Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(2674) -
Filmde piyano ile çalınan şarkılar mükemmel, sırf bunun için bile seyredilebilir. Bunun yanı sıra konuda bence çok güzel; insanı içine alan, naif bir aşk hikayesini farklı bir dille anlatıyor. Değişik bir romantik/fantastik film arayanlara tavsiye ederim.
7


avatar
(1723) -
başta klasik bir hikaye bir start verdi ama öyle değişik bir yere gitti ki şaşırmamak elde değil, kurgu çok iyi, keşke finali bir tık daha uzatsalardı, uzakdoğu sinemasından izlenesi...
8


avatar
(353) -
gene bir muhteşem uzakdoğu filminin daha değerinin bilinmediğini 5 yorumdan anlıyoruz..şu senaryo ve müzikaliteye sahip filmi hollywood çekse herkes ne kadar güzel film diye bayılarak izlerdi..pekçoklarına hitap etmeyen bir film olabilir ama farklı senaryosu ve finaliyle övgüyü kesinlikle hak ediyor..yaşasın uzakdoğu sineması..izleyiniz efendim...
8


avatar
(19) -
güzel film,piyano sahneleri daha da güzeldi
8


avatar
(933) -
Bende diğer arkadaşlar gibi beğendim. Söylenenlerin aksini söylemek çok zor.
İzlediğim farklı filmlerden biriydi. Malum günümüzde böyle filmler bulmak oldukça zor. Akıcı işlenişiyle izlerken hiç sıkılmadım. Oyuncu performanslarını çok beğendim. Benim açımdan yüzlerinde ki bir mimiğin bile filme çok ayrı bir seyir zevki kattığını söyleyebilirim. Filmin müzikleri hakkında yorum yapılmış ama birkaç şeyde söylemesem olmaz. Bollywood filmlerinde müziğin yerinin ne kadar ayrı olduğunu biliriz. Bu filmde de benim için öyleydi işte. Çoğu filmde müzik kısımlarını bitmesini, başlamamasını istemişimdir. Ama bu filmde konuya çok çok hakim olmasam da keyif alarak izledim/dinledim.
Film gayet güzel başladı, kahramanlarımızın arasındaki diyaloglar keyifliydi. İlk 50-55 dakikanın sonuna doğru, ufaktan ufaktan sıkılmaya başlıyordum ki film birden bire, fantastik açıdan çok ayrı bir havaya büründü ki benim açımdan oldukça güzeldi. Bu arada bunun da yönetmen başarısı olduğunu söylemek lazım. İzleyicinin tam sıkılacağı zamanlara doğru çok iyi bir olayla izleyiciyi çok iyi kazanmış. Filmin finalinin olabilecek en iyi finallerden birinin olduğunu düşünüyorum, çok iyiydi. Tebessüm ettirdi.

Bu filmi izleyip beğenmeye bilirsiniz fakat kesinlikle ''keşke izlemeseydim demeyeceğinizi'' düşünüyorum. En azından farklı konusuyla mutlaka bir defa izlenmesi gereken filmlerden biri. Tavsiye edilir.


7,5 --> 8
8


avatar
(440) -
Bu kadar güzel bir film olacağını kesinlikle beklemiyordum.

İlk bir saati oldukça sade, "Neden böyle durgun bir film çekmişler, bu sıradan konuyu anlatmak için neden müzikal bir fon kullanmışlar" sorularını sormakla geçti. Ancak bu kısımlar bile kendini izlettirdi çünkü müzikler, piyano soloları enfesti. (Müzikle uğraşanlara "boş" gözüyle bakan bir kültürün içinde büyüdük, bu film ise tam manasıyla bu görüşe zıt bir çizgiye sahip, bu yüzden iyi manada farklıydı, kendini sevdirdi.)

Oldukça sıradan olduğunu düşündüğüm film bir anda renk değiştirdi. 9 vermemdeki sebep filmde ilk bir saat hiç olmadığını sandığım kurgu ve orjinal konusudur. Tabiri caizse, Hollywood için mükemmel bir arak malzemesidir.

Kesinlikle izlemeniz gerekir...
9


avatar
(2066) -
Love Story ve Ghost'tan beri izlediğim en güzel acıklı aşk filmi. Bu fantastik filmin müzikleri de harika. Kadın oyuncu Linwein'e hayran olmamak elde değil. Duygusal boyutta olanlar mutlaka izlesin.


avatar
(357) -
tek kelimeyle harika ....
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film