Giriş Kayıt
Yorumlar (17)
avatar
(293) -
Konu çok dar bir açı ile incelenmiş, heyecan katan bir aksiyon gerilim vs de olmayınca çok fazla yavan olmuş diyebilirim.
4


avatar
(8407) -
Klasik bir post-apokaliptik film örgüsü işlenmiş. Ben çok kötü bulmadım, gece uykusuz kalıp izlemem bunu tetiklemiş olabilir tabi... Bazı tanıdık simalar var filmde, genel olarak izlenir diye düşünüyorum. Gina Rodriguez kendine iyi bir yer edinmeye başladı gibi... Netflix'in ortalama filmlerinden biri der, iyi seyirler dilerim. Ama filmin en büyük sorunu böyle güzel bir fikri, çok yüzeysel bir şekilde, suya sabuna dokunmadan işlemesi, o yüzden beğenmeyen arkadaşları da net anlayabiliyorum.


avatar
(124) -
film elektrik sisteminin kesilişi ve insanların uyuma konusundaki sorunu üzerine eğilmiş.
Eğilmiş de ne olmuş? koca bir hiç.
ha geldi ha gelecek derken film bitiyor neyi arıyorlar niye arıyorlar anlam veremiyorsunuz.
Ayrıca karanlık sahneler aşırı uzatılmış bu da ileri sarmama neden oldu.
sonunda size birşey sunmuyor yani haa bu oldu bundanmış diyemeyeceksiniz.

oyunculuklar vasat, kurgu idare eder, izlememeye değer bence..
5


default avatar
(48) -
Kurgu ve yönetim berbat ötesi. Oyunculara hikayeye yazık olmuş diyebilirim. Fena değillerdi. 3/10
3


avatar
(614) -
Filmde hissedilir derecede bir amatörlük var ama filmi izlemeye engel değil. Olaylar çok hızlı gelişiyor. Taşlar yerine tam oturmuyor. Buna rağmen bir şekilde film sizi içine almayı başarıyor. Gerilimi vermede de başarılı. Üst düzey değil ama izlenebilir.
5


avatar
(235) -
İzlemeye başladım. 20 dakika sonra yapmadığım bir şeyi yaptım. Kapattım. (Bodoslama dalınan bir konu, seyirciye hakaret eder gibi hemen kurban etme kurgusu vs. vs....) Herkesin fikrine saygılıyım, ama tavsiye noktasında değilim. Siz bilirsiniz.
3


avatar
(807) -
'Sessiz bir yer-A Quiet Place' filmini anımsatan umut vaat eden bir gizemli bir giriş yaptı film. Ancak kurgudaki zayıflık nedeni ile sonuna doğru vasat altına doğru yol aldı. Fikre yazık olmuş desem yanlış olmaz.


avatar
(394) -
Film fazlaca alt metin içeriyor. Biraz dikkatli izlemek gerek. Yoksa içi bomboş ne oldu ne bitti diye izler geçersiniz diye düşünüyorum. Filmi izledikten sonra belki spoiler'a göz atmak isteyebilirsiniz.

Sürprizbozan: Göster
4


default avatar
(44) -
Harika bir film, puanına aldanmayın! Neden-sonuç ilişkisi olan filmlerden değil. Dikkatli izlerseniz çok ince mesajlar içeriyor! Netflix bir dizi ya da film yapıyorsa belli bir amacı ve mesajı vardır, aklınızda bulunsun...


avatar
(312) -
İlk darbeyi tempo vurdu. Sıkıntı bastı içimi. Sonra konu başka bir yöne döndü, sulandı, yer yer zırvaladı. Bu ikinci darbe oldu. Final ise son darbe oldu. Moral bozukluğu, hayal kırıklığı ve boşa giden 1.5 saat.
4


avatar
(231) -
Başroldeki abla hariç diğer oyuncuların performansları flash tv'deki gibi. Bu senaryoyu 3 lise öğrencisi bir araya gelse yazabilir.
3


avatar
(22) -
Yani seyretmesenizde olur,yada seyredecekseniz filmin başından bir on dakika,sonundan da bir 5 dakika seyretmeniz yeterli.

Cevaplar (1)
default avatar
(50) -
Çok MutluÇok Mutlu


0
| Bildir


avatar
(306) -
Konu kaliteli daha önce hiç yapılmamış ya da ben izlemdim böylesini. Kesinlikle boş film değil gayet iyi zaman geçirdim. Böylesine bir konu daha iyi kuruglansaydı şüphesiz akıllara kazınabilirdi. Yine de olmuş. Aldığı düşük puan bence filme haksızlık şans verin pişman olmazsınız.
7


avatar
(243) -
Tüm heyecanımla beklediğim bir filmdi. Özellikle Ariana'nın oynaması bu heyecanımı katladı. Filmin sonuna kadar iyi, idare ederdi ancak sonu itibariyle her şey bitti. Ne hissedebileceğimi hiç kestiremedim. Zaten filmin başlangıcından beri bir gariplik, terslik, eksiklik vardı. Hissediyordum ama sonu... bilemiyorum. Beni ters köşe yapabileceğini düşünüyordum fakat... hiç... -_-
5


avatar
(7) -
Çok güzel bir fikri çok komik neden sonuç ilişkileri ve kötü hikaye anlatımıyla batırmışlar. Gerçekçi olayım diye çaba sarf edip gerçeklikten kopmak zor bir iş. Film bunu başarmış.
4


avatar
(6203) -
Merakla izlemeye başladık. Sonraları anlamaya çalışken film sulanmaya başladı. Daha sonra birden kurban olaylar derken konu başka yöne evrildi.
Sürprizbozan: Göster
.Neler oluyor derken filmin sonuna gelmişiz. Kısacası bekleneni vermediğini düşünüyorum. Eğer heyecan olsun derseniz belki şans verilir..
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film