Giriş Kayıt
Yorumlar (267)
avatar
(8407) -
zombiler çok değişikti ilginçti genel itibariyle beğendim herkesin beğenmediği tipik sahneler olur ya bu filmde benimki de insanların duvarların orada beraber şarkı söylediği sahnelerde hani hep b.kunu çıkaracaksınız der gibi:)


avatar
(108) -
Böyle maceralı , savaş , bilimsel vb. filmleri pek sevmiyorum...Hele 'helikopter sahnesi'lerini görünce midem bulanıyor nedense...Bence film dediğin gizem,suç dram üçlüsünü bir arada buluduracak,temposu yavaş olacak (yüzüklerin efendisi istisna)
Açıkçası bu film de kötüydü..yani sevmediğim tarzın kötü bir temsilcisi...
Ayrıca , verilen sübliminallere de çok güldüm hahahahaha
Çocuk kandırıyorlar galiba...
5


avatar
(353) -
zombileri sevdiğim için 7 puan verdim.. hahahahaha onu haricinde ortalama bir film...vakit geçirmelik izlenir...klişelerden pek kurtulamamış...
7


avatar
(203) -
Ne varsa amerikalılarda var, dünyayı hep onlar kurtarıyo.Bu israilletilerde ne kadar yardım severmiş Gülücük tabiki anca filmlerde olur .....

Cevaplar (1)
avatar
(163) -
Adamlar 190 milyon dolar harcadıkları filmde napıcaklardı elin italyanına falan mı kurtartıcaklard dünyayı ?
Sürprizbozan: Göster
Ordan sadece fikir çıktı. Ama zaten gerçek olaylarda da fikir ya amerikadan ya japnyadan çıkıyor tuhaf olan bişey yok yani gayet gerçekçi. ben bugüne kadar bir grip salgınını falan türklerin yok ettiğini duymadım. kuş gribine çözüm türk hekimlerden geldi falan diye.
8


4
| Bildir


default avatar
(4) -
Büyük bir umutla izlemezseniz eğer film güzel. Değişik mesajlar içeriyor ve finali kötü.


avatar
(74) -
zombi filmlerini sevmeyen biri olarak bu beğendiğimi ifade etmeliyim
konusu itibariyle berbat olduğunu düşünsemde işleniş ve görsel olarak izleyiciyi tatmin edebiliyor filmimiz, ve neredeyse herkesin değindiği gibi israil odaklı mesajları gözden kaçmıyor
Tapıyorum kaanressam23 kardeşimizin yorumuna şapka çıkarıyorum Tapıyorum

gerilim, macera türünde hiç sıkılmadan 2 saat geçirebileceğiniz aksiyon ve siyasi mesajlarla dolu bi filmle karşı karşıyayız, iyi seyirler
7

Cevaplar (1)
avatar
(334) -
çok teşekkür ederim.. hürmet ve saygılar efendim..
5


3
| Bildir


avatar
(40) -
İster istemez insan filmlerde ve özellikle Walking Dead te gördüğü zombilerle kıyaslama yapıyor filmi izlerken. Açıkçası zombillerin davranışları abartı gelmedi bi şu duvarlara binalara tırmanma hikayesi düşündürdü o kadar. Brad Pitt iyi bir aktör kendini izlettiriyor. Bu arada eğer film haklıysa biz dünya ülkelerini çok farklı tanımışız Hehehehe


default avatar
(10) -
Zombiler iyi oynamış. hepsi bu. Brad pitt olmasa vizyon göremezdi.
6


avatar
(157) -
Sürprizbozan: Göster

klasik zombi hikayesi.kahraman amerikalı yine dünyayı kurtarır.izlemeye değcek bir film değil.vakit kaybı.
4


default avatar
(55) -
Güzel film kıtlığı çektiğim şu dönemde ilaç gibi geldi bana. Cici İsrail olayı tadını bozsa da kurgusu oyunculuğu ve aksiyonu hoşuma gitti. Felaket filmlerini sevenler kesinlikle izlesin derim.
8


