Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(4238) -
Kevin James'in en kötü filmleri bile oyunculuğuyla izlenebilir kılmayı başarıyor. Kendine has mimikleri ve bıyığıyla sizleri eğlenceye davet ediyor. Basit ama kafa yormayan ailecek izlenecek hoş bir seyirlik.
6


avatar
(1234) -
Aslında Kavin James iyidir hoştur ama nedense beni pek sarmıyor. Eğer ki ailecek izlenecek keyifli bir film aranıyorsa gayet güzel alternatif olabilir. Eğlenceli diyebilirim. 6 puan
6


avatar
(8404) -
güzel film... kevin jamesin kendine has komik hareketleriyle daha da güzel olmuş. güzel vakit geçirtir diye düşünüyorum. iyi seyirler.


avatar
(286) -
Film kednini akıcı bi şekilde izlettiriyor.Ailecek izleyecek film arıyorsanız tam filmi.
8


avatar
(1684) -
Film başlarken "Happy Madison" yazısını görünce; "eyvah! yine abuk subuk bir film çıkacak karşıma" dedim. Neyse ki şirketin en aklı başında filmlerinden birisi çıktı karşıma, yapımcılığında Adam Sandler`ın da olması buna neden olmuştur diye düşünüyorum. Film genel hatları itibariyle bildik bir (film içinde ki tabiriyle) yalnız ezik filmlerinden olsa da abartıya kaçmayan komedi ve romantizm sahneleri ile hoş vakit geçirtiyor. Ailece de oturup izleyebilirsiniz.
6


avatar
(382) -
Eğlenceli bir yapım. Çok kahkahalara boğacak bir yapısı yok ama güzel vakit geçirmenizi sağlayacak orta şeker bir yapım. Şans verilmeyi hak ediyor. Saygılar
7


default avatar
(211) -
Güzel sahneleri mevcut. Ancak kahkalarla gülmeyi beklemeyin..


avatar
(101) -
Ailenizle birlikte izleyebileceğiniz eğlenceli bir film.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film