Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
default avatar
(41) -
Bu filmde kaç tane başrol var sizce ? Ben söyleyim birsürü var .ille de en büyük rol kimde derseniz filmin isminden de belli olacağı gibi Paris'te Filmin özeti biraz yanıltıcı olmuş. tek bir kişinin hikayesi anlatılmıyor bu filmde. Hasta adam, onun kız kardeşi sonra tarih profesörü , onun aşık olduğu öğrencisi pazar satıcıları hepsi de başrol gibi . filmin herhangi bir sahnesini açtığımızda ekranda öyle çok ayrıntı varki örneğin pazardan alışveriş sahnesinde sebzelerden tutunda satıcının yüzündeki anlamlı çizgilere kadar bir çok şey dikkatimi çekiyor. bu arada filmdeki figüranlardan biri francois cluzet varın siz düşünün oyunculuk seviyesini.
9


avatar
(446) -
İspanyol Pansiyonu filmleriyle gönlümü kazanmış olan favori yönetmenlerimden Cédric Klapisch'in elinden çıkmış bir film daha. Bu adamın film yapma tarzına bayılıyorum, aşırı doğal, nasıl desem tam da hayatın içinden. Şimdi sanatsal kavramlarla veya metaforlarla uğraşıp abidik gubidik, anlaşılmaz, karman çorman filmleri izleyip de kendileri de bişi anlamadığı halde hayranı oluyorlar, ama bu adamın filmleri böyle değil.

Bu filmde kendisinin de yaşadığı şehir olan Paris'i ele almış. Değişik Parisli insanların hikayeleri üzerinden gidiyor film. Müziklerini de ayrıca beğendim. Sıkılabilirsiniz, belki sevmeyebilirsiniz ama damakta bıraktığı tad harikadır. Eğer izlemediyseniz İspanyol Pansiyonu ile başlayın derim. Saygılar


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film