Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
avatar
(4241) -
Çaresizliğin ve ölümle burun buruna yaşamanın verdiği acıma insanı etkiliyor ama nedense tam istediğim gibi bulamadım. Daniel Craig iyi bir aktör ama bu role çok uygun olduğunu hissettiremedi. Güzel bir savaş dramı hikayesi varken kafada bir hayli soru işareti bırakıyor. Şaşırtıcı ya da yaratıcı bir şeyler bulamayacağınız gibi ufak tefek gereksiz detaylar eklenip iyice klişe moduna giriyor. Eminim sevenler olacaktır ama kafamda kurguladığım film bu değil. Yine de tüm olumsuz bulduğum detaylara inat kalite olarak tatmin ediyor.
6


avatar
(1723) -
filmin akmadığı zamanlar oldu ancak gerçek bir hikayeden yola çıkılması ve zor doğa şartlarında savaştan kaçan insanların hayatta kalma mücadelesi filmin temposunu arttırdığı için finale kadar sabırla bekliyorsunuz, ambians ve ortam gayet başarılı idi, neden savaşıyoruz sorusunu kendinize bir daha soracaksınız...
7


avatar
(6205) -
İkinci dünya savaşı ana temalı güzel filmlerden biri olmuş. Bence savaş dramı adına başarılı ve düşündürücü. Ayrıca abartmadan gerçeklerle anlatmışlar. Konu zaten gerçek bir hikayeden alınmış. Aslında sadece Almanlar'ın yaşattığı vahşeti değil, Rusların da ne kadar güvenilir bir millet olmadığını göstermiş..Genel olarak konuşmak gerekirse fena bir film değil,izlenir.
6


avatar
(193) -
üst düzey bi film değil, iyi bi yahudi olursan ormanda şirinleri görebilirsin gibi bişey.
6


default avatar
(201) -
Yahudi sempatizanı ya da düşmanı değilim bu yüzden izleyeceğim . Herkes kendi acısının daha büyük oldugunu göstermeye çalışıyor fakat yahudiler bu dünya da diğer milletlerden daha fazla acı çekmemiştir. İnanmayabilirsiniz ama hitleri bu zulme zorlayan da israili kurmak isteyen zengin yahudi aileleri . Dünya ya yayılmış bu kadar çok yahudiyi ancak böyle bir savaş biraraya getirebilirdi ve getirdi de .
6

Cevaplar (1)
default avatar
(162) -
İsrailoğulları ezelinden beridir aynı.


4
| Bildir


default avatar
(149) -
Film yorumlarında iyi gibi kelimeler geçmiş ancak kendilerine katılmıyorum. Sanki 3. sınıf amatör bir yönetmen tarafından çekilmiş gibi duruyor. senaryo bir sürü saçmalıkla ve hatalar ile dolu. Oyunculuk kısmında ünlü isimleri kullanmış olsalarda malzeme kötü olduğundan çıkan üründe beklendiği gibi olmamış sanki ay sonunda faturalarını ödeyemediklerini anlayan bir grup Hollywood sakini part time bir iş bulmuş misali oynamışlar. Hala bıkmadınız mı bu 2. dünya savaşı yalanlarından diyesim geliyor hani.. İzlemediyseniz bırakın öyle kalsın.

Eleştirmenin Notu: İzlenmemeli
4


avatar
(566) -
Diğer etkenler ne olursa olsun(yahudi yanlısı kabak tadı veren propoganda amaçlı ikinci dünya filmi) film gerek kurgusuyla,gerek oyunculuklarıyla izleyiciyi sıkmıyor ve bazı anlar macera bazı anlar dram yönüyle 137 dakika boyunca filmden kopmadan izlemenizi sağlıyor.Gerçek hayattan esinlenerek yapılacak kanımca daha onlarca ikinci dünya savaşı filmi var.Hangi elden çıktığı değil,önemli olan kanımca;doğruluğu,tarafsızlığı ve izleyiciye istediği seyir zevkini vermesidir böyle yapımların...10/8
8


avatar
(691) -

İzledikten sonra daha önce aynı senaryo ile çok daha başarılı işleri izlediğimizi farkediyoruz. Akıcılık konusunda yer yer bocalıyor film. Karakterler sanki tam yerlerine oturmamış gibi.

