Giriş Kayıt

Cennet Ormanı (2006) Yorumlar


Tada, kimi wo aishiteru

Yorumlar (6)
avatar
(17) -
yıllar önce altyazı çevirisini bizzat yaptığım nefis film.. aklıma geldikçe oturup yeniden izliyorum.. bu gece yine izledim.. özellikle Aoi Miyazaki nefis bir oyunculuk sergiliyor hatta rol yapmıyor hikayeyi yaşıyor onlar nasıl duygusal konuşmalar öyle.. hissettiklerini anlatırken bütün üzüntüsü öküz gibi oturuyor içinize.. eğer uzakdoğu sinemasını seviyorsanız ama bu filmi henüz izlemediyseniz "hiçbir şey için geç değil" diyorum..
10


avatar
(4) -
Fotoğrafçılar özellikle izlemeli. Sahneleri izlerken fotoğrafçılık tadı alabiliyorsunuz. Film arşivimin en güzel yerlerinden birinde her zaman bulunacak.
9


avatar
(3699) -
Bu gün biraz romantik takılayım dedim. Iyi kide öyle yapmışım. Güzel filmdi gerçekten ve bu güne kadar niye seyretmemişim anlamadı. Bu günden itibaren japon filmlerine biraz ağırlık vermeye karar verdim. Bakalım neler çıkacak karşımıza. Izlemelisiniz, iyi seyirler.
7


default avatar
(155) -
Film 10 numaraydı.Özellikle Aoi Miyazaki oyunculuğu mükemmeldi.Romantik film severler kaçırmasın.Sonunda ağlamak garanti.... Çok Mutlu
10


avatar
(1684) -
Açıkcası romantik/aşk filmlerinden hiç hazzetmem; sırf bu yüzden 3 yıldır arşivimde ki bu filmi izlemeyi sürekli erteliyordum. Ama en sonunda dayanamayıp izledim ve bu zamana kadar ertelediğim için çok pişman oldum. Konu mükemmel, oyunculuklar mükemmel. Sahne çekimleri ise fotoğraf tadında. Tür olarak drama yazsa da filmin büyük bir bölümünde kahkahalarla güldük ki özellikle Shizuru`nun hafızalardan çıkmayacak cümleleri vardı. Saf aşk ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi, öyle ki izledikten sonra böyle bir şeye inanmıyor olsanız bile aşık olma isteği duyuyorsunuz içinizde. Bu filmi kaçırmayın...
8


avatar
(222) -
Çok hoş bir aşk ve dram filmi. Uzakdoğu sineması severler muhakkak izlemeli. Sonunda gözyaşı olsa da...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film