Giriş Kayıt

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri (2010) Yorumlar


Dylan Dog: Dead of Night

Yorumlar (12)
avatar
(907) -
Oldukça kötü bir filmdi. Kurt adamlar vampirler ve diğer yaratıklar çok kötüydü. Film oldukça boş ve çok ucuz. Oyunculuklar rezalet. Senaryo basit. 2. Sınıf filmlerin kötü kaliteli bir yapımı seviyesinde. Oldukça gereksiz ve boş bir film. Fantastik diye izlemek isteyenler izlemesinler bence zira fantastik tarzda izlediğim en kötü filmlerden biri. Kesinlikle uzak durun.
4


default avatar
(7) -
taş gibi film gençler bu türü seven kaçırmasın.
8


avatar
(1223) -
Ya arkadas vampirli kurt adamlı filmler bi bitmedi gitti.. Yani çekilsin çekilmesin demiyorum da artık bu tür filmlerde hep bi üst basamağa geçilmeli.. Onca bu tarz filmler izledikten sonra bu filmler çok vasat geliyor.. Harcadıkları paraya yazık.. Gerçi muhtemelen bir şekilde bu sektörde de para aklama türü zannediyorum bu şekilde oluyor..
2


default avatar
(44) -
kurtadam,zombi ve vampir karışımı bir film.komediunsurunun daha çok ön planda olduğu bir filmdi.aksiyon sahnelerinin çoğu yapmacık ve sıkıcıydı.şahsen vampire diaries dizisinin sadece tek bir bölümü bile bundan daha sürükleyici ve güzel.sırf vampirlere saygımdan izledim ama pek tavsiye etmiyorum.izlemezseniz pek bişey kaçırmazsınız
5


default avatar
(65) -
Ne alarsan var........kurtadam vampir ve zombi daha ne olsun......... yakaladım
5


avatar
(83) -
İzlerken oldukça eğlendiğim, güldüğüm ve düşündüğüm bir film oldu. Özellikle Sam Huntington, Marcus karakterini çok güzel oynamış. 7/10 veriyorum.
7


avatar
(115) -
İzleyerek vakit kaybetmeyin,sevdiklerinizi vakit kaybınında önüne geçin.3. sınıf diyecegim o bile çok gelir buna.Yazık bu kadar çabaya
4


avatar
(3699) -
Bu ne yaf.. Filmmi şimdi bu.. Adamın karşısında yaratıklar duruyor en ufak bir heyecan yok..

Yok yok bu filme zaman kaybı bile denemez.. O kadar kötü yani.. Utandı
2


avatar
(1239) -
brandon routh güzel oynamış sevdiğim aktörlerden ama bu filmi pek beğendiğimi söyleyemem . sombilerin kurtadamalrın vampirlerin birlikte olduğu bir film. sanki bu konu üzerine çok daha geniş ve güzel bir senaryo çekilebilirdi. yinede aksiyonu dozundaydı. komik sahnelerle de vardı.. izlenebilir. emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
6


avatar
(404) -
Dylan Dog kız arkadaşının ölümüne neden olan yaratıklardan öcünü aldıktan sonra onlardan uzak durmakta ve sadece normal olayları araştıran özel bir dedektiflik bürosu çalıştırmaktadır. Ama onu yaratıkların içine çekmeye çalışanlar en yakın arkadaşını öldürdüğünde kaderinden kaçmamaya karar verir.
İzlemek isteyenlere söylüyorum, gerçekten zamanınıza yazık olur, birsürü film var izlenecek ama bu onlardan biri değil.
5


avatar
(60) -
Özeti okuyunca izlemem gerektiği kanaatine vardım. Zira özetten bir şey anlaşılmıyor Gülücük


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film