Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(691) -
Müthiş..

Amir Khan o kadar başarılı bir senaryo yakalamış ve o kadar iyi işlemiş ki takdir etmemek gerçekten çok zor. 3 idiots, Rang de basanti gibi filmlerine övgü dolu sözler sarfetmişken belkide en iyi filmi olan Yerdeki Yıldızları izlememek gerçekten büyük kayıp olacaktı. Film bitti ve uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir film hatırlamadığımı farkettim. Faşist bir lider olup bu filmi her insanoğluna "zorla" izlettirmekte aklımdan geçmedi değil.

Amir Khan'a bir parantez açmak istiyorum, eğitim sistemine vurgu yapan filmerinin arkasında içinde ki büyük çocuk sevgisini keşfettim. UNİCEF'in çocuk elçisi olarak hala görev yaptığını öğrendiğimde ise ayrı bir gurur duydum. 9,5 / 10
9


default avatar
(340) -
Bu film için fazla sölenecek bir şey olacağını zannetmiyorum. Film Tam bir sinema harikası. Bu güne kadar bu filmi nasıl atladım die kendime kızıyorum. Küçük oyuncu Darsheel Saary ı seyrekmek ayrı bir keyif sanki bu afacan yılllar boyu filmlerde oynamış. Ekleyeceğim bir bir notda seyrederken gözyaşlarınıza hakim olun. yadayanınızda ne olur ne olmaz diye mendil bulundurun.
10


avatar
(118) -
bir kac filmini izledikten sonra, Yönetmen ve Oyuncu olarak çok başırılı olduğunu söylebilirim: Aamir Khan Hıhı. Keza bu filminde istenilen duygu başırılı bir şekilde yansıtılmış.
9


Yorumlar (142)
avatar
(2674) -
Bol aksiyonlu, vurdulu kırdılı, insanı hayal alemlerine sürükleyen, pahalı prodüksiyonlu, bilgisayar mucizesi görsel efektlerle dolu filmlerden sıkıldıysanız ve değişik bir şeyler arıyorsanız eğer; bu film tam size göre. Sımsıcak, gerçekçi ve bir o kadar da mütevazı bir insanlık hikayesi..
8


avatar
(70) -
En duygusuz adamın bile gözlerinden yaşları söker çıkarır bu film. Az önce tekrar izledim. 10. izleyişim falan ama bir kere bile ağlamadığım olmadı. Mutlaka izleyin...
10


default avatar
(159) -
harika bir konu ve anlatım. süresi aşırı uzun tutulmuş tek eksisi de bu zaten. izlenmesi gereken bir yapım
7


avatar
(70) -
"Film izlerken asla ağlamam" diyenleri bile ağlatan bir film. Hele ki eğer sorunlu bir çocukluk geçirdiyseniz filmde kendinizi bulabilirsiniz.
Filmlerde dizilerde çok dramatik sahnelerde göz yaşı dökebilirim ama ilk kez bu filmde hıçkırarak ağladım.
Mutlaka izleyin.
10


default avatar
(14) -
film gerçekten çok kaliteli, ilk yarı biraz yavaş seyrediyor , çocuğun oyunculuğu süper . 2. yarı duygu seli yaşıyorsunuz.


avatar
(366) -
Aamir Khan'ın sevdiğim en güzel filmden bir tanesi -her filmi güzel gerçi- izlerken yer yer duygulanıyor insan anlatımı çok güzel bir öğretmen nasıl olunur ders veriyor resmen çocuk oyuncu da iyi iş çıkarmış.
9


default avatar
(1082) -
Amir khan sen göktaşı gibi dünyaya düşmüş biri gibisin... Oyunculuğun başka seviye, verdiğin toplumsal mesajlarla tek başına mücadele veriyor gibi duruyorsun..Filmi izlerken ufaklıktan nefret ettim, ne kadar moral bozucu, bir tarafta ailede başarılı birisi, diğer t farafta tam tersi gerizekalı diyebileceğimiz cinsten bir velet.. Gerçek hayatta araban bozulur usta vardır, arabanın sesinden anlar, doktor vardır, hastaya bir bakar veya tetkikleri inceler incelemerz teşhisi bulur, öğretmenler de bu ya çok az yada hiç yok gibi..Bir tek üniversitelerin eğitim bölümlerini okuyan arkadşlar ikinci birdal yan eğitim almaları gerekir diye düşünüyorum naçizane..Dikkatli kişi her zaman bir yerde kusuru veya hatayı bulabilir..Eğitimci arkadaşlar mutlak izlesin bu filmi..
9