default avatar
(19) -
Böyle tazı gibi koşan zombilerle ilk defa 2003 yılında "28 Gün Sonra" da karşılaşmıştık. Aradan bir yıl geçti Zack Snyder'ın "Ölülerin Şafağı" ortaya çıktı, 2007'de ise "Ben Efsaneyim"...
Bu filmlerde zombiler geleneksel zombi anlayışının aksine artık mezardan çıkmıyorlar ve oldukça hızlı hareket ediyorlardı. Çünkü çağın gereklerine uygun olarak zombi kavramı evrim geçirmişti. Mezardan çıkma unsuru yerine bilimsel bir gerekçeye dayandırılabilen virüs unsuru kullanıldı. Bu virüslerin ilki 2002 yapımı "Ölümcül Deney"deki T-Virüsü'ydü. Fakat buradaki zombiler "28 Gün Sonra"daki gibi atik değillerdi. Çünkü bu bir oluşum süreci, geleneksel ve modern zombinin ara formuydu.
"Dünya Savaşı Z " işte bu sürecin son örneği. Artık zombiler çok daha hızlılar ve hareket kabiliyetleri o kadar geniş ki hiçbir engel tanımıyorlar.
Bunun haricinde Brad Pitt'in filmdeki eşinin bir zebra kadar kuvvetli tekmesi ve daha elleyip koklamadan kelek ve sağlam kavunu anlayabilen zombiler dışında gayet başarılı bir yapım.
Eleştirilerin aksine oyunculuklar da çok iyi.
Birkaç günde devr-i alem yapıldı. Gezilmedik yer, görülmedik memleket bırakılmadı. Bunların içinde tek bir ülkeye başka nedenlerden ötürü takılıp kalmak ve bu durumu filme olumsuz bir eleştiri olarak yansıtmayı doğru bulmuyorum.
puanım 7
7


avatar
(86) -
Biraz abarıtlı, fazla israilci, insansız bir film.
6


default avatar
(2) -
Lüzumsuz , Filistin gerçeğine gerçekdışı bir yerden bakan , finalsiz bir film
1


default avatar
(78) -
a aa bu zombiler süper hızlıGülücük
8


avatar
(404) -
Zombi filmleri açısından devrim niteliğinde bir yenilik olmasa da öncekilerden farklı birçok argümanı barındıran iyi bir zombi filmi.

Film boyunca gerilim havası nitelikli bir şekilde canlı tutulmuş.

Ayrıca kür için bulunan teori basit ama son derece makul. Yani mantık çerçevesinde bir çözüm üretilmiş ki bu filmin inandırıcılığı bakımından çok önemli bir unsurdu.

İsrail olayı ise
Sürprizbozan: Göster


Sonuç itibariyle, seyredeğer güzel bir film, "türün" müdavimleri için hoşça vakit geçirmeye müsait bir yapım.

Keyifli seyirler...
7


default avatar
(7) -
7/10 izleniyor sıkmadan, güzel film..
7


default avatar
(11) -
Abartılı olsada bazı sahneler son derece iyi bir filmdi. Abartıdan kastım israil'in iyi niyetli bir topluluk olarak gösterilmesi Gülücük
10

Cevaplar (1)
avatar
(127) -
Bu saçma filme 10 vermek
3


1
| Bildir


avatar
(2066) -
Dünyayı kurtaran Amerikalı filmlerinden biri. Ne senaryoda hayır var, ne hikayede, zaten zombi filmi çekmek için bu kadar masrafa girmek için zombi olmak lazım! 28 Gün Sonra'nın bir taklidi. Filmin yarısında çıkıp gidebilirim, paramı da geri isterim.


avatar
(48) -
İsraille ilgili tüm eleştirilere katılmakla birlikte dikkatimi çeken bir noktayı paylaşmak istedim
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(43) -
Bazı aktörler yaşlanmaya başlayınca artık film kaliteli mi değil mi bakmadan balıklama atlıyorlar. Eski çizgilerini devam ettirmiyorlar. Robert de Niro ve Brad Pitt buna en güzel örnek sanırım. Dünya sinema tarihine geçmiş film ve karakterleri canlandıran bu isimler son zamanlarda çok vasat filmlerde oynayıp kalitelerini düşürüyorlar. Bana göre çoğu insan sırf Brad Pitt için izlemiştir bu filmi. Aşırı kötü değil ama maalesef iyi de değil. Hollywood'un İsrail propagandasına alışığız ama nedense burada daha da abartmışlar.
Dünyada en çok kan döken millet nedense burada çok insancıl ve kurtarıcı gösterilmiş. İnşallah Brad Pitt kalan sinema hayatında çok daha iyi yapımlarla karşımıza çıkar. 6
6


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film