Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(44) -
Gerçekliği sorgulayan harika filmlerden biri. Yaşadığımız dünya gerçek mi yoksa bir simülasyon mu? Bu tarz sorgulamaları seviyorsanız kaçırmayın...
7


avatar
(489) -
Düşük bütçeli matrix türev çakması drama.Sonlara doğru saçmalama dozajı artıyor.Konuyla ilgili olanlara yeni birşey katmıyor olması filmin değerini düşürüyor.

Bunun yerine The Thirteenth Floor izlemenizi öneririm.
5


avatar
(13) -
bazı şeyler havada kaldı taşlar yerine oturmadı, Salma bile yaşlanmış zaman nasıl akıp gidiyor, owen wilson iyi çökmüş ama...2 kere izlenmeli
7


avatar
(169) -
Başrol oyuncuları sevdiğim için filme başladım başları da güzel giderken filmin ortalarına doğru durağanlıktan sıkıldım ve dayanamayıp kapattım. Bizim dizilere benzemiş çok bir olay olmadan klip tarzı yaşam gibi geldi. Filmi bitirmediğim için puan vermedim.


avatar
(28) -
Mümkünse fragmanı izlemeyin. Filmin bilim-kurguyla alakası yok. Yanlış beklentilere ve hayal kırıklığına sebep olabilir. Benzerine fazla rastlanmayan, kaliteli bir dram. IMDB deki ve buradaki düşük puanın sebebi de muhtemelen yanlış yönlendiren fragman. En azından 15-20dk deneyebilirsiniz.
7


avatar
(882) -
Kafa karıştıran ama merak uyandıran bir hikaye. Finali ile izleyiciyi düşündüren bir film. Simülasyon mu gerçek mi nedir ne oluyor derken zaten sona geliyorsunuz. Çok da önemli bir yapım değil. Bu iki oyuncu olmasa hiç çekilmezdi.


avatar
(8407) -
Enteresan bir yapım. Owen Wilson 51, Salma Hayek 54 yaşında, yaşlanıyoruz yahu... Ben bir şans vermenizi öneririm, konu, işleyiş anlatılınca bir tadı kaçar, o yüzden, çok oralara girmeden bitireyim. İyi seyirler olsun.


avatar
(6204) -
Çok güzel başladı sonrası cafede Salma Hayek'i gördükten sonra film çok farklı değişik yöne döndü. Entrasan ilerlerken bir ara temposu yavaşlayıp diyaloglar fazlalaşınca filmden kopar gibi olsakta yinede merakla bitirdim.Yanlız Owen Wilson'nın burnu kırılmış gibi olması dikkatimi çekti..Bence fazla beklenti olmadan bakılabilir....
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film