Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(360) -
Sürprizbozan: Göster

M. Night Shyamalan bu filme yönetmen olarak seçilince hayal kırıklığına uğramıştım. Açıkçası son dönemde yaptığı işleri beğenmiyorum. 6. His filmi kariyerinin zirvesi olarak kalmaya devam edecek gibi duruyor. fazla istekli olmasamda animasyonunu beğendiğim için Sinemada yerimi ayırdım. Baştan sona birbirinden kopuk ve ne yaptığı belli omayan bir kurgu vardı. Derinlemesine işlenecek konulardan uzak kalmış çoğu sahne. Bu kadar daldan dala atlanılacağına Avatar'ın kendini bulma öyküsü işlense sanki daha iyi olacaktı. Sonuçta beklentimin çok uzağında bir filmdi. Açıkçası verdiğim paraya yazık oldu.
4


avatar
(70) -
özetlemem gerekirse;
kesinlikle animeyi izleyen filmi izlemesin. Yoksa benim gibi ilk 10 dk dan sonra kapatır Gülücük


avatar
(543) -
Duyduğum habere göre filmin devamı çekilecek ama emin olduğum birşey var, bu eziyet benim tarafımdan bir daha çekilmeyecek.
1


Yorumlar (65)
default avatar
(104) -
Çizgi dizinin ilk bölümünü seyrettim.Sanırım,Shyamalan,filminde,15 yaşından büyüklere ve hatta yetişkinlere de hitap edebilen mistizm ağırlıklı bir öykü anlatmak istemiş ama öykü sığ kalmış.Çizgi filmdeki karakterleri tatmin edici derecede oynayabilecek yeteneğe sahip oyuncu bulmanın neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum.Puanım görsel efektler için.
7


avatar
(391) -
Sinemada izlemiştim tabi üzerinden 8 yıl geçti. Müthiş bir film olabilirdi ama malesef izleyici kitlesi sanki doğrudan çocuklarmış gibi yapmışlar. O sebeple pek beğenilmediğini düşünüyorum. Efekt konusunda cömert davranmışlar; sinemanın olanaklarını güzel kullanmışlar. Bu yönüyle güzel bir görsel şovdu.
Bana göre tek kusuru işlenişinin biraz çocukvâri olması. Uzun bir animeyi tabiki de uzun metrajlı filme uyarlamak oldukça zordur ve kaş yapayım derken göz çıkarma riski de yüksektir. Yine de yiğidi öldür hakkını yeme demişler Gülücük
Güzel bir remake beklerim ben. Umarım tekrar el atarlar bu filme.
7


avatar
(156) -
Bu seri film olarak sil baştan tekrar yapılmalı. Görsel efekt ve müzikler hatırına 1 puan.
1


avatar
(8404) -
Animeyi izleyen bunu mümkün değil beğenmez! Avatar anime haliyle o kadar tatlıydı ki insan ister istemez o tarz bir film bekliyor. Film çok kötü değil belki ama animenin çok gerisinde... Beğenilmemesi normal bence.


avatar
(10) -
Tek bir sorum var? Dizide ateş bükücüler kendileri ateş üretebilirken, filmde neden sadece Iroh Baba Gülücük yapabiliyor da herkes "Aaa kendi ateş yaktı? Kaçın Allah Allah" deyip duruyor. Bir de gittim sinemada seyrettim bu filmi ve hayatımda ilk defa bir filme verdğim para için pişman olduam. Rezillik. Biz hep Aang'i böyle neşeli cana yakın bilirdik. Adamın duruşunda bile bir komiklik vardı. Bu seçtikleri eleman artık yönetmene mi kızdı "Sizin bükeceğiniz suyun da havanın da" diyip trip mi attı nedir, sürekli öfkeli filmin bir kaç yerinde güldü herif ya. Bir de cast seçerken yeteneğini fark etmişler. Hangi yetenek? Yetenek ne arar la bazarda? Adam bildiğin kollarını sağ sol yapıyor iki atlayıp zıplıyor hop hava büktüm. 
Ateş bükücülere gelince, filmde şu mantık vardı. Hava bükücüler ortamdaki havayı kullanıyor, su bükücüler ve toprak bükücüler keza aynı şekilde. Yönetmen demiş ki, neden bizde ateşi ortamdakinden kullandırmıyoruz? Ya kardeşim. Diziyi hatırlayan bilir. Aang'in ilk ateş bükme deneyiminde Üstad Jing Jong "Ateş canlıdır, ateş bükücülerin bedeninden gelen güçtür" diye tanımlar. Demek ki bu ateş bükücülerin hepsi zombi. Gülücük

Diyeceğim şudur ki; sırf parasını verdiğim için sonuna kadar izlemek zorunda kaldığımı bir film. Puana gelirsek koca bir SIFIR. Arşiv yapmak isteyip de bu filmi indireyim bulunsun diyenlere şunu söylüyorum. 100 MB sürüm bulsanız bile indirmeyin. Hele hele diziyi seyreden biri iseniz. 


default avatar
(136) -
çizgi filminin hayranı olarak filmin rezalet olduğunu çok rahat söyleyebilirim.eh shyamalan bu nasıl başrol seçimi bu nasıl diyaloglar.bence çizgi filminin en önemli özelliklerinden biri karekterlerin komikde olması fakat filme bunu hiç yansıtamamışlar hikaye zırt pırt atlayıp duruyor.ırkçılık yapmak gibi olmasında shyamalan doldurmuş hintlileri nolamaz nayır


avatar
(95) -
Çizgi dizisi 10 basar buna


avatar
(20) -
Anime serisinin hayranı olduğum için sinemada seyretttiğim ama son derece pişman olduğum film. Filmi bambaşka bir ad altında yayınlasalar belki bu kadar tepki göstermezdim ama Avatar: The Last Airbender Book 1 adıyla çıkan bir filmde bu kadar saçmalanmasını beklemiyordum. Ne karakterlerin kişilik özellikleri ne de hikayenin ana unsurları filmde yer alıyor. İzlediğiniz karakterler animedeki karakterlerden bambaşka bir kişiliğe sahip. Anime serisini sevenler için hiç tatmin edici bir film değildi.