avatar
(6203) -
Aamir Khan'nın bir çocuğun dünyasını ve hayata bakış açısını çok iyi gözlemlemiş ve aktarmış.Film başlarda sabır sınırlarını oldukça zorlayan fakat sonlara doğru çocuğun hayata dönüşünü çok başarılı işlendiğinden izlemeye değer bulduğum filmdir.Hepsinden önemlisi DİSLEKSİ'yı konu aldığı için tüm öğretmenlere ve öğrencilere kesinlikle izletilmeli. Eğer filmi gereğinden fazla uzun yapılmasaydı daha başarılı bulacaktım...
8


default avatar
(249) -
ilk 50 dk anca dayandım fakat sonra toparladı film kendini
6


avatar
(274) -
Filmin uzun süresi biraz sıkabilir ancak verdiği mesaj çok güzeldi, iyi seyirler Gülücük
7


avatar
(418) -
Yani Aamir Khan hakkında ne söylesek, ne yazsak boş. Yine mükemmel bir yapım. Adam öyle eğitici, öğretici filmler yapıyor ki, hepsi ders niteliğinde. Her ailenin çocuğuyla bu filmi izlemesi lazım. Her filminde insanlara bir şeyler veriyor, düşündürüyor, kendimizi sorgulamamızı sağlıyor.
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(9) -
Ishaan rolündeki çocuk bir harika. Film boyunca içime sokasım geldi çocuğu. Öğretmenlere ve ailelere ders niteliğinde bir yapım.
9


avatar
(511) -
Her izlendiğinde ağlatan film.
8


default avatar
(4) -
..bütün ebeveynler..öğretmenler..eğitimciler..izlemesi lazım..milyon dolarlarla yapılan birçok film..sadece zaman geçirmek için..bir araç olmaktan öteye..birşey değildir..ama bu film..hayatta..İZ BIRAKAN.. birkaç filmlerdendir..abartısız..mübalağasız...herkes izlemeli...


avatar
(998) -
izleyin, izletin, ailecek izleyin
çocuğunuzun izlemesi önemli ama özellikle anne baba olarak siz izleyin
ve arşivleyin mutlaka 9 / 10
9


avatar
(1223) -
Filimin özetini yazan arkadaş öyle bir özet yazmış ki bi an filmlerimi karıştırdım diye kendimden şüphe etttim
9


avatar
(1418) -
5 yıl önce yazdığım yorum...

Aamir Khan sadece Hindistan’ın değil tüm dünyanın saygı duyduğu bir sanatçı olmayı hak ediyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptığı bu muhteşem filmde bir resim öğretmenini canlandıran Khan yine bizleri büyülemeyi başaran filmde, ilköğretim çağındaki çocukların duygularına eğiliyor ve eğitim sistemini eğitici şekilde eleştiriyor.


Süresinin 2 saat 45 dakika olduğuna bakmayın. Su içmek için bile filme ara veremedim. İlk andan itibaren sonuna kadar film hiç sıkmadı. Aralara serpiştirilen güzel şarkılarla süslenen filmi tüm sinemaseverlere tavsiye ederim.

8 yaşındaki Ishaan yaşıtlarına göre okulda başarısız olan ve sürekli şikayet edilen bir çocuktur. Üçüncü sınıfta olmasına rağmen okuma ve yazmayı öğrenemez. Yılın ortasında ailesi onu yatılı özel bir okula gönderir.

Ishaan bu okulda da aynı problemleri yaşarken , okula yeni bir resim öğretmeninin gelişi ile hayatı değişir. Ram Shankar isimli bu öğretmen Ishaan’ın sorunun derinine iner ve ona farklı şekilde yaklaşır.


Aamir Khan filmin 72. dakikasında sınıfa öyle bir giriş yapıyor ki …O andan sonra da bizleri büyülüyor. Hepimize verdiği mesajlar, ezberci sistemi eleştirmesi ( 3 idiots filmindeki gibi) , merhameti ve sevgiyi ön planda tutması çok hoşuma gitti. Ayakta alkışlanacak bir film olmuş. Çocuk oyuncu Darsheel Safari de muhteşem bir oyunculuk sergileyerek başrolün hakkını vermiş.

Başyapıt...
10


default avatar
(12) -
Yine büyük hevesle oturup büyük hayal kırıklığıyla kalktığım bir hint filmi daha...
Konu gereksiz uzatılmış.
5


default avatar
(1) -
Fazla söze ne hacet. Çok güzel bir film.
10


default avatar
(3) -
Sanırım hayatımda izlediğim en iyi yapımlardan bi' tanesi. Fakat bunun için gelmedim, filmi izleyeli de bayağı uzun zaman oldu; filmin süre zarfın içersinde 10 ya da daha fazla Türkçe ile aynı anlama gelen kelime saymıştım. Dost, Dünya, Kabiliyet hatırladıklarımdan bazıları. (Hayatında ilk defa bir Hint filmi izleyen birisi.)
10


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 7 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film