Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(127) -
Filme başladıktan sonra bitirmeden kapatmamak gibi bir takıntım var.Bu rezalete saatlerce katlanmak zordu..Aşırı derecede saçma ve komik olmayan bir film.İzledikten sonra hemen sildim sakın yeltenmeyin ... Baygın
1


default avatar
(1) -
Gulmedim, gulemedim, seth rogen'in oynadigi hic bir filme. Kendisinin iyi bir komedi yeteneginden ziyade iyi bir torpili oldugunu dusunuyorum. Nerde eski hollywood komedileri demeden edemiyor insan. Altyazi icin emek veren arkadaslara tesekkurler.


default avatar
(13) -
ilk yarım saat zor dayandım ve anında pc'imden sildim..
1


Yorumlar (33)
avatar
(4238) -
İzleyenler bilir Seth Rogen filmleri hemen hemen bu kıvamda olur. Basitçe ancak baya geyik bir film. Espriler zaman zaman güldürüyor ve eğlendiriyor. Son sahnedeki uçukluğu saymazsak belli bir kalitesi var. Yorgunluğu alıp kafa dağıtacak cinsten.
6


avatar
(157) -
Absürd komedi sevmeme rağmen, espriler çok bayat geldi. Başlarda ve sonlardaki birkaç sahne dışında gülmedim açıkçası. Yine de bu türü seven bir izleyiciyseniz bir şans verebilirsiniz. İyi seyirler.
5


avatar
(168) -
Mutlaka izlenmesi gereken komedi filmlerinden birisi. Seth Rogen ve James Franco ikilisi biraraya gelince muhteşem bir iş çıkmış ortaya. Eğlenmek için birebir.
8


avatar
(614) -
İzlediğim en başarılı yabancı komedilerden biri. Senaryosu apayrı bir kafayla yazılmış. Çok güldüm.


avatar
(8404) -
Bugun hep bu tarz filmler izledim hatta kimisi tekrardı ve hep keyif aldım. Filmin tarzı absürd komedi o yüzden benzerlerini seviyorsanız bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum. İyi seyirler olsun.


default avatar
(90) -
Bu filme yüksek not veren ve yorum yapan arkadaşlara teessüf ediyorum. Sayenizde hayatımın en kötü 2 saatini geçirmiş oldum.
1


avatar
(258) -
Superbad, this is the end , 21 jump street , your highness, tropic thunder filmlerini sevdiyseniz bu filmide seversiniz. Ç0ünkü o kadar saçma(diğerleri gibi ) ki bi yerden sonra bu saçmalık sizin bütün sıkıntılarınızı unutturup içine çekiyor. Cidden komedi bakımından harika bir film. Sonlarına doğru zirve yapıyor film. Bu kadar iyi film ama niye 7 puan verdim. Tek nedeni zaten filmden sadece eğlence alıyorsam maximum 7 veririm. Bu filmde sadece eğlendirmeyi amaçladığı için 7 verdim.
7


default avatar
(14) -
Seth Rogen senaryoda, film az çok "ot" üstünde dönüyor. Bazı arkadaşlar hâlâ filme saçma diyebiliyorlar. Zaten böyle bir filme çok büyük bir beklentiyle başlamak gereksiz.

Film can sıkıntısında izlenebilecek türde , dediğim gibi büyük beklenti içine girmezseniz zevk alırsınız.
7


avatar
(322) -
cok komik eglenceli bir film
7


default avatar
(51) -
filmi çekerken de kafaları iyiymiş heralde yoksa düzgün kafayla insan ne kadar saçmalasa bu kadar rezil bişey ortaya çıkmazdı heralde, kesinlikle önermiyorum
3


avatar
(341) -
guzel bir film, ozellikle sacma sapan dialoglar beni guldurdu.
8


default avatar
(327) -
Bir kaç sahnesinde gerçekten kahkahalara boğuldum. Oyunculuklar, seçilmiş karakterler, saçma sapan konusuyla bence izlenebilecek bir film. İyi seyirler...
6


avatar
(336) -
Güzel film fakat gereğinden fazla uzun son 10-15 dakikası çok sıkıldım fakat filmde kahkaha atarak güldüğüm sahneler de var ki ben genelde komedi filmlerine kahkaha atarak gülen biri değilim.
6


avatar
(27) -
Ancak kafa iyiyken cekilebilecek bir film, aksi halde fazla zevk alamayabilirsiniz Gülücük
6


avatar
(23) -
Gerçekten çok güldüğüm birkaç sahne ya da replik oldu. Başka da söyleyecek bir şey bulamıyorum açıkçası.
5


avatar
(1239) -
Bence oldukça eglenceli bir filmdi. Canı sıkılan arkadaşlar için izlenebilecek bir film.

Altyazı için teşekkürler.Selametle Saygılar
7


avatar
(41) -
Kısaca söylemek gerekirse idare eder. Neutral
7


avatar
(1684) -
Konu adına 80`lerin absürd komedilerinden pek farkı olmayan bir film. O yıllarının komedilerini beğenmeyenler bunu nasıl beğeniyorlar anlamış değilim. Yine son zamanlarda esrar ve seks esprileri üzerine kurulmuş cıvık sıradan bir senaryoya sahip; iyi olan tek şey orjinal bir tipi canladıran Franko idi.
3


avatar
(127) -
Filme başladıktan sonra bitirmeden kapatmamak gibi bir takıntım var.Bu rezalete saatlerce katlanmak zordu..Aşırı derecede saçma ve komik olmayan bir film.İzledikten sonra hemen sildim sakın yeltenmeyin ... Baygın
1

Cevaplar (1)
default avatar
(90) -
Kardeşime tamamen katılıyorum. Hayatımda izlediğim en boktan filmdi diyorum başka da bişey demiyorum. 1/10 (0 olsa 0 verirdim)
1


1
| Bildir


avatar
(574) -
Seth Rogen in kaleminden çıkmış bi film. adını görünce filmi tahmin etmek zor değil.

bu arada kendisine katılıyorum, torbacıdan arkadaş olmaz. =) güzel film.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film