Giriş Kayıt

The Walking Dead: World Beyond (2020) Yorumlar


Tv Dizisi

Yorumlar (4)
avatar
(35) -
The ones who live 'i anlayabilmek için yıllar sonra izledim. Crm 'in nasıl bir yapı olduğunu ve Jadis 'in kim olduğunu anlamak için izlenebilir. Yoksa diziye gene woke kültürü eli girmiş belli, sürekli öpüşen iki herif, sorunlu ergen muhabbetleri çekilecek gibi değil.. Bir de s02e10 da jenerik sonrası sahne çok önemli, salgını Fransız bilim adamlarının çıkardığını söylüyor.. Sanırım D. Dixon dizisi de buraya bağlanacak.
4


default avatar
(7) -
Dizinin ilk bölümlerini izlediğim zaman ne gerek vardı dedim . sıkıcı pek bir özelliği olmayan bir dizi gibi başladı . Kotu yazılmış diyologlar anlamsizdı . Fakat 5. 6. bölümden sonra başka birisinin eli değmiş gibi ilginç bir şekilde dizi güzel bir hal aldı ve son 2-3 bölüm güzeldi ve diziyi toparladı . Ama genel olarak walking dead evrenine bakınca ne gerek vardı dedim. çünkü elinde walking dead gibi 10 numara bir yapım var ve beklentiler çok yüksek bu yüzden vasat kalacak bir diziye ne gerek vardı ? Hic walking dead dizisi olmasa ya da walking dead evreninde geçmese bir iki guzel dokunuşla iyi bir gençlik - zombi dizisi olabilirmiş . walking dead adı altında ezilmiş diyebiliriz.
Son olarak benim fikrim walking dead severseniz ve crm toplulugu hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız izlemenezi öneririm .(crm topluluğunu anlatan güzel detaylar mevcut )
Fena olmayan ama yetersiz kalmış bir yapım olmuş 1. sezonun sonunda ki iyi ivme devam ederse 2. sezon da güzel olabilir . Zaten toplamda 2 sezon olarak düşünülmüş bir dizi.


avatar
(1040) -
The Walking Dead arkasın'dan Fear the Walking Dead yapıldı yine'de izleyip sevmiştik sonra Fear the Walking Dead: Flight 462 yaptılar kısa ama öz oldu ama Fear the Walking Dead ile birleştirip diziye bir anlam kattılar hadi onuda kabul ettik sonra Fear the Walking Dead: Passage ve The Walking Dead: Red Machete çıktı son ikisini izlemedim derken şimdi The Walking Dead: World Beyond çıktı yakın'da The Walking Dead: Turkey çıkmasını bekliyorum çıkarsa şaşırmayacağım Çok Mutlu Diziye dönecek olursak baş karakterlerdeki kızların ikiside çok itici oyunculuk yapamadıkları gibi birde çok polyana takılıyorlar çok fazla konuşma diyaloglar var her zombi sahnesin'den sonra mutlaka bir drama sahnesi var herkes hüzünlü herkesin psikolojik sorunları var ve izlerken insanı çok sıkıyor umarım Neganın ellerine düşerler ve hepsini öldürür diye geçirdim içimden


default avatar
(347) -
İlk bölümü izledikten sonra kendime ne gerek vardı böyle bir diziye diye sormadan edemedim. İlk bölümün son bir kaç dakikası hariç son derece sıkıcı ilerleyen bir konu vardı. Umarım diğer bölümlerde dizi kendini toplar yoksa Fear The Walking Dead'den daha kötü bir dizi olmaktan öteye gidemez.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film