Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(131) -
Adamların holigan, varoş, yasadışı dövüş ortamı diye gösterdikleri şeylerin bizdeki karşılığı Bağcılar ortamı olması gerekirken Nişantaşı-bebek ortamı gibi olmuş. Gereğinden fazla kaslı ve süslü tipler, sokakta çöp dahi yok, oyunculuklar müsamere tadında. Filmdeki en iyi şeyler efsane dövmelerdi, iyi seyirler.
4


default avatar
(1) -
muazzam bir holigan filmi. polonyo ultraları filmde anlatıldığı gibi işlenmiş. ultras kültürüne hakim değilseniz önce bir araştırıp sonra izleyin derim.


default avatar
(1) -
Puanına aldanıp seyrettim.Film beklentimin çok altında kaldı.Oyunculuklar kötü.Dövüş sahneleri amatörceydi..Pata küte kavga eden bir sürü insandan başka birşey yok..Konusunu falan geçtim..Seyretmesen daha iyi.
4


default avatar
(26) -
Mateusz un oyunculuğu muhteşem. Film gerçek hayattan uyarlanmış gibi. Belki Polonya' da yaşanmıştır buna benzer olay bilemem.Ama her film çevrildiği ülkenin yaşantısından kesitlerde verir. Doğrusu polonyada yaşama istemezdim...
7


default avatar
(6) -
Buradaki yorumları okuyup izledim. Sizle ben ayrı film mi izledim anlamadım. Son yıllarda izlediğim en kötü filmdi. Oyunculuklar rezaletti, senaryo aşşırı klişeydi, övüp bitiremediğiniz dövüş sahneleri berbattı (bir tane bile dövüşmeyi bilen kareograf bulamamışlar mı anlamadım). Süpriz dediğiniz her şey önceden tahmin edilebilir şeylerdi. Green Street Hooliganla karşılaştırılmış bi de kafayı yicem. 3/10
3


avatar
(1239) -
Film beklentimin çok üzerinde çıktı. Bana izlerken Yeşil sokak holiganlarını filmini hatırlattı. Tam olarak öyle olmasa da içerik olarak ortada abartılı bir holiganlık var. İzlemeyi düşünüyosanız bence bir şans verin derim pişman olmazsınız. İyi seyirler ..
7


default avatar
(4) -
Hayret ilk defa buradaki puanın çok gerisinde bir film oldu benim için. Konu ne, kim ne yapıyor, devamlılık, sahneler ne için çekilmiş, bir anlamsızlık bütünü oldu benim için. Sürekli pat küt ne için dövüştüğü belli olmayan tipler. Ne anlatıyor bu film ben ancak 30 dakika dayabildim.
1


default avatar
(111) -
Polonya’nın sıfır bir’i diyebiliriz film için dövüş sahneleri gerçekçi olmuş silahlı sahnelerde öyle başroldeki doktor gerçekten çok iyiydi ben beğendim
8


default avatar
(13) -
Sert kimlikler, soğuk ülkelerin sıcak sokakları , hayatın gerçeklerine tanıklık ettik. Zaman zaman çok şaşırttığı sahneler ve tahminler oldu. Sıkılmadığım ve finaline üzüldüğüm film. İyi bir senaryo, şahane oyunculuklar.
7


default avatar
(170) -
Polonyalılar beni şaşırttı.Film oldukça güzel salak adamların sadece birbirini dövdüğünü görmüyorsunuz olaylar ilginç ve güzel işlenmiş izlenir...
7


avatar
(6204) -
Açıkçası film benim de beklentimin üstünde çıktı. Yaklaşık 2.20 dakikalık süresinin hiçbir anından sıkılmadan izledim. Özellikle dövüş sahnelerini çok inandırıcı buldum. Ayrıca rol alan oyuncularda
( Golden denen adam'da dahil ) oldukça başarılıydılar. Yalnız filmin sonunu keşke daha iyi bağlansaydı daha da etkili olurdu. Çünkü tam olarak
Sürprizbozan: Göster
anlayamadım. Eğer aksiyon tarzınıza uyuyorsa kesinlikle tavsiyemdir..
7


default avatar
(50) -
Baştan sona sürükleyici bir film aksiyonu heyecanı dramı hepsi içinde bu kadar mı uyumlu olur sürprizleri söylemiyorum bile kesinlikle izlenmeli !!
7


default avatar
(63) -
Beklentimin üzerinde bir film. Mateusz damiecki mükemmel oynamış. Giriş gelişme sonuç her kısım gayet tatmin ediciydi. Tavsiye edilir.
8


avatar
(8407) -
Hem taraftar grubu, hem suç şebekesi... Sert, etkileyici bir Polonya yapımı... Netflix'te denk geldiğim Polonya yapımları beni hayal kırıklığına uğrattı ama bu film fena değil. Sert suç filmlerini sevenler için bir öneri olabilir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film