Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(12) -
Diziyi yeni bitirdim. Görsel efektler yetersiz olsada çok sürükleyici bir konusu var. Kesinlikle insanı sıkmıyor. Stargate serisini izlemiş biri olarak stargate ile hiçbir bağlantısı yok...
8


avatar
(26) -
amanda tapping hayranı ve bilim kurgu severlerin mutlaka izlemesi gereken bir dizi.


default avatar
(4) -
cok basarili bir dizi, severek ve merakla izliyorum emegi gecenlere tesekkurler...
10


avatar
(138) -
Her bölümü sabırsızlıkla beklenen bir dizi.Hemen hemen her bölümde değişik bir yaratık görüyoruz
9


avatar
(50) -
Fantastik bilim-kurgu adına çok başarılı bir dizi
bu kadar az ilgi görmesi ilginç...
altyazı 6gün sonra geliyor ,yinede çeviren arkadaşa teşekkürler.
8


avatar
(359) -
Sanctuary, Amerika Kanada ortak yapımı fantastik bir bilimkurgu dizisidir. Bilimkurgu üzerine yayın yapan SyFy kanalında yayınlanır.

Sanctuary Türkçe'de sığınak anlamına geliyor. Dizide ki yeri ise bir takım anormal yaratıkların hapsedildiği yerler olarak gösteriliyor. Dünya'nın her ülkesinde şato büyüklüğünde bu sığınaklardan bulunuyor. Bu sığınakların kurucusu olan Gregory Magnus'un 157 yaşında ki kızı Dr Helen Magnus ise dünyada ki tüm sığınakların en yetkili kişisi durumunda. Helen'ın görevi ekibiyle birlikte hareket ederek çevreye zarar veren anormalleri yakalayıp bu sığınaklara hapsetmek ve insanlarla anormallerin barış içinde yaşamalarını sağlamaktır.

Dizinin ilk sezonu 20'şer dakikadan 8 bölüm olarak internetten yayınlanmıştır. Gördüğü ilgi üzerine SyFy kanalı tarafından 2. sezonu ile televizyon ekranlarına taşınmıştır.

Sanctuary, 2009 yılında özel efekt dalında Emmy'e aday gösterilmiştir. Bu dalda Emmy ödülünü kazanamamasına rağmen Kanada tarafından Gemini Ödülü'ne aynı dalda layık gösterilmiştir.


avatar
(10) -
Uzun zamandır izlediğim en dinamik, kendini yenileyen, yerinde kara mizah, yerinde dramatik 3D'yi başarıyla kullanmış, senaryosu çok güzel bir dizi. Tüm bölümlerini bir solukta izledim ve sci-fi tutkunlarına hararetle tavsiye ederim.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film