Elim ancak 2 puana gidiyor. O da sırf müziklerinden.
2


avatar
(203) -
O kadar çok beklediğim ve filmin beklentimin içine bi okadar edilmiş film. Dizisini izlemeyen filme güzel demesin gitsin dizisini izlesin Beeee
1


default avatar
(17) -
Aksiyon: berbatgörsellik: lise müsameresini andırıyor casting: hiç sormayın, yönetmenin casting denen şeyden haberi yok. Sonuç: hava bükücü çizgi filmini sevenler, kesinlikle bu filmi seyredip çizgi filminden aldığınız zevkin içine etmeyin.


avatar
(272) -
bu kadar güze bir animeyi bu kadar kötü çekemezlerdi heralde....vasat kelimesi bile bu film için başarıdır....
2 vermemein tek nedeni james newton howard'ın olması....en azından filmin katlanılır tek tarafı müzikleriydi....
2


avatar
(244) -
Üzerinde çalışılsa efsane olabilecek bir malzemenin içine ancak böyle s..çılırdı.kusura bakmayın millet ama bu kadar güzel bir animasyon serinin filmi bu kadar kötü olmamalı.belki yönetmenden kaynaklı olabilir onu bunu bilmem ama resmen efsaneyi film anlamında batırmışlar


avatar
(933) -
Sürükleyici , sıkılmadan keyifle izledim fakat iç detaylara gelince malesef epey eksisi olan bir filmdi.Fragmanında görsellik gayet iyi gözükse de çok kötüydü , oyuncular deseniz saten aynı şekilde işleniş saten çok kötü olaylar arasında geçiş de keza öyle.3 Elementi aramaya çıkarlarken hop birden bire izleyenler anladı. Çok Mutlu Neyse genel olarak pc başında vaktinizi boşa harcamayın.

Saygılar Saygılar
3


avatar
(1818) -
Yorumların çoğu filmin gerçekliğini yansıtmamaktadır.

Evet, yorumları okuyup hatta verilen puan ortalamasına baktım ve filme olan önyargım arttı. Filmin çok saçma olmasını bekliyordum. Hata ! bu filmi kim kötülediyse bence o an aklında başka bir şey vardı. Film başından beri sürükleyici. Çok iyi bir yapım değil yani Avatar gibi değil ama emin olun en az 7 puanı hak edecek türden bir yapım. Efektler çok gerçekci. Bilim-kurgu ve fantastik ögelerin çok olması ve güzel yapılması bence filmin önemli başarıları arasında. Beklenmedik ölçüde film çok hoşuma gitti. Dövüş sahneleri için harcanan çaba yerinde olmuş. İzlemeyen varsa kesinlikle izlemeli. Tekrar söylüyorum film çok iyi değil ama en azından 7 puanı hak ediyor.

Not: Sanırım millet orijinaline sadık kalınmadığı için öfkeli. Haklı olabilirler ;ama yapılmış güzel bir filmi bu kadar da kötülemek haksızlık olur bence.
7


avatar
(200) -
efsane bir çizgi filmi ayaklar altına aldılar yazıklar olsun be size!! bu kadar kötü yapılmamalıydı bnce ama şunu söylemeliyim eğer animeyi izlemeseydim puanım 7 olurdu filme ama animeden sonra bu rezalet oldu!!
4


avatar
(453) -
vasat mı desem, felaket mi desem ne desem bilemedim...

yılların güzelim çizgi filmini ne hale getirmişler yow yow
4


avatar
(274) -
Tek kelime ile rezalet.
4


avatar
(498) -
o kadar kötü ki, anlatamam ne kadar kötü olduğunu... Artık Shyamalan'ın Sixth Sense ve Unbreakable filmlerini şansa yaptığına inanmaya başladım...
3


avatar
(140) -
Benim için belgesel tarzında bir filmdi, güzeldi, vasat bile değildi. Olaylar gelişe gelişe akarak gidiyor. Sıkılmassınız, ailenizle izleyebilirsiniz. Fantastik severler içinde güzel bir film. Narnia tarzı bir film olmuş.

10/8.5


avatar
(574) -
çok yavan. aksiyon sahnelerinde senkron oturmamış. Noah Ginger'in rölünü çok abartmışlar. Aang aslında neşeli bir çocuk olması gerkirken bu filmde güldüğünü neredeyse göremiyoruz. izlemek için, çizgi filmi çok daha makbul. Rolünun hakkını veren adam ise Dev Patel.

Fantastik filmeri seviyorsanız, yok abi ya aksiyon olsun gerisi beton diyorsanız buyrun. Ben pek tat alamadım.
5


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film