Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(36) -
Çetin tekindorun en son ulak filmini seyrettim diğer filmlerine göre itici bir film fantastik öğeler içeren biraz korku unsuru barındıran karışık bir film biraz fantastik biraz korku ve karman çorman ortaya çorba bir film Çetin tekindorun izleyip te beğenmediğim ender filmlerinden birisi
6


avatar
(817) -
İçinde iyi oyuncular olan film.

Ulak böyle bir film. Yetkin Dikinciler, Çetin Tekindor çok iyi oynamışlar. Bazı replikler olmamış ama. Ne deniyor, "fazla tiyatral kaçmış" mı? Öyle bir şeyler olmuş. Film bir şekilde izletiyor kendisini. Ama film boyunca anlatılan hikayenin aslında o kadar da önemli olmadığını anlıyoruz. Ben o kitabın asıl hikayesini izlemek isterdim.

Çağan Irmak'ın filmografisinde orta sıralarda yerini alacak bir film. 3-4 puanlık bir film olduğunu düşünmüyorum ama "izlemesen de olur" filmlerinden olduğunu söyleyebilirim.
6


avatar
(71) -
Türk sinemasında değişik bir konuydu..İzlenebilir.
8


avatar
(139) -
filmin tek beğendiğim yanı, sahne dekorunun ve kıyafet seçiminin iyi yapılması; onun dışında tamamı tıraş.
4


avatar
(213) -
Türk sinemasında pek de alışık olmadığımız bir film Ulak... Masalsı anlatımı ve büyüleyici görselliğiyle bir yerli yapım izlemek için iyi bir seçim... Çetin Tekindor'un oyunculuğu ve çocuk karakterler harika...


avatar
(211) -
Çağan Irmak'ın en iyi filmidir bence. Yaz yönet kur. Tamamı ile başka bir evren yer zaman belli değil ve adam peygamberini ortaya çıkarıyor. İlk izlediğimde aklımdan geçenler bunlardı hala değişmedi.
6

Cevaplar (1)
avatar
(244) -
Aynen katılıyorum adamın en iyi filmi gerçi diğer filmlerinide sve seve izliyorum ama ulak'ın yeri bende başka


0
| Bildir


avatar
(96) -
Çetin Tekindor filmi sırtlayıp götürmüş resmen,oyunculuğu tek kelimeyle mükemmel! Saygılar


avatar
(1684) -
Oyunculuklar şahane, hikaye masal tadında olsada ilginç, anlamsız ve üzerine bağlanmayan bir son. Sanat açısından iyi olsada sinema zevki açısından nahoş bir film.
3


avatar
(268) -
Çok tatlı, mistik bir havayı içine çok profesyonelce almış bambaşka bir çalışma gerçekten. Artık hangi dönemi anlatıyor bilemiyorum, fakat kostümler, dialoglar, damla damla gözyaşı ve her coğrafyada insanoğlunun işittiği davet... Netice hazin ama herkes için değil, yine iyiler kazanacak.

Özel bir hikayeyi masalsı bir tatla o kadar güzel anlatmış ki filmin sonunda bu güzel çalışmayı kim düşünmüşse helal olsun diyorsunuz. Bu arada o kostümler içerisinde bir kez daha anlıyorsunuz ki Doğu'nun kıyafetleri hakikaten bize çok yakışıyor. Gözlerine çektikleri sürmelerden anlıyorsunuz, o sürme bizi çok yakışıklı hale getiriyor.
8


avatar
(33) -
Türk Filmleri içinde izlemesi gereken şiddetle tavsiye ettiğim filmler arasındadır.
8


avatar
(48) -
Sadece şunu söylemek isterim sonunda çocuklara adandığı söylenen bu filmde geçen konuşmalar hiçbir çocuğa izletilemiyecek derecede ağır küfür içeriyor.. Saygılar
1


avatar
(382) -
tek kelime ile harika bir film , herkesin izlemesi gerek
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film