Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(136) -
Çok sayıda benzeri olan bir film. Başta durağan giderken sonunda açıkça meselesi özetlemiş ve bir neden sonuç ilişkisi kurmuş. Ailece izlenebilir.
9


default avatar
(62) -
Vakit geçirmek için ideal. Zaten defalarca işlenmiş konu. Sonunu çok beğenmedim ama, bir yere bağlayamadılar tam olarak...
7


avatar
(6203) -
Aslında aynı şeyi tekrar tekrar izlemek benim için çok keyifli olmuyor ve böyle filmler çok izlememe rağmen açıkçası bir gençlik filmi olarak çokta kötü diyemem.Özellikle filmin en sondaki yağmur sahnesi ve köpek çok güzeldi.Filmi ise daha çok genç arkadaşlara tavsiye ederim...
5


avatar
(291) -
"Ne izlesem" diye bakarken Amazon Prime ana sayfasında çıkınca konusuna ve şu anda 6.8 olan puanına bakıp "belki iyi bir şeyler çıkar" diyerekten izledim. Ama maalesef çıkmadı. Filmin en iyi yeri açılış kısmıydı.

Kısa süre önce izlediğim Palm Springs filmine aşırı benzerliğinden dolayı ister istemez onunla karşılaştırdım izlerken ve bunu izleyince gidip o filme 10 puanı basmak istedim. Zira bu filmde ne eğlence, ne dram ne de bilim kurgusal bir şey yok. Bunların hiçbirini tam olarak aktaramıyor. Bayat bir aşk ve dram hikayesini alıp içine zaman anomalisi koymuşlar. Filmin sonu ise şuraya bağlanıyor;

Sürprizbozan: Göster

Hahaha. Yine de en azından giriş, gelişme ve sonuç öğelerine sahip olduğundan 4 verdim. Zira birçok filmde bunu bile bulamıyoruz.

Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(489) -
Yine yorumların kurbanı oldum.

Bu tür filmleri severim ve keyifle izlerim ancak bu film konuyu çok basit, sığ, heyecansız, gizemsiz, anlamsız, gereksiz şekilde işlemiş.Yani ortada olağanüstü bir fenomen var.İnsanın aklını kaçırtacak bir döngünün içine hapsolmuşlar ama karakterlerimiz öyle rahat öyle mutlu öyle keyifli öyle neşeli ki hiçbişey yokmuş gibi etrafta takılıyolar.Boş boş geziniyolar ortalıkta bişey yaptıkları yok.Zaten iki ergen çocuk olduğu için filmde öyle derin anlam içeren diyaloglarda yok.Çok anlamsız, gereksiz, zaman kaybı bi filmdi.Filmde ne macera var, ne gizem, ne komedi, ne romantizm, ne dram, ne korku, ne gerilim hiçbişey yok."Bugün aslında dündü" olayı olmasa filmde bahsedilecek tek bir sahne konu bile yok.Çok gereksizdi ya zaman kaybı.
3


avatar
(8404) -
Freaky filminin başrolü, Kathryn Newton başrolde... Bugün aslında dündü filmi temalı, ki filmde adı da geçiyor, romantik dram, aşk hikayesi tadında keyifli bir yapım. Çokça kullanılan bir hikaye olmasına karşın, sıkmadan izletiyor kendini... İyi seyirler olsun.


default avatar
(14) -
Her gün aynı günü yaşamak temalı, fakat beklediğimden daha keyifli bir film. Şu dönemde çerezlik izlenebilir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film