Berbat diyemem ancak daha güzel filmler varsa izleyecekleriniz listesinde onlara öncelik vermekten çekinmeyiniz.
6


avatar
(1684) -
Artık kabak tadı vermeye başlayan bir ikinci dünya savaşı ve yahudi mücadelesi filmi daha. Yahu tamam çektiğiniz zorluklar artık bünyemize işledi de bu savaşta bir tek yahudiler mücadele etmedi ya.
6


avatar
(249) -
Film iyi olsa da artık Hollywood filmlerinde yapılan Yahudi propagandasından bıkmış biri olarak Hollywood filmlerinde yapılan Yahudi propagandasından bıkmışlara tavsiye etmiyorum. Bunun dışında izlenebilecek iyi bir film.
6


avatar
(127) -
Film güzel fakat gerçekle bir alakası yok..Tabi bu benim fikrim..Filmde bizlere gösterilen "Dost canlısı,Hiç kimseye zararı olmayan,MASUM" yahudilere yapılan zulüm... Ahh zavallıcıklar edasıyla izledim..
Hadi ordan kimi yiyorsunuz !!!
1


default avatar
(52) -
Ne Yalan Söyleyeyim İsrailliler Bu İşi İyi Biliyor. Soykırıma Uğradıkları Bir Gerçek Ama Dünya Üzerinde Uğradığı Soykırımın Propagandasını En İyi Yapan Milletlerin Başında Geliyor Diyebiliriz.. ''Hayat Güzeldir '' '' Shindler'in Listesi '' vb. benzer filmlerinin yanınya onları geçemesede yine onlara yakın iyi başka bir film daha eklemişler. Filme gelince Almanların Belarus'a girmesinin ardından ailelerini kaybeden ve tek başlarına hareket eden kardeşlere zaman geçtikçe geride kalan yaralı ve umutsuz yahudilerin eklenmiş ve bu savaş ortamının içinde sorunlar ( Açlık, Hastalık, Alman Devriyeleri ) giderek artmaktadır. Savaş ortamındaki yahudiler Daniel Craig'i başlarında lider olarak görmektedirler. Fakat Zaman geçtikçe Liev Schreiber Daniel Craig'in fikirlerini beğenmeyerek bu liderlik olayını bir kıskançlık haline getirir ve Alman devriyelerinden kaçarak Ormanın İçinde Oradan Oraya yer değiştiren yahudi grubundan 6-7 kişiyle ayrılarak rus milislere katılır. Fakat Zamanlar Yanlış Yaptığını Anlayarak Tekrar Gruba Katılır. Bence Seyredilmeye Değer Bir Filmdi.
7


default avatar
(68) -
Filmi çok beğendim. tamamen sinema tadında. yanlışım varsa düzeltin film rusa alman savaşını bu arada yahudi azınlıklarında arada kalmış yaşam mücadeleleri ele alınmış. ve sanırım bu gerçek bir olay. tarihi bir gerçek.çok beğendim bu filmi. Amerikalılar iyi yapmış. kesinlikle ailece bile keyifle izlenebilecek bir sinema filmi. gerçekten izlenmeli bu film. hatta b


default avatar
(30) -
Filmi izlemeyen varsa hemen izlesin mükemmel bi film .


default avatar
(7) -
Gariban yahudi edebiyatı türünden bir film.indirdim ve ancak 5 dakika katlanabildim.hemen sildim.Böyle filmleri tam işgale denk getiriyorlar.sinema önemli bir politik araç bu yönden.dünyada yahudi sempatisi oluşturmaya çalışıyorlar.çünkü batı medyası israilin vahşetini mağdur olan onlarmış işgale müslümanlar başlamış gibi lanse ediyor.Filmi kendi çapımda tavsiye etmiyorum.olaya biraz bu yönle bakmak lazım bence.


default avatar
(59) -
yine yahudilerle ilgili bir film galiba filistinlilerin katledilmesi ile ilgili filmlerin çevrileceği günler gelecekmi acaba ?
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film