Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(58) -
Filmin her karesi mantık hataları ile dolu, seneryo kopuk kopuk kurgu yerlerde..artık hadi yaaaa, diyorsunuz. Soygun filmi, bir sahne harici soygunların nasıl yapıldığı gösterilmiyor, bence uzak durun vaktinize yazık! Netfilix artık dizilere verdiği ağırlığı film lere de vermeli yoksa altüst olur, bırakın son zamanlarda dizileride saçmalamaya başladı.
3


avatar
(1239) -
Filmde kurgu hatası olduğunu düşünüyorum. Konu bence fazla kopuk ve izlerken bişeylerin tam oturmadığını fazlasıyla hissettim. Süresi ise ona keza uzun geldi izlerken pek sıkılmadım ama hadi açmışken bitireyim düşüncesiyle devam ettim.Film'de Aksiyon var ancak sıradan olduğunu düşünüyorum bu yüzden izlemek için alternatifleriniz varsa onlara yönelebilirsiniz.
5


default avatar
(111) -
La casa de Papel:Rio'nun yolu gibi bir film olmuş tamam temposu sıkmıyor ama o kadar mantık hatası ve saçmalık var ki sırf Miguel'in hatrına 6 veriyorum
6


avatar
(8404) -
Lois Tosar farkı var, İspanyol filmi gibi nedenlerle filme artı bir havada başladım. Harika görsellikler, üstüne şahane renk kullanımı ve sıkı müziklerle güzel bir ambiyans oluşturdu bende ama ilerledikçe sıktı, bunalttı diyebilirim. Fazla klişe, ve artık soygun temalı filmler zombi filmlerini geçti kardeşim, biraz ara verin artık! Filmi görüntü olarak şahane gözüken ama tadı tuzu olmayan bir pastaya benzettim. Velhasıl vasat bir Netflix filmi der, çok önermediğimi belirtmek isterim.


default avatar
(34) -
Her ne kadar İspanyol yapımlarına düşkün birisi olsam da ve Lois Tosar en beğendiğim İspanyol yıldızlardan olsa da bu film maalesef tam bir hayal kırıklığı oldu benim için...ve bitiremedim...

Çok çok boş zamanınız varsa belki....ama aksi takdirde alternatiflerine bakmanızı öneririm...
4


avatar
(6203) -
La Casa de Papel'de oynayan Miguel Herrán için izledim fakat beklediğim gibi çıkmadı.İşleyişinde sıkıntılar olduğu gibi bazı olaylar çok hızlı gelişiyordu. Örneğin birden hapishaneye girmeler, çıkmalar gibi. Aslında fragmanına bakınca güzel gibi görünüyordu ama kısacası beklentimi karşılamadı.
4


default avatar
(5) -
Son dönemde popülerleşen İspanya sinemasında en dikkat çekici yön farklı konulardı. Ancak artık bu tarz yapımlarla birlikte popüler konulara yenilen, basit, klişe filmler ortaya çıkmaya başladı. Bu da o tarz filmlerden birisi ve anlatacak doğru düzgün bir hikayesi bile yok.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film