Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(7) -
Filmde tam bi ritim yok tam zevk vermiyor tam sarmıyor böyle saracak gibi hissettirip duruyor sadece yani gösterip vermiyor gibi bişey, bişeyler olmamış, olay örgüsü tamam anlaşılıyor ama biraz kafa yoran cinsten. O açıdan hiç gerek yok, kişileri ve isimleri oturtana kadar beyin yakan filmleri hiç sevmem. Bu sebeplerle de 4-5 puan ancak ve boş vakit varsa belki izlenecek filmlerden
5


avatar
(1239) -
Benim için sıkıcı geçen bir film oldu. Bir türlü ısınamadım ve film beni içine çekemedi zor bitirdim.
4


default avatar
(140) -
Avrupa sineması olduğunu bas bas bağıran bir polsiye suç filmi.Ekibimiz yöntemlerini görev yaptıkları şehre göre ayarlamış özlerinde iyi ama tarzları biraz kötü olan polisler, en sevdiğim tarafları klişe Amerikan polisi hareketleriyle hiç alakalı olmamalarıydı.Doyurucu action dozuna sahip, süresinin uzun olmasına rağmen hiç sıkmayan, temposu bir an olsun düşmeyen, senaryosu klasik olmasına rağmen doğal oyunculuklarla bunu hiç hissettirmeyen, sağlam bir finali olan sıkı bir film.Pandemi zamanında aklımda kalacak olan filmlerden biri.Fazla beklentiye girmeden oturun başına, izleyin derim.
7


avatar
(169) -
yorumlara bakarak fazla beklentiye girmeden izledim belki ondan ama o kadar da kötü değil hatta idare eder yanlız sonunu biraz garip yapmışlar keşke güzel bağlasalardı daha da iyi olurdu.
6


default avatar
(1) -
o kadar film izliyoruz ki, beklentiler hep daha da yüksek oluyor. Ama neticede bu film aksiyon sevenler için gerek oyuncu kadrosu ile gerek çatışma sahneleri ile başarılı olmuş. İzlemeye değer.
7


avatar
(317) -
Oldukça başarılı buldum filmi, bu kadar iyi beklemiyordum. Olay örgüsü ve karakterler arasındaki ilişkileri çözmek biraz kafa yoruyor ama dikkatli izlenirse aslında gayet açık.
7


avatar
(6203) -
''Rooter '' isimli arkadaşın dediği gibi kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamakta çok güçlük çektiğim biraz karışık filmdi.Fransa polis teşkilatının içindeki kötü kişileri aklaması ve mafia ile mücadelesi konu almış.Yaklaşık 2 saat süresiyle çok kötü olmayan izlenir bir yapım...Bence şans verilir..
6


avatar
(306) -
Bu kadar iyi bir film olacağını beklemiyordum. Normalde fransız filmleri sevmeyen biri olsam da bu filme kitlendim diyebilirim. Oyunculuklar, kurgu her şey çok iyidi. Türün meraklısına kesinlikle tavsiye ederim.
7


avatar
(8407) -
Yozlaşmış kötü polisler, daha kötü polisler, daha daha kötü polisler, mafya çeteleri... Savaş, çatışma, ihanet... Fransız sinemasında bildik kim varsa neredeyse var filmde... Fena film değil, aksiyon suç tarzı sevenler için klişe fakat izlenir bir yapım. İyi seyirler olsun.


avatar
(1040) -
Kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayamadığım kimin karısının kiminle yattığını çözemediğim bir film, senaryo aslın'da klasik iyi polis kötü polis üzerine kurulmuş ama yinede klişi bir konu olmaktan uzağa gidememiş filmin sonun'da biraz ters köşe yapmaya çalışmışlar ama hava'da kalmış


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film