Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(462) -
Filmde herşey çok klişe ilerlese de sıkılmadan keyifle izleniyor, çok değil ama birkaç komik sahnesi bile mevcut. Temposu ideal, oyuncu kadrosu olağanüstü denecek kadar iyi ve bunlar da eklenince film vasatın bir tık üstüne çıkıyor.
6


default avatar
(467) -
Kahkaha attirmiyor belki ama komik ve aksiyonu da gayet iyi.
6


avatar
(6202) -
Tahminimden çok daha iyi çıktı. Gerçekten baştan sona aksiyon, komedi, soygun fazlasıyla doyurucuydu. Özellikle çok kısa da olsa Atlas Reserve Bankasının müdüre hanımı süperdi. Oyuncularda başarılı. Bence eğlenmek için şans verin derim......
6


default avatar
(125) -
"kendimi mi öldürsem,yoksa bir fincan kahve mi içsem?" raddesine geldiyseniz, vakit öldürmenin önemi kalmadıysa siz bilirsiniz ama biri beni önceden böyle uyarsaydı izlemezdim.

kafa dağıtmalık bir şey istiyorsanız, the proposal, the devil wears prada
meg ryan, hugh grant ve julia roberts filmlerini öneririm. iyi seyirler
4


avatar
(8404) -
Kadrosu çok iyi, P. Brosnan ve eşini oynayan kadın, ki kendisi Ocean’s thirteen filminde Al Pacino’nun panter sarışın yardımcısı rolündeydi, çok yakışmışlar. Aksiyonu ve komediyi harmanlamışlar, ortalama bir yapım ortaya çıkmış. Adam Devine bana çok hitap etmiyor genelde filmlerini yavan bulurum ama bu film fena değil. Velhasıl çok şart olmamakla birlikte bir şans verilebilir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film