Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(489) -
5.bölüme kadar izleyebildim.Devamını getiremedim.Oyunculuklar kötüydü.Hikaye olağan şekilde ilerlemiyor.Abartı tepkiler, abartı hareketler saçma olaylar oluyor.Yakalayamadı beni bir türlü.Hikayenin çıkış noktası güzel ama işleyiş, gelişme kötü.
4


default avatar
(2) -
İkinci bölümü ve belki sonraki bölümleri gerçekten bunumu hak ediyor diye seyredeceğim, öykü güzel kurgu ve bilimsel kuramlara uyum (gelecek ile ilgili olanlar da dahil) felaket. Zaman geçirmek için sadece, sıfır puan olmadığı için sadece bir. Tamamını izledim ve fikrim değişmedi maalesef.
1

Cevaplar (1)
default avatar
(123) -
1 bölüm izleyip dizinin tamamına 1 puan vermek ne kadar etik bilemedim.
Zaten 1 puan vermekte bu kadar basit olmamalı. O kadar kötü yapılan amatör filmler veya TV filmleri var mesela. Onlar 1 ise bu da mı 1?


5
| Bildir


avatar
(28) -
Dizinin bir felsefesi ve mesajı var. Bunu bir uzaylı gözünden insanlığa ayna tutarak bazen sevgi ve mutluluk bazen de kibir ve açgözlülük olarak izleyicinin yüzüne vuruyor. Özelikle 6. bölüm sanki Noah Harari'nin Sapiens ve devam kitaplarındaki gibi insanlığa manifesto niteliğindeydi. 7.bölümdeki malum olay vitesi iyice yükseltti. Sezon finali beklentileri karşılar şekilde ama bir de ters köşe ile biterse ikinci sezon onayı gelir. Imbd'deki düşük puanını hiç haketmiyor.
(01.sezon için)
8


avatar
(6204) -
Bugün 4 - 5 ve 6. bölümü de izledim. Kendimi zorlasam da dizi bir türlü içine beni çekemedi. Belki oyuncu kadrosu belki de konu beni çok sarmamış olabilir. Fakat kötü bir dizi anlamı çıkmasın. Bundan sonraki bölümler de izlemeyi düşünmüyorum.
5


avatar
(6204) -
Buradaki iyi yorumları okuyunca UHD indirerek ilk 3 bölümü izledim. İlginç konusuyla merak uyandırsa da konuya girişleri gereksiz uzatmalarla zaman.zaman sıkıcı olabiliyor. Bazen baş roldeki zenci kadına ayar olmuyorum değil. Keşke daha güzel bir kadın olsaydı. 2.bölümde arabada söyledikleri şarkı 70 yıllarda The Temptations'un ''Papa Was a Rollin’ Stone '' duymak güzeldi. Açıkçası şu ana kadar yorumlarda abartılı olduğunu düşünüyorum ama devam edeceğim....
5


avatar
(14) -
Harika bir dizi. Konu çok güzel işlenmiş ve gizem adım adım çözülüyor. Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ederim.
9


default avatar
(2) -
Walter Tevis'in filmede çekilen Bilimkurgu klasiği sayılabilecek Dünyaya Düşen Adam kitabının dizi uyarlaması. The Queen’s Gambit yakın zamanda netflixde dizi olarak yayınlanıp beğeni toplamıştı.

1963 yılında yayınlanan kitabıda türün meraklılarına öneririm.
9


avatar
(68) -
IMDB puanı düşük olan yapımları izlemiyorum genelde ama, arkadaşların burada yaptığı olumlu yorumlar dikkatimi çekince dizinin ilk 3 bölümünü izledim. Evet yani, gerçekten güzel bir diziymiş.Yüksek puanlı sayısız diziden daha güzel bir bilim kurgu yapımı. O nedenle hep diyorum, türkçealtyazı'daki yorumları okumadan "sadece puana bakarak" önyargı sahibi olmamak lazım. Diziyi izlememe neden olan arkadaşlara teşekkürler...

Ek Not: 5. bölüm itibarıyla dizi gerçekten güzel gidiyor. Hala neden insanların dikkatini çekmiyor ve çok sayıda kişi tarafından izlenmiyor anlamıyorum. Daha önce verdiğim puanı güncelleme imkanım olsaydı 7 yerine, 7,5-8 gibi bir rakamı tercih ederdim. Son derece ciddi, mantıklı ve akıcı bir senaryosu var. İhmal etmeyin, mutlaka izleyin derim.
8

Cevaplar (2)
avatar
(103) -
Puanlar güncellenebiliyor.


1
| Bildir
avatar
(68) -
Teşekkür ediyorum. Bilmiyordum.
8


0
| Bildir


avatar
(37) -
Çok heyecanlı ve sürükleyici, bu şekilde devam ederse çok sevdirir
9


avatar
(236) -
..Uzayli rolündeki karakterin mimikleri iletisim cabası şekilden sekile bürünmesi yani rolünü ustaca oynaması diziyi ilginc hale getiriyor..bilindik bir senaryo konuyu gereginden fazla uzatmalarına ragmen merak uyandırıyor..
7


avatar
(199) -
Bu kadar düşük puan alması garip. Gerçi geçtiğimiz yıldan beri imdb'deki film ve dizi puanlamaları beni şaşırtıyor. Nesil değişikliğiyle ilgili sanırım?! Hikaye ilgi çekici. Oyunculuklar hiç fena değil. İlk bölümdeki dünyaya düşüş sahnesini bölüm başlarında yinelemeliler diye düşünüyorum çünkü ziyadesiyle açıklayıcı. Bill Nighy yine egzantrik bir rol bulmuş kendine. Serideki komedi unsurları bazen çok yapay gereksiz görünüyor. Ayrıca haddinden fazla uzatılıyor gibi bölümler. Bence hızla sadede gelmezse puanlamalar haklı çıkacak. Dilerim seyir keyfi artarak devam eder.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film