Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(48) -
Maalesef olmamış .. girizgah çok iyiydi
Sürprizbozan: Göster
sonrasında bir ordan bir şurdan bir de burdan diyerek hiçbir şeye odaklanamayan savrulmuş bir film .. Gerçek hikayeden alıntı olması bile kurtaramamış maalesef .. Büyük hayalkırıklığı ..
4


avatar
(253) -
Bu film daha iyi olabilirmiş. Havada kalan bişeyler var ve belgesele kaçan yönüyle filmin sonundaki akılda kalan sorular hoş olmamış. İyi bir filmi yıllar sonra insan seyretmek ister ama bu o türden değil.
4


default avatar
(276) -
tadı damağınızda kekremsı tat bırakan fılm ıyı anlamda degıl kotu anlamda hep bir eksiklik var ben begenmedım
3


default avatar
(73) -
Çok beğenmedim. Sonunu başında tahmin edebilenler için biraz sıkıcı film. Çok iyi oyunculuk gerektiren sahnelerde mevcut olmadığı için Reese Witherspoon ve Allessandra Nivola'da çok kasmamış gibi. Faili meçhul bir cinayeti ağır ağır gereksiz uzatılan sahnelerle seyirciye aktaran bir film. 5/10
5


avatar
(1234) -
Biraz daha bir şeyler sunulabilirmiş ama bu haliyle de güzel. Bu tarz olaylar dünyanın her yerinde oluyor işte. Suçlu diye içerde yatanların belki yarısı suçsuz yere çile çekiyor. Bu arada Robert Johnson ayrıntısı gözümden kaçmadı. 7 puan.
7


default avatar
(1723) -
Gerçek olaylardan alıntı, faili meçhul cinayetlerden çok adaletin nasıl yanıltıldığını ve yönlendirildiğini anlatan yarı belgesel , mahkeme görüntüleri oldukça yoğun bir film . Film olarak bakarsak vasatı aşamaz...
5


avatar
(124) -
sürükleyici ve heyecanlı bir o kadar da dram....
8


default avatar
(17) -
gerçek hikayeden alınıp beyaz perdeye aktarılmış.Tavsiye ederim Allahım çocuklarımızla bizi sınamasın üzücü bir hikaye....
Sürprizbozan: Göster


avatar
(2674) -
--- Gerçek Kesit... Katili hala bulunamayan 3 çocuğun cinayeti ve sonrasında yaşananların anlatıldığı başarılı bir polisiye / suç filmi..


avatar
(811) -
Gerçek bir cinayet olayından alınan ve halen araştırmasının sürdüğü fail-i meçhul bir davanın filimi. Ancak çözülemediği ortada,iyi film.
5


avatar
(172) -
West Memphis Three -WM3 olarak Amerika'da meşhur olan, Johnny Depp'in de özgürlükleri için aktif rol aldığı, cinayet şüphelisi marjinal 3 genç hakkında sağlam bir film.

Gerçek ve sarsıcı bir hikayede Colin Firth gibi bir usta ve genel karakterlerinin dışındaki Reese Witherspoon ve Kevin Durand'ın başarılı performansları seyredilmeli kanaatimce..

Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(222) -
Üzücü ama güzel bir film. Allah kimseyi insanların insafına bırakmasın..
8


avatar
(8407) -
film harika... suç filmi sevenler kaçırmasın ama üzücü olan hikayenin gerçek olması,
Sürprizbozan: Göster


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film