Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(9) -
Filmin başında forrest gump in Hint versiyonu diye belirtiyor. Ama oyunculuk ve senaryo çok zayıf kalmış. Ben beğenmedim ve çok sıkıldım izlerken. Forrest gump i tekrar izlemek bence daha mantıklı.


avatar
(366) -
Aamir Khan'ı oyunculuğunu çok beğensemde bu filmde istenileni veremediğini düşünüyorum. Belki de uyarlama bir film olmasından kaynaklı olsa gerek. Forrest Gump o kadar başarılıydı ki üstüne ne yaparsanız yapın daha iyisini yapamazdınız. Yine de bir şans verilip izlenebilir. Ben izlerken biraz sıkıldım.
6


avatar
(39) -
Forrest Gump filmi temel alınarak uyarlanan Hint filmidir.

İyi niyetli, saf ve büyük bir kalbi olan Laal 'ın yaşam hikayesini konu eder. Tarihi ve politik olayları, sevgiyi, dostluğu, aşkı, şefkati, bağışlamayı, yardımlaşmayı vs. gibi konuları komedi/dram türünde anlatırken hem duygulandırır hem de düşündürür.

Bu filmi Aamir Khan hayranlarının kesinlikle izlenmesi gerekir.
6


default avatar
(22) -
Açıkçası forrest gump filmini izledim ama ana hatları dışında pek bişiy kalmamış hafızamda (şimdi filmi beğenenler kızmasın, yıllar önce izlemiştim!). bu filmi o yüzden olabildiğince forrest gumptan ayrı izledim. aslında böyle bir filmden bile haberim yoktu, netflix'te göründe Amir Khan varsa iyidir diye izlemiştim. Ben beğendim, hatta ağladım, güldüm. Çok yoğun çalışma tempom olduğu için beyin olarak dinlenme ihtiyacı duyuyordum. İlaç gibi geldi. Beğenmeyenler tabiki olabilir. Ancak kesinlikle büyük emekler harcanmış ve o konuda da bence başarılı olmuş. Bence bu puanı da hak etmiyor. İzlemek isteyenlere keyifli seyirler.
8


avatar
(137) -
Aamir yine harika iş çıkartmış ama orijinalini izleyenler için film ikinci bir defa aynı etkiyi yaratamıyor. Bilmiyorum Aamir Khan neden böyle bir projede yer aldı. Film kötü anlamında söylemiyorum, sadece Aamir Khan için ne gerek vardı diyesim geliyor... Orijinal filmi izlemeyenler için alternatif olabilir mi; Orası da tartışılır... Çünkü Forrest Gump'ın çıtası çok yüksekte.
7


avatar
(1030) -
Hint malı forrest gump. Çocukluk kısmı daha uzun tutulmuş, gerisi çok daha kısa. Senaryo da olmamış. Orjinalde siyasi dokunuşlar çoktu ama bunda bayağı filmin içinde. Aamir khan adamdır ama forrest değil. Forest gump candır.
6


avatar
(25) -
Aamir Khan'ın duygu aktarımı gerçekten çok başarılı. Film boyunca yer yer ağlama ve kahkaha sesleri salondan eksik olmadı. Forrest Gump'ın Bollywood versiyonu olarak çekilmiş. Genel olarak filme çok özen gösterildiği hemen farkediliyor. Sanki müzikleri filme göre zayıf gibi geldi, öyle akılda kalıcı pek bir şey hatırlamıyorum. Genel olarak film çok iyi ve yüzünde hoş bir tebessümle salondan ayrılıyor insan. İyi seyirler...
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film