Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(401) -
Filmin özeti oldukça sulandırılmış; konuyu şaşalı anlatayım derken karmaşık bir hale sokmuş. Tipik politik dram; film suç dünyası içerisindeki çocukların durumunu vermeye çalışan bir çalışma. Sinema dili karmaşık olmuş; mafya filmleri bekleyenler için hayal kırıklığı olur.
6


default avatar
(52) -
çok içine çekmiyor diğer mafya filmleri gibi ...
4


default avatar
(30) -
o kadar da kötü değil izlenir.oyuncular profesyonel değil anladığım kadarıyla yine de izlenir.


avatar
(2066) -
Son derece sıkıldım. Konuyu darmadağın etmiş, anlatım bozuk, oyunculuk yok. 5.


default avatar
(1457) -
Gomorra bildik hikayenin vasat bir versiyonu oldu benim için. Çekimler ve hikaye anlatımı gayet zayıf bir film. Genel puanlarının aksine ben ciddi anlamda beğenmediğim gibi çok sıkıldım. Aynı şeyleri hem de heyecan yoksunu ve fazla realist bir şekilde tekrar izlemek bana heyecan vermediği gibi zaman kaybettiğimi ciddi anlamda hissettim. Oyunculuklar da gayet vasat olunca tam manasıyla hayal kırıklığına uğradığımı düşünüyorum. Oysa filmin konusundan çok etkilenmiş ve tarzım olduğunu düşünmüştüm. Belki ben anlayamamışımdır diyerek bir defa izlemeyi denemenizi yine de tavsiye ederim.

Gelelim kısa incelemesine...

Yönetmen Matteo Garrone. Az sayıda filmi var ve Gomorra onun adına izlediğim tek film. 2012 yapımı Reality isminde bir film çekti ama izlemeyi düşünmüyorum bu filmden sonra. Toni Servillo çok beğendiğim bir aktör. Bu filmle onu değerlendirmek doğru olmaz. Bu yıl onu birkaç filmle takip edebileceksiniz. Gianfelice Imparato zaten sinemayı kısa zamanda tüketti. Filmin ana karakterleri ama benim başarısız bulduğum iki isim olan Ciro ve Carmone de yollarına sıradan filmlerle devam ediyorlar.

Ben izlememenizden yanayım ama yine de siz bir deneyin. Saygılarımla...
2


default avatar
(2) -
2 CDlik HLS sürümünün Türkçe altyazı çalışması var mı acaba ?


default avatar
(141) -
dört gözle bekliyoruz 2 cd'lik verisyonunu


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film