Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(43) -
Pazar günü öğleden sonra hiç işi olmayanların tvden izleyeceği yavanlıkta bir film. mel abi nasıl yaparsın bunu
4


avatar
(727) -
Film kötü. Fikir güzel uygulaması berbat. Mel Gibson hatırına izleyen yanıyor ve nihayetinde saçmalığın daniskasını izledim diyorsunuz. Şimdi arada kovalamaca aksiyon ve şaşırtmacalar olsaydı konu her ne kadar absürt olsa da çoğunluk için eğlenceli olurdu. Bu haliyle sıkıcı bir film olmuş. Fragmanından öteye gitmiyor çünkü.
5


avatar
(290) -
Çocukluğumuzda ayıla bayıla izlediğimiz noel babayı da hiç ettiler.Saçma bir konusu var.Mal abinin hatırına 5.
5


avatar
(293) -
Mel hatrına biraz da Walton. Başka numarası olmayan bir yapım.
5


default avatar
(2) -
@cumhurcemoglu26: Valla helal olsun nasıl yakaladın o kısacık yerden. Aynen dediğin gibi Barış Manço'nun şarkısı birkaç saniyelik çalıyor.

Cevaplar (1)
avatar
(6203) -
@solg Sevgili arkadaşım seni tekrar bilgilendireyim araştırdım ve Barış Manço'nun altyapısını kullanmış Joell Ortiz - Rap Millionaire şarkısıymış.Eğer dinlersen şaşıracaksın Wink
6


1
| Bildir


avatar
(45) -
İlginç bir Noel baba karakteri kurgulanmış ama senaryo ve görüntü yönetmenliği sınıfta kalmış, Mel Gibson'da karizmasıyla 5,5'luk filmi ancak 6 yapmış ustayı izlemek her haliyle keyif...
6


default avatar
(59) -
Filmdeki iki iyi şey Mel GIBSON ve Walton GOGGINS. Birazda kısa süreli olan aksiyon sahnelerinin çekimlerindeki başarı. Geri kalan her şey kötü filmde maalesef. Ne senaryosu senaryo, ne kurgusu kurgu. Yukarıda belirttiğim iki güzel insan şu yapımda olmasaydı 3-4 puan anca verilirdi şu filme.

Puanım 6/10
7


avatar
(8407) -
Uzun süresi takip, konuyu anlama gibi durumlarla geçiyor. Absürt ve kara mizah dolu bir Noel Baba filmi, ayrıca kanlı ve zalimlik hakim. Mel Gibson olduğu için izledim ama genele pek önermem. Son yarım saat gibi aksiyon da var, lakin film bana biraz anlamsız geldi.


avatar
(265) -
Film boş. Konusu iyi olabilirdi ama düzgün bir işlenişi yok. Bir şeyler olacak diye bekliyorsunuz ama bir şey olmuyor. Bitişi de çok kötü.
4


avatar
(276) -
Oyuncu kadrosu olarak hoş, sempatik ve iyi diyebilirim. Film konu olarak çok bir şey vadetmiyor. İzlerken çok sıkılmıyorsunuz. Mel Gibson'ı çok severim. O yüzden ben keyif alarak izledim.
6


default avatar
(173) -
Değişik bir film. Yine bazı konulara açıklık getirmiyo. Film sonunda: e ben niye baktım? Ne anladım ne anlatmak istedi film bana? Ile kalıyorsunuz.. Vakit geçirmek için izlenebilir yoksa hiçbir özelliği yok mel gibson'ın olması dışında..


avatar
(6203) -
Mel Gibson için izlediğim ilginç konusuyla birşekilde kendisini izlettiriyor.Açıkçası filmin akışına göre bir  hareket bekliyorsun ve en sonda gelmesi olumsuz yanı.Birde dikkatinizi çektimi filmin 52.38.dakikasında Skinny Man arabasıyla giderken 3 saniyelik  çalan müziğin BARIŞ MANÇO'nun Ölüm Allahın emrimiydi ?? Bence çok beklenti olmadan Mel Gibson'un hatırına izlenir...
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film