Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(141) -
İMDB 7,5 olmasına rağmen yazılan yorumlar olumsuz, ancak izlemeye başladıkça ilgimi çekti, konu ilginç ve oyuncular güüzel işlemiş, ikinci sezonu da daha hareketli, tavsiye ederim.
10


avatar
(59) -
Buraya güzel olmasa dahi daha detayli birseyler yazmak için girdim. Ama inanin bu dizi ile ilgili herhangi birşey yazmak icimden gelmedi.
En sevmedigim yorum tarzi bu tarz olmasina ragmen, anlatabilecegim herhangi birsey yok ortada. Neyse kisada olsa yazicam birşeyler.

Dizimiz, 13-18 yaş arasi ergenlerin, dunyanin hicbir yerinde hicbir ergenin yapamayacagi şeyleri çok kolay bir şekilde yaptigi, tipik ergen aşklarinin ortada döndügü, kimsenin size elle tutulur bir senaryo yada oyunculuk vermedigi boş bir dizi.
6


avatar
(319) -
Jessica Alba ve rahmetli Paul Walker'in Into the Blue filmine benzer konulu bir dizi.Sadece daha genç oyuncular başrolde.Dizi dünyasında özlediğimiz bir tür aslında bu,netflixin çoğu yapımını tasvip etmesem de iyi düşünmüşler.Bazı göze çarpan hatalarını görmezden gelirsek "mesela bir kovalamaca sahnesinde kamerayı o kadar salladılar ki başım döndü izlerken" izlemenizi rahatlıkla tavsiye ederim..
7


avatar
(614) -
Bu kadar da olmaz diyip söylendiğim pek çok mantık hatası olsa da bir türlü izlemeyi bırakamadığım süper sürükleyici 10 bölümlük bir serüvendi. Atmosfer ve oyuncu seçimlerini de beğendim. Konusu çocukluğumda okuduğum Tom Sawyer ve Huckleberry Finn öykülerini çağrıştırdı. İkinci sezonu da gelecek gibi.
7


avatar
(498) -
Gerçekten güzel olabilecekken, bir tane majör ve bir sürü minör detay yüzünden sınıfta kalmış dizi...

Konusunu hiç okumadan izlemeye başladığım için, ilk başta teenage dizisi gibi bir izlenim bıraktı bende. Ardından hazine avı konusu girince ilgimi çekti, lakin diyaloglar ve gençlik entrikaları sayesinde 10 bölüm boyunca teenage dizisi olmanın çok ta dışına çıkamadı. Bunu başta söylediğim hatalardan biri olarak görmüyorum, belirli bir zevke hitap edebilir. Beni de çok rahatsız etmedi zaten.

Beni rahatsız eden majör hata şuydu;

Sürprizbozan: Göster


Yani asıl belirledikleri senaryonun dışına çıkmamak için, mantık çerçevesi dışında bir kurgu oluşturmuşlar, ve bu da tutmamış.

Bunun dışında dizi heyecanlı ilerliyor, bir sonraki bölümü izlettiriyor. Ama 10 bölüm bittikten sonra bir sonraki sezon ne zaman gelir acaba dedirtmedi bana.

İyi seyirler...
6


default avatar
(4) -
bu diziye olumlu yorum yazıp tavsiye etmek için baya ilk izlediğin dizi filan olması lazım çok kötü klişeler saçmalıklarla dolu bir dizi. Evde boş boş oyalanırken arkada oynasın tarzı bile değil 3/10 o da sarahı oynayan tatlı hanım kızımız için


default avatar
(1) -
Bir sonraki sezon kimbilir ne zaman çıkar , keyifli vaktin nasıl geçtiğini anlamadan bir çırpıda bütün bölümleri izleyerek bitti. tavsiye ederim.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film