Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(217) -
Hikaye, diyaloglar, oyunculuklar, görsel efektler, CGI vb. kısacası her şeyiyle oldukça kötü bir film. Gerçekten Wachowski kardeşlere yakışmayan bir film.
2


avatar
(1086) -
Gayet eğlenceli bir film...
Zaman zaman hızla akan görüntülerden arabaları seçmek oldukça zordu. Arabalarda sanki hiç fren yok, sürekli gaza basıp hopluyor zıplıyorlar.

53 numara Herbie'nin gelişmiş versiyonu gibi gördüm.
8


avatar
(1684) -
Film Amerikalıların efsane çizgi filmlerinden yanılmıyorsam ondan önce de çizgi romanından uyarlama bir film; izleyici yaşı itibariyle küçüklere daha çok hitap ediyor. Oldukça kötü bir hikaye, diyaloglar ve çekildiği yıla göre kötü animasyonlara sahip ama her daim artan aksiyon, kötü adamlar ve kazanma hırsına bağlı replikler minikleri etkileyecektir.
3


avatar
(19) -
ben beğendim güzel bir film olmuş efektler falan. filmdeki yarış arabalarıyla yapılanları izleyince cars filmindeki arabaların konuşabileceğine inanıyorum artık Gülücük


avatar
(14) -
Ellerinden Matrix gibi bir sinema şaheseri çıkmış olan Wachowski biraderlere bu filmi ben de yakıştıramadım açıkçası. Büyük beklentilere kapılarak hayal kırıklığına uğramamak gerek. Ne diyelim her zaman tutmuyor olmuyor demek ki.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film