Giriş Kayıt

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikâyesi (2020) Yorumlar


L'incredibile storia dell'isola delle rose

Yorumlar (15)
avatar
(1030) -
Ilgi çekici bir olayı, ortalama bir keyifte anlatmışlar. Süresi bana biraz uzun geldi. Yer yer sıkıldım. Ama hikaye gerçekten olağanüstü. Sisteme karşı çok iyi bir eleştiri, ütopik bir başkaldırı, buna verilen karşılık. Anlayana bazı şeyler anlatmaya çalışıyor. Artık nereden ne anlarsanız.
6


avatar
(105) -
Bence fena olmayan bir film. Hikayenin gerçek olduğunu filmin sonunda gösterince öğrendim ve bayağı şaşırdım. Hatta filmi izlerken bile gerçekte olmaz ki falan diyordum yani. Filmin ilk yarısını sevsem de ikinci yarının çoğunluğu devlet bürokrasisi ile geçti. O yüzden aldığım zevk biraz azaldı. Ama filmin sonu bence güzeldi. Bence şans verilmesi gereken fena olmayan bir yapım olmuş. Naçizane puanım 10/6,75..
7


avatar
(727) -
Gayet ilginç bir film olduğunu düşünüyorum. Benzer bir fikir benim de aklıma gelmişti. Kendi sistemini kendin yarat hatta bir ara benzer statülerle ilgili araştırma yapmıştım. Halk özgürlük diyor, birileri israrla hayır sen yat aşağı kurallara uyacaksın diyor oysa kurallar halka hizmet etmek için var olması gerekirken üzerimizden geçinen bir azınlığı besliyoruz. Bence orjinal ve idealist bir film. Ben sevdim. Eski İtalyan filmlerine has bir romantizmi de mevcut.
7


default avatar
(176) -
Beklentimin bir tık altında kalsa da kendini izlettiren bir film. Gerçek hikaye olması,oyunculuklar,müzikler, yer yer komedi unsurunun olması filmin güzel yönleri. Filmde konu fazla derinden incelenmemiş, fikrin çıkışı,inşasına başlanması,bitmesi,popüler olması, hükümetin ve birleşmiş milletlerin devreye girmesi özet şekilde sunulmuş. Bazı duygular iyi yansıtılmamış, daha iyi olabilirdi ama yine filmin yapısı gibi ara ara keyiflendiren,ara ara düşündüren,ara ara sıkıcı olan ama kendini izlettiren bir film olmuş.
6


default avatar
(60) -
Eski İtalyan filmlerinin sıcaklığını ve kendine özgü mizahını yansıtan bir film olmuş. Ben beğendim komik ve özgün bir film. Tavsiye ederim.
8


avatar
(2674) -
1968 yılında İtalya'da gerçekten yaşanmış bir olay, Netflix tarafından yaklaşık iki saatlik eğlenceli bir film haline getirilmiş. İlginç ve değişik bir şeyler arayanlara tavsiye olunur.
7


avatar
(882) -
Eğlenceli bir film ama abartılacak kadar değil. Çok gereksiz bir işin pesinde olan hafif sıyırmış bir adamın hikayesi. Ortaları biraz sıkıcı basları ve finali fena değil.


avatar
(741) -
hala gunumuzde bıle devam eden 6 mıl 12 mıl senın benım tartısmalarının ironik bir gerçek örneği.. gayet iyi bir netflix filmi
7


avatar
(1239) -
Sıfır beklenti ile izlemeye başlamıştım dedim ki beğenmezsem yatar uyurum ama harika bir filmle karşılaştım. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. İyi seyirler.
8


avatar
(28) -
Öncelikle çok keyifli bir film, politik olarakta anlatmak istedikleri var, yaşanmış olması çok ironik ve düşündürücü.68 kuşağının ne kadar inanılmaz ve sınırsız bir jenerasyon olduğunu bu film bir kez daha gösteriyor.
9


avatar
(6204) -
Gerçek hayatta İtalya'da yaşanmış sıra dışı bir olay.Film olarakta güzel çevrilmiş ve sıkılmadan kendini izlettiriyor.Ayrıca bu olaydan sonra 6 milden 12 mile neden çıkarılmış bunu öğrendik.Bu arada Avrupa konseyi gösterilirken çok kısada olsa Türk bayrağınıda görmek çok güzeldi.Ayrıca yine Salzburg'daki görevli Jean Baptiste Toma'yı Dustin Hoffman diye izledim ama sonradan öğrendimki o değilmiş. Bence izlemek için şans verilir kötü bir film değil...
6


avatar
(8407) -
Film başlangıcında çalan ritmik şarkı, selectracks-mes amis... Gerçek hikaye olması bir yandan çok absürt, bir yandan çok komik... Başrolde şahane misafirden tanıdığımız Elio Germano, François Cluzet gibi tecrübe ve Matilda De Angelis gibi çok güzel bir oyuncu var. İzlemesi çok keyifli, başarılı bir Netflix yapımı der, çok uzatmadan iyi seyirler dilerim. Ayrıca film boyunca çok güzel müzikler var.


default avatar
(475) -
Bu olayı hiç bilmiyordum fragmana biraz bakınca fikri hoşuma gitti ve beklentilerimin üstünde bir film çıktı. Çok güzel eğlenceli bir film. The boat that rocked filmi aklıma geldi. Uzun lafın kısası şu dönemde beni 2 saat boyunca gerçeklikten almayı başardı.
9


avatar
(51) -
Gerçek bir hikayenin anlatılması filmi daha bir ilginç hale getiriyor. Film Sıkıcı başlamasına rağmen tempo gittikçe artıyor. Eğlenceli bir yapım olmuş. 8/10
8


avatar
(273) -
Rose Adası Cumhuriyeti

Sürprizbozan: Göster

gerçek hikayesi olan filmler her zaman ilgimi çekmiştir izlenebilir film
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film