Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(89) -
m1scofield arkadaşım bulduğun DvdSCR kopyası fake dir ,, daha nete düşmedi çünkü .. Bence de güzel bir filme benziyo oyuncu kadrosu da gayet başarılı
6


avatar
(200) -
Fantastik Filmler Seven Biri Olarak 10 Puan Aldı Benden
10


avatar
(360) -
resim

1981 yılında çevrilen orjinal versiyonunu daha iyi bulsamda. Yeniden çevrimi için kötü diyemeyeceğim. Daha iyi bir iş ortaya çıkartılabilirdi. Ama izlediğiniz zaman pişman olacağınız bir yapım değil.
Fransız yönetmen Louis Leterrier'ın izlediğim tüm filmlerinde bunu görüyorum aslında "The Incredible Hulk", "Transporter 2" ve "Danny The Dog " vizyonda yapım şirketlerini memnun eden ama bir şeyleri bence eksik bırakan yapımlardı. Karakterlerini film içerisinde iyi çizemediğini düşünüyorum. Bazı yönetmenler var ki filmin ana karakterini adeta parlatıyorlar (Nolan'ın Kara Şovalye filminde Joker (Heath Ledger) karakterini, Elia Kazan'ın Rıhtımlar üzerinde filminde Terry (Marlon Brando) karakterini öne çıkartması) Ama Leterrier sırtını teknolojiye fazla dayıyor. Titanların Savaşı konu olarak büyük bir olanaklar zinciri sunuyordu. Leterrier'in buna ne kattığını merak ediyorum. Bence hiç bir şey katmamış. Yine de vazgeçilemiyor 2012 yılında ki devam filminde de filmin yönetmeni olarak karşımıza çıkacak.

Mitolojik Efsanelere düşkünlüğüm sebebiyle notunu biraz arttırıyorum. Melek ama..

Ayrıca güzel çevirisi için sevgili batigol-7'ye teşekkürlerimi sunarım.
7


Yorumlar (73)
avatar
(462) -
Görsel efektler ve müzikleri dışında bir çok yönden vasatın üzerine çıkamamasına rağmen kendini sıkılmadan izlettirmeyi başarıyor. Ama sonuç olarak vasat film.
5


avatar
(169) -
Çok oldu izleyeli yorum yapmak bugüne nasip oldu. Tarzının iyi filmlerinden. İzlettiriyor kendisini. Mantıklı olmayan yerleri var tabiki. ama zaten herşeyi ile iyi olsa film bu puanları almazdı.

İzleyin ama arşiv konusunda emin değilim.
6


avatar
(9) -
İzlediğime pişman değilim ama çok da iyi bir film değil, beklentinizi düşük tutun
3


default avatar
(1082) -
Bu filmi, büyük olacağını düşündüğüm için mutlak yüksek bir umutla görmeye gittim!!! Destansı olacak!!! Bir Epic!!! Ne de olsa Yunan Mitolojisini içnde barında bir konuya sahipti..Filmin Yüzüklerin Efendisi gibi olacaktı. Sonuçta, adı kendisi gibi zaten Titansların Savaşı olduğunu ima ediyor. Ama yüksek sesle diyorum ki hadi oradan, bu gerçekten kötü bir senaryo ve muhtemelen bu yıl gördüğüm en kötü düzenlemeye sahip olmasının yanında bir de tarihe yazıklık edilmiştir..
5


avatar
(8408) -
İkinci film denk geldi tvde, onu izlerken ister istemez ilki de geliyor insanın aklına... Yunan mitolojisi filmlerini sevenler için kaçmaz bir seri, kadro kalitesi ve görsellik çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.


default avatar
(347) -
İzlemek daha yeni nasip oldu 7 yıl öncesi düşünülürse ne çok iyi ne çok kötü, çerezlik bir film olmuş...
7


avatar
(68) -
böyle bir filmin ımdb puanı düşük olması beni üzdü doğrusu.
10


default avatar
(10) -
mekanlar iyiyidi bence masalımsı bir hava katmıştı. ama yine de bir tv filminden öteye gidememiş..tahmin ettiğimden daha az skıcıydı..keşke yaratıklardı tanrılardı cinlerdi daha bir önem verselermiş..komik oyuncak gibi durmuşlar..vakit kaybı için izlenebilir..sonlarına doğru sıkıldım..quest ve fellowship tarafı iyiyidi ne zaman sona erdi sıkıldım..bir an mitoloji dersi aldığım zamanlara gittim en sevdiğim dersti belki ondan fazla acımasız olamadım bu filme..bir de bıraktığım spartacus e yeniden mi başlasam ne?! epic film zamanım gelmiş Gülücük


