, savaş, tarihi yanlar da var. Hızlı tempolu değil. Ağır ancak merak uyandırıcı ilerliyor. Öneririm. Benlm punaım 8/10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film