Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
default avatar
(232) -
Filmi iki bölümde incelemek lazım; film olarak, fikir olarak. Fikir olarak gerçekten çok iyiydi. Çünkü evet, her ülkede her an kilolu insanlara uzaylı ya da engelli muamelesi yapılıyor. İnsanlar onlara tuhaf tuhaf bakmaktan, onlarla dalga geçmekten ya da bin bir türlü kötülük yapmaktan asla vazgeçmiyor. Ama sorsan kimse suçunu kabul etmez. Bu insanlara kendi öz aileleri bile ezik muamelesi yapıyor ve bunun gibi pek çok şey. Bunu da sadece yaşayan biliyor, filmde ancak bir bölümü verilmiş.

Bu tarz filmlerde galibiyet genellikle şişmanın zayıflaması ile elde edilir. Yurdumuzda da böylesine salak bir dizi vardı geçen sene falan. Ancak göstermek gerekiyor, zayıflamadan da bu insanlar zeki, güzel, alımlı, eğlenceli, vs. olabiliyor. Tamam obezite ile mücadele edelim, tabi ki sağlıklı bir şey değil ama bu insanlara ölmeleri gerektiği fikrini vermeyelim artık.

Film olarak bakınca, tipik bir eğlencelik gençlik filmi. Muhteşem sinematografik özellikleri falan yok elbette. Konu da afişine bakınca belli (gerçi arada sürprizli bir dönüş de yaptırdı). Başyapıt falan tabi ki değil. Öyleyse konu olarak puanı 9 (daha iyi işlense 10 olurdu), Film kalitesi olarak 5-6. Imdb kilolu insanlardan nefret ediyor belli ki (toplumun bir yansıması olarak).

Altyazısı yok ama dili kolay anlaşılır, yani alt yazısız olsa da filme bir şans verebilirsiniz.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film