Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(59) -
Bütün dizinin açık ara en iyi bölümü. Call Girl'cülerin sevdiği her şey var bu bölümde. Kariyerinin zirvesinde olan bir Billie Piper, yaratıcı bir seks sahnesi, enfes komedi zamanlaması, karakter dramı ve harika müzikler.
(03.sezon 03.bölüm için)
8


default avatar
(59) -
Secret Diary Of A Call Girl
[Bir Telekızın Gizli Günlüğü]═[2007]
Genel;
- Bir insan sadece tanımadığı kişilerle türlü türlü yerlerde seks yapıp para kazanarak mutlu olamaz, arkadaşlarından ve hayatından vazgeçmeye değmez.
Olumlu Yönleri;
- Billie Piper.
- Bir televizyon dizisine göre censel içerikli sahnelerinin oldukça cesur olması.
- Komedi ve dramı iyi dengelemesi, kısa bölüm süresi ile seyirciyi sıkmaması.

Olumsuz Yönleri;
- Yabancı hissettiğiniz bazı durumlar, gereksiz yan karakterler ve ilk sezonun zayıf prodüksiyonu.
═══
Bilinmeli;
- Billie Piper dizinin 2. sezonunda hamile kaldığı için dublör kullanmıştır, diğer sezonlarda hiç kullanmamıştır. Dizideki fahişe karakterinden dolayı gerçek hayatta da fahişe olarak karıştırılmıştır.
Replik;
- "Londra'yı seviyorum. Kabalığını, iletişim zorluğunu, sabırsızlığını hatta havasını bile. Ama en çok isimsizliği seviyorum."
Benzer Dizi;
- Hung.
═════════
Cinsellik: 18+
Şiddet: "Tartışmalar dışında hiçbir şey yok."
Uyuşturucu/Alkol Kullanımı: "Uyuşturucu kullanımı yok, bazı bölümlerde yoğun alkol tüketimi var."
Küfür Kullanımı: "Yoğun küfür kullanımı, f*ck, sh*t, a**hole, c*nt vb. kötü kelimeler."
Olumlu Örnek Oluşturacak Davranışlar: "Hannah karakteri davranışlarıyla ve mutlu havası ile iyi bir örnek oluşturacak karakter."
Olumsuz Örnek Oluşturacak Davranışlar: "Bir fahişe olmak övülüyor, cinsellik konusunda bazı olumsuz davranışlar içeriliyor."
═Teknik:★★★★☆═Etki:★★★★☆═IMDb:[7.4]═
Uygun Yaş Sınırı: Uygunsuz davranış, alkol kullanımı, yoğun çıplaklık ve cinsellik içermesinden dolayı +18
═════════════════════════════════════════
Tek Cümleyle;
- "İnsanı derinden etkileyen, komedi ve dramı iyi tutturmuş bir dizi."
Karar;
═[8.0]═"★★★★☆"═"Çok İyi!"═
8


avatar
(336) -
Çok güzel bir dizi, bütün bölümlerini birkaç gün içerisinde bitirdim.


default avatar
(1) -
Nereden başlasam bilmiyorum bu dizi için, ama harika olduğunu söyleyebilirim. 4 sezonu birkaç gün içinde bitirdim her bölüm güldürdü, eğlendirdi, hüzünlendirdi ve final bölümü neredeyse ağlatıcaktı o derece iyi bir finaldi gerçi böyle beklemiyordum ama bu da iyiydi. Keşke birkaç sezon daha yapsalarmış ama pek tutmamış gibi görünüyor. Erotik sahneler olsada hikaye çok iyi anlatılmış ilişkiler vs. iyiydi ve müziklerede değinmeden edemicem çok güzel müzikler kullanılmış bölümlerde, özellikle piyano müziklerini falan sevdim. Son olarak Billie Piper'ın da oyunluğuna değinmek lazım. İzleme sebeplerimden biridi oydu çünkü. güzelliğiyle diziye renk katmış gerçekten. Uzun lafın kısası kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum zaten sezon başı 8 bölüm bölümlerde 20 dakika.


default avatar
(32) -
sağol nymph 3.sezonu çevirmekle uğraştığın için.çok makbule geçti çevirilerin..Ben bu diziyi ilk farkettiğimde mühtehcen diye düşünüp hoşuma gitmez demiştim, bayağı dram - hafif komedi dizisi çıktı hoşuma gitti.. Sümüklü & hahahahaha


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film