Giriş Kayıt

Justice League Dark: Apokolips War (2020) Yorumlar

Yorumlar (11)
default avatar
(43) -
ben de sevenlerdenim açıkçası, ilk bakışta gölgelendirmeler biraz rahatsız etti ise de sonrasında alıştım, heyecan bombası. Bence bu kıvamda olsa animasyonları. Açıkçası sulu zırtlak espriler çok olunce bir anda soğuyorum bu tarz filmlerden.
8


default avatar
(1) -
Gerçekten süper bir Animasyon olmuş ama tabi bazı sahneleri karakterleri tanımanız için dc nin daha önce animasyon filmlerini izlemiş olmanız gerekiyor kesinlikle izlenmesi gereken bir animasyon dc bu animasyon filmlerini cok iyi yapıyor ve normal bir filmden alacağınız keyfi iki ye katlıyor
8


default avatar
(63) -
İçim karardı. Çok ciddi bir animasyon olmuş. Çizgi romanını da okurken karamsar bir havaya bürünmüştüm. Gerçi şu superman ın yerine göre ışık hızında, yerine göre düşünce hızında olması ama günün sonunda kanatlı ucubeler tarafında yakalanması ve pataklanması kadar tutarsız bir durum görmedim. Yani bu adam ya manyak hızlıdır deler geçer yada belli bir hız vardır yada yorulur bilmem ne olur yakalanır pes eder. nedir bu arkadaş dengesiz misiniz nesiniz. her okuduğum, izlediğimde farklı bir durum ortaya çıkıyor.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(4) -
Açıkçası bayıldım. Film evreninden ziyade, animasyon evreni birbiriyle ilinti konusunda daha başarılı. Filmin beğenmediğim tek yanı kısa olması. İki bölüm halinde ya da daha uzun bir süreyle işlenseydi çok daha müthiş olabilirdi. Bu yüzden puan kırdım. Puanım 8.
8


avatar
(462) -
Gelmiş geçmiş en iyi Justice League hatta DC animasyonlarından biri. Tempo, konu, kurgu herşeyiyle şahane keşke imkan olsa da bunun filmini çekebilseler diyecem ama DC izleyeceksen animasyon anca.
9


default avatar
(129) -
DC animasyon işini filmlerden daha iyi yapıyor o bir gerçek. Ve ''Dark'' temasını gerçekten iyi veriyor. Böyle sahneleri marvelda bulamazsınız bu yüzden DC tek geçerim. Tek solukta oturup izleyeceğiniz güzel bir animasyon olmuş. Kesinlikle izleyin.


avatar
(21) -
Film harika ve tam istediğim gibi olmuş. Yalnız önceki DC animasyon filmleri ile çok fazla bağlantı içeriyor. Önceki DC animasyon filmlerini izlemeyen veya eksik izleyen kişiler, filmden bazı olayları anlamayabilir ve hatta spoiler yiyebilir. Bunun için ilk önce eski olanları izlemeniz gerekiyor. Bağlantılı olan filmleri neden tavsiye olarak ekleyemiyoruz? Normalde bu sitede birbirinin devamı olan filmleri gösteriyor olması gerekirdi.
10


avatar
(272) -
Arka arkaya iki üç vasat animasyonlarından sonra DC animasyonları olduğu gibi geri gelmiş. Harika bir iş çıkarmışlar.
Kahramanları, anti kahramanları, kötüleri çok iyi kullanmışlar.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
8


default avatar
(323) -
gerçekten harika bir animasyon filmi olmuş. dc başarılı bir iş çıkarmış. kesinlikle izlenmeli
8


avatar
(95) -
Çok iyidi gerçekten olması gerektiği gibi olmuş. Bu Dark temalı filmleri DC çok iyi yapıyor.

Sürprizbozan: Göster
10


default avatar
(12) -
Tek solukta izledim ve tavsiye ederim dark knight ten sonra en iyi DC animasyon filmi olmuş emeklilerine sağlık
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film