Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(58) -
Filmde mantıksal tutarsızlıklar var. Sıradan bir senaryoyu değişik göstermek için gizem katılmış. Bence on üzerinden 3 bile çok.
3


avatar
(164) -
seyirciyi şaşırtmak için saçmalamışlar, çok saçma bir film, sadece gittikleri mekanlar güzel, oralarda geçen belgesel seyredin daha iyi.
4


default avatar
(1) -
neden beklemeye alındı acaba


Yorumlar (38)
avatar
(4238) -
Başlar başlamaz maceranın ve bilinmez girdabın içinde sürüklenecekmişsiniz hissî veriyor. Her şey sıradan ve heyecansız başlasa da zaman geçtikçe iyi bir aksiyona ve heyecana şahit oluyorsunuz. Fikir güzel olsa da çok şaşırtıcı şeyler yok fakat bir şekilde sıkılmadan izlettiriyor.
6


avatar
(8404) -
Herkesin söylediği gibi, manzaralar harika sırf bunun için bile izlenir. Milla hatun her zaman olduğu gibi taş Gülücük Çok gerilim ya da şaşırtma yaşamadım filmde ama izlemesi keyifliydi. Tavsiye ederim.


avatar
(86) -
Yapılan yorumlara aldanmayım bence. Güzel bir senaryo bence tebrik etmek lazım. Gizem ve gerilim sevenler kanımca severler. Sonuç olarak manzaralı ve güzel bir film olmuş.

Saygılarımla.
8

Cevaplar (1)
default avatar
(127) -
Aynen katılıyorum. Tv'de ne zaman denk gelsem takılırım bu filme.
Sırf Milla için bile izlenir.
8


1
| Bildir


default avatar
(1723) -
Hawai görüntüleri eşliğinde sakız gibi uzatılan , bir konu çerçevesinde oynanan ve sonu tahmin edilebilen çok ta gerilim yaratmayan vasat bir film ...
5


avatar
(203) -
doğal sahneler için bile izlenebilir.Fena değil ...
7


avatar
(566) -
Film başlangıçta görselliğiyle önplanda...Akabinde izleyiciye katil çift kim sorusunu sorduracak ipuçları sunuyor...İzlemeyenler için söyleyeyim:kafa yormadan izleyin,doğal güzelliklerle ilgilenin Çok Mutlu Son yarım saati gerçkekten ilginç olmuş...Film için iyi ya da kötü bir yorum yapamayacağım ama özgün olduğu kesin...
6


default avatar
(1457) -
Filmin konusundan hiç bahsetmeyeceğim çünkü bahsedersem izleyicinin izleme ruhu kalmaz. Bir tür gerilim diyelim. Ama konunun ve alanın meraklıları görecektir ki tespiti hiç de zor değil. Hatta biraz da sahte bir tavırla ortaya koyulmuş. Ama her şekilde Hawaii görüntüleri mükemmel. Sırf bu görüntüler için bile izlenebilir bir yapım ama daha ötesi kesinlikle yok. Buna şüpheniz olmasın. Filmin başı daha enteresan. Ortası laf olsun diye çekilmiş. Sonu da ilginç bitiyor. Ama tahmini cidden kolay. 2+2 dört etmezse ne eder diye düşünün hemen bulacaksınız. Vasat ama bir defa izlenir diyelim incelememize geçelim.

Yönetmen David Twohy. Biz kendisini daha ziyade Riddick serisinden tanıyoruz. Para kazanmayı iyi bilen isimlerden birisi. Ben şahsen özel değer vermiyorum. Başroldeki Steve Zahn bence yeteneksiz bir isim. Onlarca filmde oynamasına rağmen o sahte tavırlarında en ufak bir değişim olmadı. Kimisinde olmadı mı olmuyor işte. Bahsettiğime uygun olarak kariyeri de şu sıralar diplemek üzere. Timothy Oliphant'ı ise daha iyi buldum. Nispeten iyiydi. Milla Jovovich'i hiçbir zaman bir oyuncu olarak görmedim zaten şimdiye kadar. Bu filmde de başarısızdı. Ama güzelliğiyle büyüleyen Kiele Sanchez'i kesinlikle bir kenara ayırıyorum. Dizilerle yoluna giden oyuncu bu filmde gerçekten göze çarpıyordu.

Altyazı profesyonel ellerden zaten. Değerlendirilecek bir şey yok. Çok başarılı. Bir defa izleyin sonra unutun gitsin derim en fazla. Daha fazlasını etmiyor film. Saygılarımla...
4


avatar
(820) -
Milla için izlenebilir. Çok tatlı beee. Belinde silahlar üstünde o kıyafetler varken (resident evil serisinde) bu kadar tatlı değildi. Birde bu filmde izleyin derim Gülücük
7


default avatar
(44) -
şaşırtı özelliklerin ön planda olduğu ve saşırınca saçma olmuş dediğin ama yinede çok sıkılmadığın gizem macera tarzı bir filmdi.sırf adadaki güzellikleri görmek için de izlenebilir Hehehehe
7


avatar
(2066) -
Saçma, hoş ve boş film.


avatar
(649) -
Yapımcılar zaten seyirciyi şaşırtma amaçlı sahneler koymuş filme. Benim için çok şaşırtıcı bir final olmadı. Yalnız sırt ne olacak merakıyla izlettiyor film kendini.
5


default avatar
(14) -
milla nın hatrına 4 puan..
4


avatar
(287) -
Farklı olalım derken saçma olmuşlar. Filmde o kadar çok mantık hatası ve saçmalık var ki, bittiğinde harcadığınız zamana acıyorsunuz.


avatar
(48) -
Birçok kötü film seyrettim ama bu şekilde seyirciye gerizekalı muamelesi yapan filmle karşılaşmamıştım..
Ne izleyin nede izlemeyi düşünün.. Saygılar
1


avatar
(164) -
seyirciyi şaşırtmak için saçmalamışlar, çok saçma bir film, sadece gittikleri mekanlar güzel, oralarda geçen belgesel seyredin daha iyi.
4


avatar
(70) -
filmden fazla bir şey beklemeyin derim. ama yinede izlenebilecekler arasında bir film.
6


avatar
(440) -
Altyazı ve senkron için emeği geçen herkesin ellerine sağlık walla böle kötü bi film için dahi böylesine emek harcamışsınız.
2


default avatar
(1) -
Merhaba buradaki altyazıların hiç biri uyuşmadı nasıl düzeltebilirim.
Avi dosyyası. Uzunluk 1.33.10 dk.


avatar
(284) -
Beklediğimden çok hızlı geldi NeDiVX için alt yazı.. Teşekkürler emek verenlere..
6


default avatar
(6) -
A Perfect Getaway.2009.R5.Xvid {1337x}-Noir sürümüne uygun altyazi bulamadıgım için izleyemiyorum,bu sürüme uygun senkron yapacak arkadas var mı


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film