avatar
(1684) -
Kısa süresi ve oyuncu performanslarıyla tadı yavan bir film olmuş. Titanların savaşı geniş bir hikaye, karakter ve boss zengiliği ile aynı oranda geniş bir dünyaya sahipken her şeyin küçük bir çerçevede işlenmesi ve kısa bir yolcukla başlayıp bitmesi güzelim Titan savaşlarını mahvetmiş. Asıl gişe filmleri bunlar işte; para için görsel efektler ve bol aksiyonla şişirip tatmin etme yöntemi.
7


avatar
(847) -
Titanların Savaşı (2010) Yönetmenliğini Louis Leterrier üstlenirken oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Alexa Davalos ve Kaya Scodelario gibi isimleri izleyeceksiniz.. Film Fantastik-Macera-Aksiyon türlerini barındırıyor.. Konusuna gelecek olursak yarı insan yarı tanrı olan Perseus, ailesini kötü Hades ten kurtarmak için tanrı tarafını olabildiğince kullanması gerekmektedir aksi takdirde Hadese karşı hiçbir şansı olamaz.. İlk vizyona girdiğinde izlediğim görsellik olarak benden tam not alan bir fantastik deneme diyebilirim.. Taşıyıcı, Taşıyıcı 2, Hulk ve Kır Zincirlerini gibi filmlerde imzası bulunan yönetmen Louis Leterrier bu saydığım filmleri kadar ses getiren bir fantastik film ortaya çıkarmış.. Başrollerinde Avatar ve Terminatör: Kurtuluş filmlerinden tanıyacağınız Sam Worthington yanı sıra oscarlı usta oyuncu Liam Neeson ile filmin kadrosu dikkat çekiyor.. Özellikle Sam Worthington performansını filmi izlediğim zaman oldukça beğendiğimi hatırlıyorum.. Mitolojik karakterler (Antik Yunan Tanrıları) aslında pek ilgimi çekmez yani pek fantastik türünü sevmem ama bu filmde gerek sahne seçimleri, makyaj ve efektler doyurucu olduğunu söyleyebilirim.. Özellikle senaryosu ile ön planda ve izlerken seyirciyi kesinlikle sıkmıyor.. Mitoloji konulu film severler bence istediğini alır tabi aşırı derecede iyi bir film olduğu söylenemez türüne göre bence idare eder.. İmdb puanı: 5.8 olduğunu söylemekte fayda var.. Bol aksiyonlu bu fantastik filmi türünün tutkunlarına tavsiye ederim.. 7.0


avatar
(21) -
Konu olsun, sürükleyicilik olsun, mitolojik gizemiyle olsun dolu dolu bir film.
9


avatar
(232) -
Yunan mitolojisine ilgisi olan ve fantastik film severler için fena film değil ama daha iyi olabilirmiş. Özellikle Zeus'un intikam alma şekli çok komik geldi adam King hahahahaha

Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(45) -
ya bu adamı yeni spartaküs yapsalardıya.
8

Cevaplar (1)
default avatar
(250) -
aynen %100 katılıyorum
10


2
| Bildir


default avatar
(161) -
güzeldi ama hayal kırıklığına uğrattı. 8/10


avatar
(994) -
sağlam oyuncu kadrosu ve güzel görsel efektler eşliğinde izlenebilir bir yapım.
7


default avatar
(137) -
"I am legend" ben efsaneyim,tarzı film sevenler kaçırmasın bu filmi ,
8

Cevaplar (3)
avatar
(75) -
Ben efsaneyim filmi tarzı mı Şok ciddi misin gerçekten i am legendi izledin mi? Bu mitolojik bir film.i am legend le uzaktan yakından bir illişkisi yok.


4
| Bildir
avatar
(294) -
hahahahaha hahahahaha


1
| Bildir
default avatar
(137) -
yanlış filme yorum atmışım pardon Çok MutluÇok Mutlu
8


1
| Bildir


avatar
(12) -
son yıllardaki en iyi mitolojik film diyebilirim
8


avatar
(649) -
Yunan mitolojisine fantastik yaklaşım! İzlenmeye değerdi doğrusu.. Klasik bir hikayeyle karşılaşırım diye düşünüyordum ama yanılmışım. Hikaye çok hoş işlenmiş. Bir eleştirim var. Bahsi geçen yaratıkların yüz hatlarını genel olarak birbirine benzettim, biraz daha farklı olabilirdi sanırım!
7


default avatar
(250) -
Fantastik filmlerden hoşlanan biri için -abartmıyorum- hayatının filmi olur, sondaki yaratığın tipi yeter Çok Mutlu

Film çok sıkı bence, olumsuz yorumlara saygılıyız ancak bu türü sevmiyolar diye düşünüyorum. Süper ötesi bir film.

Arkaya yaslanın, sesi açın, güzel bir sinema ziyafeti çekin, benden söylmesi
10


avatar
(200) -
Fantastik Filmler Seven Biri Olarak 10 Puan Aldı Benden
10


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film