Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(8404) -
Channing Tatum çok sevdiğim bir oyuncudur. Filmden beklentim tatlı bir dostluk hikayesi olacağıydı ama biri köpek, biri asker iki yaralı ruhun yol hikayesi çıktı. Bazı manzaralar ve şarkılar çok iyiydi, The gambler - K. Rogers ve The lion sleeps tonight - The tokens şarkılarını özellikle beğendim. Bu tarz yapımlarda her zaman favorim Jim Belushi - K-9 filmidir. My name is Earl dizisinden Ethan Suplee ne kadar değişmiş, insan tanımakta zorluk çekiyor.


avatar
(1031) -
Şimdiye kadar izlediğim en kötü köpekli filmdi. Köpek ve Channing hiç uyuşmamış bir kere. Adamın kendi kendine konuşmasını izledik. Köpekte de bir numara yok. Son kısım biraz duygusaldı gerisi çok boş olmuş... 3/10...
3


avatar
(273) -
Senaryo basit ,izlemezseniz bir şey kaybetmediğiniz dümdüz bir filim. güzel olan tek şey filmin müzikleri
4


default avatar
(19) -
Her sey cok yuzeysel ve kopekten cok beyin hazari almis bir askerin hikayesini izliyoruz. Gereksiz konusma ve sahnelerle film duygulanmaniza bile izin vermiyor. Kopekleri seviyorsaniz "A Dog's Purpose" filmini tavsiye ederim (Aglamaya hazirlikli olun).


avatar
(96) -
Filmin başrolü doğrudan üçüncü sınıf oyuncu olduğundan beklentimi düşürüp izledim ama izlerken çok sıkıldım, bir çok kez neden sorusunu sordum en sonunda bir daha hatırlamamak adına bilincimin derin köşelerine gönderdiğim bir iş oldu. En azından köpek daha fazla görünebilirmiş. Hayvanseverlere hitap ederdi en azından o da çok kısıtlı kalmış.
4


default avatar
(44) -
Köpek temalı bir film izleyeceğiz zannederken "sorunlu bir asker" bir filmi izledik. Köpek olmasa da olur yani! Gereksiz sahneler ve diyaloglarla dolu boş bir film. K-9'u bir kez daha açın izleyin, daha iyi...
2

Cevaplar (3)
avatar
(6203) -
Beni en çok duygulandıran 2009 yapımı '' Hachi: A Dog's Tale '' dir. İzlemediysen tavsiye ederim......
5


2
| Bildir
default avatar
(19) -
Hachi filmi fena degildi fakat beni en cok etkileyen "A Dog's Purpose" olmustu.


0
| Bildir
avatar
(1086) -
Ruby diye yeni bir köpek filmi daha çıkmış, gerçek hayat hikayesiymiş; fena değildi.


0
| Bildir


avatar
(32) -
Beklediğim gibi keyifli bir filmdi. 1 saat 40 dakika sıkılmadan izledim. Zaten köpek hikayeli filmleri ayrı bir gözle izlerim. Bazı sahnelerdeki diyaloglar sıkıcı gibi gözükse de bence de hoş bir filmdi.
8


avatar
(262) -
"Pig' filminin dog versiyonu olmaya çalışan film. Köpeğin hikayesi diye izlemeye oturmayın. Uzun süre görev yapan ptsd yaşayan bir askerin hikayesi bu. Esrar kokusu duyunca koşan köpek aslında askerin kendisi. Sevgiyi görünce yumuşayan Arap kıyafetli insanları öldürmek için senelerce eğitim alan askerin kendisi. Daha az incil tanrı din mistisizm göndermesi olsydı dahamı iyi olurdu bilemedim ama hoş filmdi su gibi aktı.
7


avatar
(6203) -
Bir hayvan sever olarak beklentiyle izledim ama umduğum gibi çıkmadı. Bir köpekle yolculuk hikayesi. Fakat çok gereksiz diyaloglar, yine gereksiz otel sahneleri vardı. Ayrıca görmek istediğim '' Q'orianka Kilcher '' 3 saniye göründü ve yüzünü bile göremedim. Ancak son sahnesinde Channing Tatum beklediğim hareketi yaptı ama fazla duygulandıramadı. Sırf köpeğin hatırına 5 Puan veriyorum....
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film