Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(1031) -
Filmi ilgiyle sıkılmadan izledim. Bitene kadar hep bir heyecan ve merak vardı. Sürpriz bir sonla da bitti. Filmi aynı mekânda 2 tam 2 yarım kişi oynuyor zaten. Ev çok hoşuma gitti. Bu tarz elektronik evleri seviyorum. Tavsiye ederim... 6/10...
6


avatar
(489) -
Oyunculuklar baya kötüydü.Özellikle kadının oyunculuğu çok canımı sıktı.Acayip acayip yüz ifadeleri, bakışmalar.Kadına doğru düzgün diyalog bile yazılmamış.Kadın ya ağlıyor ya Henry diyor başka bi numarası yok.Senaryo ise iyi sayılır.Daha iyi oyuncular ve yönetmenlikle çok daha iyi iş çıkabilirmiş.Finalinde ki sürpriz tatmin etti ama psikolojik açıdan biraz havada kalan kısımlarıda var.Boş vakitte senaryosunun hatrına izlenebilir.
5


default avatar
(2) -
Bence konusu çok güzel olan bir film. Biraz daha kaliteli kadroyla ve ufak tefek rötuşlarla çekilmiş olsa çok daha akılda kalıcı olabilirmiş. Fakat durağan filmlerden sıkılıyorsanız size çok ilgi çekici gelmeyebilir.
6


default avatar
(103) -
bir ara ufaktan sıktı ama genede hiç fena değildi. bu düşük puanının sebebini anlamış değilim.
7


default avatar
(210) -
Konuyu ve kurguyu başarılı buldum,
Sürprizbozan: Göster

oyunculuklar bir tık daha iyi olabilirdi.
6


default avatar
(323) -
ortalamanın üstünde. biz beğendik. konusu orijinal. gerilimi yerinde. süresi de gayet iyi. aldığı puandan fazlasını hakediyor bence. 6.5/10
6


avatar
(37) -
Travis Cluff son dönem gerilim filmleri üzerinde çalışıyor olsa da aslında bu film için bolca "Gizem" var demek güzel olur. Sonu tatmin edici, özellikle bir kaç ana mantık hatasından kaçınılması filmi güzelleştirmiş. Gizem filmlerinden hoşlananlar keyifle izleyecektir.


avatar
(236) -
..Fena sayılmaz hernekadar sıradan gibi gözüksede Akıllı ev konseptini bir ciftin iliskisine baglayabilmişler.. izlenmesede olur tarzında Hafif gerilim ve mesaj kaygısı güden bir yapım..
5


avatar
(6202) -
Çok değişik konusu olan bir filmle karşılaştım. Özellikle son 25 dakikası hiç beklenmedik olaylarla beni çok şaşırttı. Ayrıca evin orman içindeki konumuna bayıldım. Daha fazla ayrıntıya girmeden gerilim düzeyi başarılı ve sürükleyici.. Yanlız filmdeki Emma'nin yerine keşke daha güzel veya daha genç yıldız olmasını isterdim. Kısacası farklı konu arayanlar için ilginç bir seçenek.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film